Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowa Panienka wrote:no i nie kupiliśmy wózka - Pani w sklepie wczoraj go sprzedała. Znaczy nie był nam pisany trudno bo na drugi koniec miasta jechaliśmy i nastawiłam się
Ale nie martw się, może znajdziesz lepszy. Jest jeszcze czas
Nie wykorzystam go przed, bo szwagier z rodziną są w drodze, a u nas teście w domu. Szanse kłopotliwej sytuacji ogromneWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 17:48
-
Bursztynka wrote:santoocha a może pojedźcie na szybkie zakupy ? do lasku
Laura, Driada0102 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Dobre jesteście
Wykorzystam fakt, że jutro musimy dużo wcześniej wstać, bo idziemy przed pracą do urzędów załatwiać formalności z samochodem, a w pracy zapowiada się mnóstwo roboty. Musi być w stanie pracować i nie walić kacem przy klientach. A poza tym wczoraj już sporo wypił, więc będzie musiał się ograniczyć do ilości symbolicznych!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 17:58
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Hehe, jednak nie przyjeżdżają, odwieźli tylko córkę do drugiego szwagra i nie zajada do nas, bo jedno z nich spieszy się do pracy
Uffff...!
haha jaki fart - może to przeznaczenie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 18:18
-
nick nieaktualnyCo do wózków , bo czytałam że rozmowa była . Ja osobiście nie dałabym tak dużo pieniędzy za wózek . Ale jeżeli kogoś stać i może sb na taki pozwolić to czemu nie . Ważne żeby był wygodny i dostosowany do nas i do dziecka .
Malinowa może znajdziecie inny jakiś na allegro jest dużo wózków -
Heja
Santoocha, to super! To wykorzystaj go niecnie teraz
Dobrze, na dzień dzisiejszy mój awatar zostanie póki co. No chyba, że na ciążowy zmienię
A na wózkach ja się nie znam, ale moja przyjaciółka wóżek kupiła świetny, używany na allegro, bodajże za trzy stówy i naprawdę niektóre się mogą przy nim schować
Ania, Ty tam najlepiej nie myśl procentowo
poczekamy, zobaczymy
Co do fanty - ludzie to nie wiedzą, jakie siły drzemią w naturze
Ewelina23, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Nic nie boli, brzusio ok nic nie leci. Wczoraj sie mocno zdenerwowalam i chyba niepotrzebnie. Przespalam 11h od 23 do 10! Dzis w dzien 3h. Az nie poznaje siebie
Macierzanka:), santoocha, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Czesc dziewczyny!
Wlasnie skonczylam Was czytac...! Przeginacie z liczba stron
-
przedszkolanka:) wrote:Dzień dobry
Kto mi słoneczko podbiera ciągle?? Przyznać się!
Ania spokojnie,ciąża to nie choroba
Lena popiłaś, to teraz mąż za Ciebie cierpi
Macierzanka widziałam,że ładnie działałaś i ładnie to wszystko wygląda
Malinowa wózek wow
Buzi dla wszystkich i miłego dnia
Działałam, ale na wszelki wypadek podziałam jeszcze trochę
-
i dobrze Misty - wypoczywaj sobie ile wlezie i widzisz jak jesteś spokojna i odpoczęta to się lepiej czujesz. I nie warto od razu czytać godzinami na necie i się nakręcać. Ja ostatnio jak szukałam o swoim nadgarstku to też do strasznych chorób dotarłam
Ja też za wózek nie dałabym tyle tysiów bo samochód mamy 5 tysięcy warty zwłaszcza że faktycznie można odkupić od kogoś dużo taniej. No ale gdybym miała więcej pieniążków no to może inaczej bym na to patrzyła.
Ja dostałam łóżeczko od kolegi prawie nówka, bo im córka nie chciała spać w łóżeczku wcale.
No i my remont mieszkania generalny jeszcze musimy zrobić. Łącznie z przeniesieniem kuchni do dużego pokoju żeby powstał aneks kuchenny z salonem. A w miejscu kuchni będziemy mieli pokoik dla dziecka. Planujemy zacząć w kwietniu. I kasę bierzemy ze ślubnych no i jeszcze parę tysiów trzeba kredytu wziąć. Ale jak zrobimy to będzie prześlicznie
Macierzanka, avatarek możesz zmienić dopiero na ciążowyMacierzanka:), Laura, Ania07 lubią tę wiadomość