Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Lena a Ty nie powinnas spac skoro Cie cos bierze?? Nakopie do dupska
Dopóki oczy nie będą zmęczone to nie zasnę a coś czuję po kościach, że będzie powtórka z wczorajszej rozrywki ..
Już się zastanawiałam czy nie kupić sobie tabletek na sen bo kiedyś się wykończę
Landryneczka wrote:Kochana idź do łóżeczka i spać jak cię coś bierze bo to pewnie grypa :* zrób sb gorącej herbatki i do łóżka
Gdyby to tylko było takie proste to dawno bym to zrobiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 00:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGodzinę temu wzięłam sobie 2 gripexy ..
Więc chyba nie pozostaje Mi nic innego jak zmusić się do snu.
Wykres w witaminki uzupełniłam bo nie będzie Mnie jutro cały dzień ..
Chyba że jak będziemy w trasie to Was odwiedzę ..
Mierzenie temp. o 6:30 chyba nie będzie miało sensu, jak sądzicie ?Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Godzinę temu wzięłam sobie 2 gripexy ..
Więc chyba nie pozostaje Mi nic innego jak zmusić się do snu.
Wykres w witaminki uzupełniłam bo nie będzie Mnie jutro cały dzień ..
Chyba że jak będziemy w trasie to Was odwiedzę ..
Mierzenie temp. o 6:30 chyba nie będzie miało sensu, jak sądzicie ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:o 8:00 mierzę .. dziś wcześniej wstałam
A teraz uciekaj!
Ja tez znikam, bo tablet pada, wiec ja razem z nim
Milego dnia Lena, Landryneczka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:oj wy mamuśki to jesteście już szczęściary :-p i się nie musicie znać
ja robiłam lazanię dziś i też mam lekką stertkę
santoocha ja mam już parę z Kąśką, ale możesz się przyłączyć do nas i będziemy miały trójkącik - w kupie raźniej się zachodziLena87 wrote:a Mnie choróbsko się łapieAnia07 wrote:Ja też uciekam. O 6 pobudka ehh nie lubię poniedziałków.
Dobrej nocy KochaneLena87 wrote:Takie rozłąki bardzo dobrze robią, czasem mam ochotę wyjechać na dłuższy czas aby zatęsknić
Jeszcze troszkę i będziesz cały czas na miejscu
A u mamy posiedź dłużej
A teraz to juz lece bo sie naporawde spoznie milego dniaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Nati89 wrote:A kiedy testujesz? U mnie tak sobie, mąż poejchał do pracy, a potem jedzie do Warszawy i wraca jutro.. nie lubie jak wyjeżdża
Chyba żeby coś wyjść mogło to w czwartek. Ale kusi mnie żeby już teraz bo mam 27 dc a ostatni cykl był 28 dniowy.
Normalnie jak dziecko, które czeka na Świętego Mikołaja ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 08:15
Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017