Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia no nie wiem co z tymi urodzinami....
Moze powiedz, ze dziękujcie ale w rodzinie męża jest taki zwyczaj,
ze chodzi sie tylko na urodziny okrągłe typu 18, 20,25,30,35 itd. I Ty ta tradycje chcesz uszanować. A on powie tak swoim tylko odwrotnie i będzie git:)) oby.... -
Lena87 wrote:Bursztynko jak się czujesz ?
Ja dziś rano jak się obudziłam to miałam ból brzucha jak na małpkę, aczkolwiek dziś się jej nie spodziewałam, bo za wcześnie na nią. Musi być 11 wysokich tempek żeby fl miała prawidłową długość. No ale i tak czuję że po zawodach w tym cyklu. -
Sylvka wrote:No to mnie bardzo dziwi i niekiedy ich podejscie, to co dziewczyny opisuja to masakra. A kase sie im daje a oni i tak olewka..
też kiedyś tyle czekałam, prawie 3godz bo był poślizg a wizyta 5min, mało mnie szlak nie trafił
Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Fidelissa wrote:Monia no nie wiem co z tymi urodzinami....
Moze powiedz, ze dziękujcie ale w rodzinie męża jest taki zwyczaj,
ze chodzi sie tylko na urodziny okrągłe typu 18, 20,25,30,35 itd. I Ty ta tradycje chcesz uszanować. A on powie tak swoim tylko odwrotnie i będzie git:)) oby....Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 19:20
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:wiesz jak sie stresowałam jak pierwszy raz tam wszedł ze mną .. ale jakby nie było go ze mną to bym zwiała spod gabinetu napewno
brrr nie wyobrażam sobie tego ale ty widocznie lepiej czujesz sie w towarzystwie bliskiej osoby to chociaz dobrze ze chodzi z Tobą -
nick nieaktualny
-
dżona wrote:też kiedyś tyle czekałam, prawie 3godz bo był poślizg a wizyta 5min, mało mnie szlak nie trafił
wizyta 5 minut a cena wygórowana..dżona lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny, czy mozna sie przylaczyc do Waszego watku??
Witam Was cieplo w ten wtorkowy wieczór. Życzę wszystkim starajacym się powodzenia, a tym zielonokropkowym duzo szczescia i powodzenia w ciazy trzymam kciuki za kazda z osobna !
Nie wiem czy mam jutro testowac czy nie? Jutro dzien przewidywanej miesiaczki, cykle 28-dni. Mam test pink express....Prosze, pomozcie mi. Brałam to na luz wszystko, a im blizej teraz zaczynam sie juz stresowacWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 19:22
Fidelissa, Ania07, dżona, Macierzanka:), Z., Misty87 lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Dokładnie, ale czego można się spodziewać po PL służbie zdrowia?
Jak to czego? Że zedrą z ciebie ile się da a na koniec pocałują cię w dupsko.Ania07, dżona lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnyJa dziś sobie zrobiłam wycieczkę do Pszczyny tylko po to aby dowiedzieć się, że lekarza nie ma i nie będzie przez najbliższe tygodnie ..
A dzwoniąc w piątek o przesunięcie terminu nikt nie poinformował o Tym, że lekarza nie będzie.
W szpitalu nie wpadli na to, żeby przedzwonić z informacją, że wizyta została odwołana przecież to nie oni płacą za paliwoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 19:25
Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość
-
Groszek wrote:Czesc dziewczyny, czy mozna sie przylaczyc do Waszego watku??
Witam Was cieplo w ten wtorkowy wieczór. Życzę wszystkim starajacym się powodzenia, a tym zielonokropkowym duzo szczescia i powodzenia w ciazy trzymam kciuki za kazda z osobna !
Nie wiem czy mam jutro testowac czy nie? Jutro dzien przewidywanej miesiaczki, cykle 28-dni. Mam test pink express....Prosze, pomozcie mi. Brałam to na luz wszystko, a im blizej teraz zaczynam sie juz stresowac -
Nie wiem czy mam jutro testowac czy nie? Jutro dzien przewidywanej miesiaczki, cykle 28-dni. Mam test pink express....Prosze, pomozcie mi. Brałam to na luz wszystko, a im blizej teraz zaczynam sie juz stresowac
Witaj Groszku, jak jutro jej nie bedzie to zrob test pojutrze. Tak byloby najlepiej:)3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Nie wiem czy mam jutro testowac czy nie? Jutro dzien przewidywanej miesiaczki, cykle 28-dni. Mam test pink express....Prosze, pomozcie mi. Brałam to na luz wszystko, a im blizej teraz zaczynam sie juz stresowac -
nick nieaktualny