Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasiula09 wrote:dokładnie 4 mm szczęscia kiedy wybierasz sie na wizyte ?
A Ty?
Hej FidelissaLena87, Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Bo mi sie wydaje,ze tak 22-23 bo mialam sluzu duzo,a gin zalecil wspolzyc od niedzieli 23 do srody 26,a rano w czwartek mam przyjsc na usg i mowil,ze dopomoze mi zajsc...nie wiem co mial na mysli...wydaje mi sie,ze te dni ktore wyznaczyl to za pozno bo juz mam sucho od wczorajTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Kasiula09 wrote:hej Fidelissa
Misty ja w piątek na 17,45 ale zakładam ze pewnie wejde koło 19 bo zawsze takie opóźnienie jest
Alka ja zielona w tych sprawach... -
Alka, a skąd my mamy wiedzieć jak długie masz cykle, jaki śluz, kiedy statystycznie masz owulkę itp?
Słuchaj lekarza, on chyba najlepiej wie co mówi, szczególnie jak opiera sie na monitoringu. Nie dziw się, że nikt Ci nie odpowiada, bo to Ty i Twój ginekolog znacie najlepiej Twoje ciało. My nie mamy żadnego punktu odniesienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 17:21
dżona lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Ja od piatku niestety bede Was tak z doskoku podczytywac, hm a nawet w piatek nie bede wcale, bo wyjezdzamy. Ale w sob wejde i bede Was prosila o streszczenia
Alka ja zielona w tych sprawach...
spoko ,moze ktos inny pomozeTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
santoocha wrote:Ja sobie znalazłam inny cel poza zajściem w ciążę.
Odkładamy co miesiąc pewną kwotę i jeśli do końca roku zajdę w ciążę, to będzie na wyprawkę, jak nie, to w styczniu przyszłego roku jedziemy na porządne wakacje (mamy swoją firmę, więc o urlopie przez najbliższy rok nie ma mowy). I te wakacje kuszą
Poza tym w maju/czerwcu szykuje nam się remont domu,a to też zajmie myśli.
Ten cykl wydawał mi się bezowulacyjny, niby OF coś tam wyznaczyło, ale nie jestem pewna... Więc z góry myślę, że się nie uda. Nawet myślałam, czy może nie zarzucić mierzenia temperatury w fazie lutealnej. Może się skuszę
Moje życie nie może kręcić się wokół termometru, śluzu i testów, bo oszaleję.Ania07, alka89 lubią tę wiadomość