Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChwile mnie nie bylo i juz tyle stron
Malinowa panienka jak dla mnie 4 tys za wozek to bardzo duzo tym bardziej ze w gondoli dziecko pojezdzi chwile . No ale kazdy ma swój gust .
Mozna znalesc fajne po 1 tys .
My wupatrzylismu wozek za 280 euro ale sa tez po 570 e jakzobaczylam ten wozek ma to samo co i ten tanszy niewiem za co tytle sie placisara_nar, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam, rozkręciłyście się i już pouciekały. Ja dopiero 26 tel. przez 6h odebrałam. MASAKRA. Już dwa razy oglądnęłam mój film na youtube, a teraz losowanie grup na Euro 2016 oglądam. Na 14 zamówiłam sobie i mężowi obiadek Zupa serowo-porowa, udziec indyczy z żurawiną, ziemniaczki i surówka marchewka z pestkami dyni. Często zamawiamy sobie obiad, za taką cenę nie opłaca się stać przy garach. Pogoda mnie dobija, taka piękna, a ja zamknęta w czterech ścianach.
Fidelissa bambucza padłam. -
Dzień dobry
Kto mi słoneczko podbiera ciągle?? Przyznać się!
Ania spokojnie,ciąża to nie choroba
Lena popiłaś, to teraz mąż za Ciebie cierpi
Macierzanka widziałam,że ładnie działałaś i ładnie to wszystko wygląda
Malinowa wózek wow
Buzi dla wszystkich i miłego dniaAnia07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Chwile mnie nie bylo i juz tyle stron
Malinowa panienka jak dla mnie 4 tys za wozek to bardzo duzo tym bardziej ze w gondoli dziecko pojezdzi chwile . No ale kazdy ma swój gust .
Mozna znalesc fajne po 1 tys .
My wupatrzylismu wozek za 280 euro ale sa tez po 570 e jakzobaczylam ten wozek ma to samo co i ten tanszy niewiem za co tytle sie placisara_nar lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Ja zabrałam słoneczko
Pięknie dziś u nas.Bursztynka wrote:Santoocha, czemu za wcześnie na ovulkę ??? Poprzednie cykle miałaś po 28 dni więc owulka w 14 dc jest w sam raz ! Zwłaszcza że masz śluz rozciągliwy! Budź tam swojego na raz dwa trzy, niech daje żołnierzyki
mocno chora z mega gorączką.
Zła jestem, że wczoraj nie zrobiłam tego testu owu. Dziś negatywny.
W czarnej dupie jestem
Zaciągnę męża do łóżka dziś po obiadku, ewentualnie wieczorem. Nie ma bata!sara_nar, minago, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Malinowa jak na polskie zarobki to rzeczywiście drogo, ale z drugiej strony zawsze znajdzie się chętny na allegro na takie cacko, a i myślę, że na jednym dziecku się nie skończy więc będzie miał komu służyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 13:16
Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Co pichcisz ?
A u mnie dobrze w miarę .
Ładna pogoda słoneczna , też zaraz idę ugotować rosołek (siła wyższa heheh ) i spacerek z A. i pieskiem
Dopiero usiadłam i nadrabiam
Zrobiłam steki z papryką, pieczarkami i cebluką, ziemniaki z koperkiem i buraczki
Zjemy i idziemy na rower. Piękna pogoda, aż szkoda w domu siedziećLaura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Ja zabrałam słoneczko
Pięknie dziś u nas.
Kochana, ale jak jutro utrzyma mi się temperatura, to wyznaczy mi owu na 11 dc, a to mega wcześnie jak na mnie.
Zła jestem, że wczoraj nie zrobiłam tego testu owu. Dziś negatywny.
W czarnej dupie jestem
Zaciągnę męża do łóżka dziś po obiadku, ewentualnie wieczorem. Nie ma bata!
Kiedy brałaś ślub?? Widzę, że praktycznie w tym samym terminie co myRób to, co kochasz, a nie kochaj tego, co robisz!