Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kejti91 wrote:A co sie stalo Misty? Bo nie doczytalam wszystkiego . Podpowiedzcie ktora str to nadrobie
Mialam wczoraj brazowy sluz i troche mnie zaniepokoil. Ale dzis ok.kejti91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kejti! czemu nie masz złudzeń? Wykres masz ładny!
Ja też do MC chodziłam tylko na lody. Raz w życiu zjadłam burgera i już nigdy w życiu! Wolę sama tworzyćMisty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:http://allegro.pl/a-l-b-anew-aluminium-lekki-top-model-8-x-gratis-pl-i3981428067.html ten jest moim faworytem kolor CZEKOLADA - ZYGZAKI lub CAPPUCCINO - WZÓR
Na razie nie mam upatrzonego, ale jest czas jeszcze
Co do 3 kolek, nie moge patrzec na takie wozki ohydaaaaaFidelissa lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Hej Kejti! czemu nie masz złudzeń? Wykres masz ładny!
Ja też do MC chodziłam tylko na lody. Raz w życiu zjadłam burgera i już nigdy w życiu! Wolę sama tworzyć -
Z. wrote:Ja mam zmienny nastrój jak w kalejdoskopie. A co u Ciebie Fidelissa?
Ciekawe czy to ma wpływ:))
Właśnie wróciłam z urodzinowego obiadku i podwieczorku i odpoczywam sobie:)) a co u Ciebie..? -
Misty87 wrote:Ja nie lubie takich wzorzastych
Co do 3 kolek, nie moge patrzec na takie wozki ohydaaaaa
Tyle będzie wózków, ile dziewczyn tutaj! Oby!
A mi się otowrzyło!
Hej Fidelissa! Leżakowanie powiadasz?Misty87, Fidelissa, Laura lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Ja nie lubie takich wzorzastych
Co do 3 kolek, nie moge patrzec na takie wozki ohydaaaaaMisty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Mi się otworzyło.
Ogólnie wózek ok, ale ja też nie lubię wzorzystych.
Mi się podoba np taki:
http://allegro.pl/wozek-wielofunkcyjny-3w1-dzieciecy-expander-eliza-i3983021152.html
Mnóstwo jest tego, spokojnie za 1-1,5 tys coś znajdę.Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Zazywam co rano eutyrox 25 i tez mam zmienne nastroje...mało tego robię karczemną awantury i nerwowa jestem bardzo....
Ciekawe czy to ma wpływ:))
Właśnie wróciłam z urodzinowego obiadku i podwieczorku i odpoczywam sobie:)) a co u Ciebie..?
Moje zmienne nastroje wynikają chyba ze zbliżającego się okresu. A poza tym ogólnie dość spokojny dzień: zakupki, sprzątanie, gotowanie, odwiedziny babci w szpitalu, odpoczywanieFidelissa lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017