Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kejti91 wrote:Aa tak jakos. Dziewczyny pisaly o blacych ciezkich piersiach a u mnie nic takiego nie ma, poza tym juz mnie nawet nic w brzuchu nie pika... malo prawdoodobne zeby to bylo to jak tak patrze ze niektorym dziewczynom wychodzi duga kreseczka juz nawet w 10 dniu to szok... chyba bym sie nie odwazyla zrobic jutro test
No nie wiadomo co będzie, to fakt, ale przecież nie każda dzieczyna mam takie same objawy! I Ty możesz tak naprawdę nic nie czuć! -
Macierzanka:) wrote:No i dlatego o gustach lepiej nie dyskutować
Tyle będzie wózków, ile dziewczyn tutaj! Oby!
A mi się otowrzyło!
Hej Fidelissa! Leżakowanie powiadasz?
Nie wiem czy dam radę dzisiaj jeszcze poserduszkowac:))
A wiesz, ze wyszedł mi trzeci pozytywny test ovu, lewa kreska mocniejsza...ja sie pytam ile dni jeszcze:)))
U Ciebie nadal plodne?
Miałam w czwartek i piątek duże stresy martwię sie, ze przez to ovulacji nie ma.... -
Fidelissa wrote:Zazywam co rano eutyrox 25 i tez mam zmienne nastroje...mało tego robię karczemną awantury i nerwowa jestem bardzo....
Ciekawe czy to ma wpływ:))
-
Macierzanka:) wrote:też kiedyś o tym myślałam, oglądając te wykresy ciązowe i moim zdaniem to wcale nie jest 10dpo, tylko owulka była wcześniej, ale ovu tak wyznaczyło krechę!
No nie wiadomo co będzie, to fakt, ale przecież nie każda dzieczyna mam takie same objawy! I Ty możesz tak naprawdę nic nie czuć!
A powiedzcie mi jak to jest z tym detektorm ciazy? Duzo wam tam wyskakuje tych %? Mnie sie doiero dzis pokazalo ze 18 % -
santoocha wrote:Mi się otworzyło.
Ogólnie wózek ok, ale ja też nie lubię wzorzystych.
Mi się podoba np taki:
http://allegro.pl/wozek-wielofunkcyjny-3w1-dzieciecy-expander-eliza-i3983021152.html
Mnóstwo jest tego, spokojnie za 1-1,5 tys coś znajdę.
Zakochalam sie
Mnie sie ten podoba! Jest mega!
http://allegro.pl/show_item.php?item=3983017448santoocha, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Fidelissa, pisałam wcześniej na temat testów ovu. Ogólnie wystarczy jeden dodatni.
Ja robiłam zawsze kilka z ciekawości i kiedys miałam chyba z 7 pozytywnych.
Zależy to od tego jak szybko po owulce opada poziom LH, lub (jak mi powiedział gin) może byc tak, że pęcherzyk nie pęka. I tak naprawdę owulka może być w dzień pierwszego pozytywnego, albo nawet 3 dni później.
A ja już mam chyba końcówkę płodnychFidelissa lubi tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Tak?? A to nie wiem bo nikt takiego ze znajomych ani rodziny nie ma, na zywo tez nie widzialam tyle co na allegro
Spróbuj najpierw takim pojeździć/poprowadzić.....moze Tobie nie będzie przeszkadzać) -
kejti91 wrote:No tak .
A powiedzcie mi jak to jest z tym detektorm ciazy? Duzo wam tam wyskakuje tych %? Mnie sie doiero dzis pokazalo ze 18 % -
Fidelissa wrote:Dwie kuzynki mi mówiły ze sa wywrotne, nie maja kół do pompowania i nie ma gdzie zakupów ani torby schować)
Spróbuj najpierw takim pojeździć/poprowadzić.....moze Tobie nie będzie przeszkadzać)Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:No ja za dwa tygodnie będę mieć zmianę na 75
Ale wpływa to u Ciebie jakos na nastrój? Nie słyszałam nic o tym.
Huśtawek nie mam, ale nie mam wahań nastroju nawet przed okresem. Stabilna kobita ze mnie (chyba że mnie maż wyprowadzi z równowagi).Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Olej ten detektor! Jak wprowadzasz każdy mały objaw to Ci dodaje. Ja już miałam powyżej 70-80 % i co z tego...
Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość