Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Macierzanka:) wrote:Hej mamuś ! Jak samopoczucie? No teraz mi sie wydaje tak delikatnie te posty lecą, żeby każdy nadążył!
Dzis mily dzien, po kosciele karmilismy kaczki, pozniej ulubione mc flurry MC, no i caly dzien z mezusiem
Wczoraj jak sie denerwowalam tym sluzem to przytulil i powiedzial, ze kocha mnie i nasze malenstwo najmocniej na swiecie! Zasnelam jak dziecko po tych slowach
A co u Ciebie nasze ziolko forumowe!? -
Tak mi sie wlasnie wydaje, ze teraz to ja z lozka nie bede wychodzic
Co do wozkow, widze temat sie rozwinal...tez bym nie dala tyle za wozek, ale jakby mi mial ktos sponsorowac, to czemu nie. Chociaz chyba wolalabym i tak tansza wersje, a np kolyske dodatkowoLaura, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
Misty, ja też uwielbiam Mc flurry, najbardziej lion
A ja właśnie zjadłam kolacyjkę po spacerku
Taki leniwy dzień, bo trzeba było naładować bateryjki przed nadchodzącym tygodniem.Misty87 lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Misty, ja też uwielbiam Mc flurry, najbardziej lion
A ja właśnie zjadłam kolacyjkę po spacerku
Taki leniwy dzień, bo trzeba było naładować bateryjki przed nadchodzącym tygodniem. -
Cześć
Co do wózka to da mnie też przesada,przecież dziecko zaraz urośnie i spacerówka będzie potrzebna no ale nic nie narzucam itp itd
Macierzanka i Misty ja też lion uwielbiam
santoocha bierz go bierz my u teściów i do jutra musimy czekać
Bursztynka i Laura róbcie teraz remonty bo niedługo będziecie coś innego miały na głowieLaura, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
tak mieszkamy w bloku - mamy M3 48m2 nie chcemy rezygnować z sypialni, bo nie wyobrażam sobie codziennego ścielenia i zaścielenia kanapy no i mimo tego że mamy super wygodną kanapę z Ikei to wygodna jest do siedzenia a do spania już mniej. Kuchnię mamy małą ale kwadratową więc na mały pokoik w sam raz. Ja raczej nie jestem zbieraczką gratów i cenię sobie minimalizm więc dużo szafek nie potrzebuję. Więc w jednej części dużego pokoju walniemy sobie kuchnię - białe szafeczki z brązowymi blatami, mmmm do tego barek, żeby było gdzie wspólne obiadki jeść. No i wtedy jak robię obiad to nei stoję sama w kuchni tylko razem z mężem możemy pogadać czy na tv zerknąć.
Remont robimy własnymi siłami z moim tatą złotą rączką. Musimy niestety przenieść rury z kuchni przez łazienkę i jak się to ogarnie to z górki.
No i wtedy mamy pokoik dla dzieciaka. Jak się uda jeszcze jedno to wtedy większą sypialnię oddamy dzieciom.
Zastanawialiśmy się nad sprzedażą tego M3 i dołożeniem kasy do M4 ale to jednak dużo więcej kasy byśmy potrzebowali, no i do tego mieszkania ja też jestem przywiązana emocjonalnie, bo to mieszkanie po mojej babci.santoocha, Macierzanka:), Laura, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Tak mi sie wlasnie wydaje, ze teraz to ja z lozka nie bede wychodzic
Co do wozkow, widze temat sie rozwinal...tez bym nie dala tyle za wozek, ale jakby mi mial ktos sponsorowac, to czemu nie. Chociaz chyba wolalabym i tak tansza wersje, a np kolyske dodatkowo
ja się w nim zakochałam a faktycznie rodzice zadeklarowali się, że kupią wózek. Jednak na pewno więcej jak połowę dołożymy sami - po prostu możemy sobie pozwolić na to. Gdybym nie mogła go kupić to szukałabym innego. Ale widziałam dziś bardzo ładny a kosztujący 1/4 ceny Emmy - Baby Safe. Widziałam w salonie - co prawda kolor mnie odstraszył czarno-czerwony ale pojadę zobaczyć go w innym kolorze. Nie wiem jak z jego atestami i innymi rzeczami - nikt ze znajomych go nie ma. A Emma jest bardzo popularna wśród znajomy nawet jako bliźniaczy wózek
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
A w ogóle Misty jak się czujesz? Wszystko minęło? Sorki ale ja się wystraszłam wczoraj - mam swoje powody swoich znajomych dlaczego tak impulsywnie reagowałam, że do lekarza marsz.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Witam sie u mnie tez dzis taki leniwy dzien. Nawet na drzemke godzinna sobie pozwolilam ojj tez uwielbiam mc flury , chociaz juz dawno nie jadlam.
Jesli chodzi o wozki to kazdy ma jakis swoj typ, ja patrzyam ostatnio na te retro- na poczatku woadly mi w oko ale pozniej zmienilam zdanie. Mnie podobaja sie takie wozki z jednym kolem z przodu
Tempka mi sie dalej trzyma ale chyba nie mam zludzen...
A co tam u Was? -
Macierzanko, nie wiem czy w PL sa juz te smaki. Przekonam sie za kilka dni chociaz ja nie jestem zwolennikiem fast foodow ale lody w MC uwielbiam iiii salatke!
Malinowa, ok u nas mnie wlasnie nie boli brzuch wcale, czasem leciutko macice czuje, ale ogolnie jest dobrze -
Malinowa Panienka wrote:A w ogóle Misty jak się czujesz? Wszystko minęło? Sorki ale ja się wystraszłam wczoraj - mam swoje powody swoich znajomych dlaczego tak impulsywnie reagowałam, że do lekarza marsz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:Misty, ja to tak po cichu liczyłam, że może uda nam się spotkać, ale nam się ewentualny wyjazd przesunął na drugą połowę marca, o ile wogóel dojdzie do skutku