Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
santoocha wrote:Alka, a skąd my mamy wiedzieć jak długie masz cykle, jaki śluz, kiedy statystycznie masz owulkę itp?
Słuchaj lekarza, on chyba najlepiej wie co mówi, szczególnie jak opiera sie na monitoringu. Nie dziw się, że nikt Ci nie odpowiada, bo to Ty i Twój ginekolog znacie najlepiej Twoje ciało. My nie mamy żadnego punktu odniesienia.
cykle 30 dniowe,ale nie mam juz sluzu dlatego sie dziwie,ale ok . PYTANIE NIEAKTUALNETobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
Alka jak byś miała wykres udostępniony to może ktoś by Ci odpowiedział bo zawsze to któraś w miare jest w tym obcykana i po tempce duzo można sie dowiedziec a tak to jest bardzo trudno coś powiedzieć Jak lekarz tak Ci powiedział to znaczy ze tak najlepiej zrobić my nie jesteśmy lekarzami i sie tak nie znamy na tym
-
Misty87 wrote:Ja od piatku niestety bede Was tak z doskoku podczytywac, hm a nawet w piatek nie bede wcale, bo wyjezdzamy. Ale w sob wejde i bede Was prosila o streszczenia
Alka ja zielona w tych sprawach...
Udanego wyjazdu i wypoczynkuMisty87 lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b9b24afb4eb.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f80c068daa3e.jpg
moj brzusio Rano jest ciut mniejszy jak jeszcze nic nie jem ale troszke mniejszy
Ja tez chce:))Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Ja od piatku niestety bede Was tak z doskoku podczytywac, hm a nawet w piatek nie bede wcale, bo wyjezdzamy. Ale w sob wejde i bede Was prosila o streszczenia
Alka ja zielona w tych sprawach...
Misty miłego wypoczynku
O streszczenia się nie martwMisty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty miłego rodzinnego odpoczynku i ....dawaj lody:)))
Landrynka zawsze sa jakieś problemy. Mój tez nie rozumiem dlaczego płacze jak jest @. Oni inaczej chcą, tak głęboko nie przezywają. No inny gatunek poprostu:))
Lena zdrowiej i nie żryj tyle gripexu bo ovu nadchodzi:)))
Silvka , przykro mi....
Santoocha- miłych chrzcin Ci życzę) hehe
Malinowa podobno herbatniki pomagają)
Uff
))Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie popołudniem ale trafiłam 1111 strona
Lena87, Kasiula09, Fidelissa, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Hej dziewczyny !
Ewelinko aleee brzuszek, super
Misty wydaje i się, że pod wpłwem pieczenia(smażenia) w wysokiej temp. alkohol wyparuje.
Co do testowania auta, teraz mąż kupił mi tigrę i kurdę z tyłu strasznie mało miejsca, ale spróbować można. Weekend mam wolny, brat miał wczoraj urodziny i mamy świętować, moje zdane prawko i jego urodziny. Mam zamiar się upić A co! Dzisiejszy dzień tragiczny. Czuję się okropnie, głowa pęka i spać mi się chce. Zmykam bo jestem w pracy, ale koleżanka dzwoniła, że zraz będzie godzinę szybciej. Miłego wieczoru.Lena87, Misty87, dżona, Ania07, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:Hej dziewczyny !
Ewelinko aleee brzuszek, super
Misty wydaje i się, że pod wpłwem pieczenia(smażenia) w wysokiej temp. alkohol wyparuje.
Co do testowania auta, teraz mąż kupił mi tigrę i kurdę z tyłu strasznie mało miejsca, ale spróbować można. Weekend mam wolny, brat miał wczoraj urodziny i mamy świętować, moje zdane prawko i jego urodziny. Mam zamiar się upić A co! Dzisiejszy dzień tragiczny. Czuję się okropnie, głowa pęka i spać mi się chce. Zmykam bo jestem w pracy, ale koleżanka dzwoniła, że zraz będzie godzinę szybciej. Miłego wieczoru.
Hej Kochana .. niech czas w pracy minie Ci szybko :*