Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Ja dziś sobie zrobiłam wycieczkę do Pszczyny tylko po to aby dowiedzieć się, że lekarza nie ma i nie będzie przez najbliższe tygodnie ..
A dzwoniąc w piątek o przesunięcie terminu nikt nie poinformował o Tym, że lekarza nie będzie.
W szpitalu nie wpadli na to, żeby przedzwonić z informacją, że wizyta została odwołana przecież to nie oni płacą za paliwo -
doczytałam
Co do socjalu to nawet nie wiem ile.
Wiem tylko tyle, że mam 9mies wychowawczego po urodzeniu i liczy się od momentu odejścia z pracy przed porodem . Po 9 mies mam zdecydować czy wracam do pracy czy rezygnuje.
Witaj groszkuFidelissa lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:A co powiesz na to? Moja ciocia przyjechała w Bielsku do szpitala wojewódzkiego na operacje. Dostała info zeby przyszła w przyszłym roku bo kontrakt. Sie skończył. To było w listopadzie.....
Aha:/ MASAKRA3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:A co powiesz na to? Moja ciocia przyjechała w Bielsku do szpitala wojewódzkiego na operacje. Dostała info zeby przyszła w przyszłym roku bo kontrakt. Sie skończył. To było w listopadzie.....
Uwierz, że nic Mnie nie zaskoczy jeśli chodzi o Naszą Służbę ZdrowiaFidelissa, Sylvka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Driada0102 wrote:doczytałam
Co do socjalu to nawet nie wiem ile.
Wiem tylko tyle, że mam 9mies wychowawczego po urodzeniu i liczy się od momentu odejścia z pracy przed porodem . Po 9 mies mam zdecydować czy wracam do pracy czy rezygnuje.
Witaj groszku -
Lena87 widze, ze jestes z moich okolic do kogo chodzisz do lekarza? Nie wiedziałam, ze w szpitalu przyjmują....
kurcze, mam stres stresów, z jednej strony podekscytowana a z drugiej tak się boję... nie wiem czy wytrzymam do pojutrza. Najpierw chciałam doczekac do niedzieli, ale juz wiem ze nie mam szans... czuje sie jak nastolatka, ktora czeka na randke ;P
albo zrobie tak, zatestuje jutro a pozniej pojutrze, wiem ze szkoda testów... mam jeszcze te z allegro, ktore sa dolaczane do gratisów (myslicie ze sa dobrej jakosci?)Driada0102, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Cos mnie tnelo i patrzę na mój wykres i patrzę......
Potem na kartkę na której notuje o 7.30 tempke i widzę,ze złe wpisałem tempka idzie w gore....
No i to by pasowało- testy owu +, śluz płodny Ci się skończył i tempka skoczyła.
Jak się utrzyma, to wyznaczy Ci owulkę na 21 dc.
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGroszek wrote:Lena87 widze, ze jestes z moich okolic do kogo chodzisz do lekarza? Nie wiedziałam, ze w szpitalu przyjmują....
Też nie wiedziałam, chciałam się zarejestrować Online do Endo .. i tak wskoczyła Mi poradnia dla Kobiet.
To miała być pierwsza wizyta -
Fidelissa wrote:A jak będziesz potem chciała siedzieć z dzidzia w domu to podobno płaca jakaś kaske a potem za przedszkole. Zorientuj się)
Fidelissa, Lena87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:No i to by pasowało- testy owu +, śluz płodny Ci się skończył i tempka skoczyła.
Jak się utrzyma, to wyznaczy Ci owulkę na 21 dc.Lena87, Ania07, santoocha lubią tę wiadomość
-
Groszek wrote:Lena87 widze, ze jestes z moich okolic do kogo chodzisz do lekarza? Nie wiedziałam, ze w szpitalu przyjmują....
kurcze, mam stres stresów, z jednej strony podekscytowana a z drugiej tak się boję... nie wiem czy wytrzymam do pojutrza. Najpierw chciałam doczekac do niedzieli, ale juz wiem ze nie mam szans... czuje sie jak nastolatka, ktora czeka na randke ;P
albo zrobie tak, zatestuje jutro a pozniej pojutrze, wiem ze szkoda testów... mam jeszcze te z allegro, ktore sa dolaczane do gratisów (myslicie ze sa dobrej jakosci?)
Kochana ja mam paskowe z allegro, dzis robilam. Chyba są ok:)
Apropo ekscytacji to byłam tak zdenerwowana, że było mi niedobrze a od wczoraj wieczor nie moglam sie doczekac:)Lena87, Ania07, dżona lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Fidelissa wrote:Głupieje z tym cyklem.mim dalej tym jestem głupsza obcym pod koniec nie została pierwotniakiem......))
moooocna rozkmina z tym pierwotniakiem, na trzeźwo?
Ja myślę sobie że mogłaś mieć owulkę 24.02. Teraz widzę już masz śluz kremowy i skok tempki się szykuje. Jak tych wysokich przybędzie to wyznaczy Ci linię poziomą jakoś tak na poziomie 36,09 i teraz potrzebujesz trzech temperaturek powyżej tej tempki.
Zobaczymy jak będzie, niecierpliwie się sama tej swojej przepowiedniLena87, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość