Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
santoocha wrote:No qurwa no!
Weź tu człowieku załatw coś w poniedziałek. Odstaliśmy swoje w kolejce a pan w okienku- a państwo są umówieni na tę godzinę? Okazało się, że są zapisy do okienek. Ale ani kartki, ani nic, Tomek był w piątek dopytać jakie musi dostarczyć dokumenty, to nikt słówkiem nie pisnął, że trzeba się zapisać na składanie dokumentów.
Jakiś kosmos
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
hej Wam, Kochane!
Santoocha, współczuję... ale że zapisy do urzędu? My mieszkamy pod Wawą, że są numerki w wejściu to już zdążyłam się przyzwyczaić, ale że zapisy na zaś? Masakra!
W kwestii tego detektora - bujda na resorach. Ja nie mam abonamentu, więc cieszę się, że tego nie widzę... Jak można ustalić punkty za objawy?
Poza tym, Miłego Poniedziałku! Ja już czekam na @, blisko jest... nawet chyba dziś zawita!Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:Witam sie z pracy Miłego poniedziałku życze
Natu ja bym tym detektorem sie nie sugerowała bo ja jak sie nie starałam i sie zabezpieczaliśmy to w dzień @ pokazał mi chyba coś koło 100% ze test wyjdzie pozytywny -
Witam wszystkie
Santoocha ja juz sie przekonalam, ze zagranica z przecietna znajomoscia jezyka zalatwi sie wiecej i szybciej niz w naszym cudownym kraju.
Tutaj zalatwialismy cywilny i wczesniej wiele innych papierow, ani razu nie dostalam cisnienia. W Polsce doslownie w kazdym urzedzie wyprowadzali z rownowagi. Czlowiek ma sie wszystkiego sam domyslac, a jak nie wiesz to cie z gory na dol zjada! Chore
Za duzo urzedasow i robi sie burdel
Ewelina23, santoocha, Ania07 lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Wyznaczyli nam termin na czwartek na składanie papierów o rejestrację samochodu. A my w piątek jedziemy przez pół Polski do mojej siostry
Mam nadzieję, że dostaniemy tymczasowe blachy.
Na pewno, ogólnie myślę że przerejestruja Wam od ręki.
Czuje sie choraDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
XxMoniaXx wrote:Ale te procenty to pokazuja nie że a 100% jesteś w ciąży tylko a ile procent test wykonany w tym właśnie dniu wyjdzie wiarygodny, tzn jeśli pisze np na 30 % tzn że ie warto robic testu bo wynik nie będzie miarodajny
no bardzo możliwe ja już nie pamietam co tam pisało bo już około 2 m-cy nie mam -
Hej Fidelissko
A no pozno sie chodzi
Santoocha ja tez u nas w Zakopcu w wydziale komunikacji spotkalam z podobnym zachowaniem... nie ma ludzi, wchodze do pokoju, 4 baby plotkary siedza sobie pija kawke, jedza ciastka, smieja w glos. Weszlam, popatrzyly jak na ufo! Pytam czy moge zalatwic to i to, uslyszalam - prosze sie zapisac na konkretna godzine i czekac na swoja kolej. Krew sie gotuje!Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Moze cały dzien maja przerwę śniadaniową? )) hehe
santoocha, Kasiula09, Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny