Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Ja oglądam M jak Miłość .. nie patrzę na te głupoty bo mąż mi się zgorszy ..
Zapraszam na pyszne lody! Nie moglam sie oprzecFidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Ty juz go tam wystarczajaco gorszysz
Zapraszam na pyszne lody! Nie moglam sie oprzec
Nie nie nie, dopiero dziś zacznę @ się skończyła ..
Z miłą chęcią bym się poczęstowała, zresztą mam też w zamrażarce różne rodzaje ale niestety leżę pod kołderka z katarem i bólem gardła ..
Wzięłam 2 gripexy i próbuję się wypocić ..Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Odsypiałam popołudnie. Troszkę Was nadrobiłam, ale nie do końca.
Ewelina piękny brzusio
Sylvka przytulam mocno :*
U mnie tempka bez zmian. Brzuch strasznie boli, czuję że @ jednak przyjdzie i nie będzie sensu powtarzać testu. W każdym razie nie załamuję się. Nie zrezygnuję z dalszych starańEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:To ja wbijam na lody!
No musimy jeszcze przetestować samochód- wczoraj mąż się na mnie wypiął, nie chciał zjechać w lasek, strzeliłam focha na pokaz- obiecał że do końca tygodnia przetestujemy amortyzatory
Ha Ha .. aż Mi się przypomniały Nasze akcje .. kiedy jeszcze do końca nie było gdzie i jak ..
to było auto w lasku .. miałam nowe spodnie a Tomek mi je potargał i to w tak beznadziejnym miejscu potem musiałam kłamać mamie że na krześle roztargałam .. !!
A druga pod blokiem zaparkował tam gdzie najciemniej byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 16:51
Ania07, Misty87, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Cześć dziewczyny. Odsypiałam popołudnie. Troszkę Was nadrobiłam, ale nie do końca.
Ewelina piękny brzusio
Sylvka przytulam mocno :*
U mnie tempka bez zmian. Brzuch strasznie boli, czuję że @ jednak przyjdzie i nie będzie sensu powtarzać testu. W każdym razie nie załamuję się. Nie zrezygnuję z dalszych starań -
nick nieaktualnysantoocha wrote:A ja jeszcze nigdy w samochodzie! Skandal!
Nie że nie mamy gdzie, ale dla urozmaicenia.
Misty dzięki za lody, ale trochę zbyt ulotne. Kupię sobie wieczorem
To było prawie 6 lat temu fajne takie akcje były i spontany
Misty87 wrote:Lena grzej sie grzej, bo owulka niebawem
Jestem ciekawa jaki ten cykl będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 16:57
Ania07 lubi tę wiadomość
-
Ja mialam akcje w autach, nad rzeka, na lace najlepsze takie spontany
Moj tatko dzis przez tel mowi,ze zrobi w sobote dla nas oponki...z rumem hahaha jak mam go przekonac,zeby zrobil tradycyjne, bez alkoholu???Lena87, Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Moj tatko dzis przez tel mowi,ze zrobi w sobote dla nas oponki...z rumem hahaha jak mam go przekonac,zeby zrobil tradycyjne, bez alkoholu???
Gęba na kłódkę, że tak powiem
Może zrobi też inne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 16:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Ja mialam akcje w autach, nad rzeka, na lace najlepsze takie spontany
Moj tatko dzis przez tel mowi,ze zrobi w sobote dla nas oponki...z rumem hahaha jak mam go przekonac,zeby zrobil tradycyjne, bez alkoholu???
Powiedz że masz ochotę na zwykłe bądź jakieś z kremem
Kasiula09 wrote:Cześć dziewczynki co tam u was słychać ? jakieś nowe wieści ?
Hej Kochana jak się czujesz ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 17:00
Ania07 lubi tę wiadomość