Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sara_nar wrote:Malinowa jak na polskie zarobki to rzeczywiście drogo, ale z drugiej strony zawsze znajdzie się chętny na allegro na takie cacko, a i myślę, że na jednym dziecku się nie skończy więc będzie miał komu służyć
sie okaze ale pewnie nie wozek kupują moi rodzixe a dokladnie moj tata bo bardzo chce juz wnuka. Jak mu pokazaliśmy emmme to z zachwytu zaniemowili kazal jechac i kupować no nic po zajeciach jedziemy[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyW ogóle fajnie, że wierzycie w moje ciążowe choróbsko ja i tak jestem w 99% przekonana, że nic z tego nie wyjdzie
Trzymam kciuki za wszystkie, które testują w przyszłym tygodniu idzie wiosna więc musi być zielono!
Od wszystkich przyszłych mam, mogę wziąć po troszkę mdłości, żeby Wam ulżyć
Bamboocha mnie rozwaliła xD przypomniała mi się reklama z fanty
Macierzanka nie zmieniaj avatara, bo już każdy się przyzwyczaił. Poza tym pasuje do Ciebie
Aaaa i witam wszystkie z którymi się rano nie witałam
Macierzanka:), Lena87 lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:W ogóle fajnie, że wierzycie w moje ciążowe choróbsko ja i tak jestem w 99% przekonana, że nic z tego nie wyjdzie
Trzymam kciuki za wszystkie, które testują w przyszłym tygodniu idzie wiosna więc musi być zielono!
Od wszystkich przyszłych mam, mogę wziąć po troszkę mdłości, żeby Wam ulżyć
Bamboocha mnie rozwaliła xD przypomniała mi się reklama z fanty
Macierzanka nie zmieniaj avatara, bo już każdy się przyzwyczaił. Poza tym pasuje do Ciebie
Aaaa i witam wszystkie z którymi się rano nie witałam[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:Ankiedy masz@? Moze testuj bo jakos tez mam przeczucie, ze to juz
Powinnam mieć dzisiaj wg moich cykli. Wg ovu wnioskuję, że w środę. Ten cykl jest strasznie dziwny. Nie mam żadnych typowych objawów. Jestem w szoku, że cycki w ogóle mnie nie bolą. Zawsze miałam tak, że stanika nie mogłam nosić.
Nie ciągnie mnie do sikańca może w środę robię jak @ nie przyjdzie i tempka nie spadnieLena87 lubi tę wiadomość
-
Hahahaha tez tak mówiłam i nie wytrzymałam i sie okazalo, ze mamusia jeatem
Ania07, Driada0102 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Nie miałaś żadnych objawów?
Jejku ale mnie tu nakręcacie jak niedawno Driadę
Będę twarda, poczekam cierpliwie, jak fasolka jest to nie powinna uciecAnia07 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Popatrz My braliśmy konkordatowy 26.12.2013 Zobaczylam po suwaczku, ze skads znam taka dlugosc malzenska Proszę, proszę U nas to samo, slub w grudniu - albo ciaza albo to cos podejrzanego,. ludzie tacy już sa, nie dogodzisz im
santoocha lubi tę wiadomość
Rób to, co kochasz, a nie kochaj tego, co robisz!