Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:Ej no ale się nie śmiejcie! dowiedziałam się dzisiaj,że mi błona dziewicza nie pękła do końca i mam taką obręcz z niej i mamy współżyć tylko w klasycznej pozycji bo wtedy większa szansa na zapłodnienie... Teoretycznie to nie przeszakdza w niczym ale praktycznie to jakaś bariera kur.a byłam u tylu lekarzy i każdy mówił no ciasno ciasno ale nic więcej dopiero ta mi dzisiaj powiedziała.... i we wt mam usg Niby po za tym ok powiedziała,że zobaczymy co wyjdzie na usg i wtedy będziemy dokładnie wiedzieć jak działać.
A weździe mi powiedzcie usg narządów rodnych to przez brzuch czy dowcipnie? bo zapomniałam się zapytać
Kochana nie ma powodu do śmiechu. Czasami tak się zdarza. Dziwi mnie jednak, że żaden ginekolog wcześniej tego nie zauważył. Co do badania narządów rodnych to ja miałam usg dopochwowe -
Bursztynka wrote:O kurcze, ale dziwne. No to teraz będziesz miała kolejny pierwszy raz
Fajnie, że napisałaś i wyrzuciłaś to z siebie. Ale też dziwne, że nie każdy gin to zauważył.W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Ania07 wrote:Kochana nie ma powodu do śmiechu. Czasami tak się zdarza. Dziwi mnie jednak, że żaden ginekolog wcześniej tego nie zauważył. Co do badania narządów rodnych to ja miałam usg dopochwoweW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:Mgdas to może w końcu trafiłaś na dobrego lekarza, skoro poprzedni nie widzieli problemu. Mogę z ciekawości zapytać gdzie byłaś? Ja chodzę priv w Lublinie.W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:oo, Magda a pryw czy na NFZ? Zadowolona jesteś?
Lena87 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:No nie ja też się dziwię,że nigdy nic mi nie wspomnieli tylko mówili,że strasznie ciężko się bada bo wyjątkowo wąska jestem ...
Ja u siebie to nawet nie czulam przy pierwszym razie, czy przerwana czy co... czasami sie smieje do siebie, ze pewnie jej nie mialam
Mezus poszedl do sklepu, bo mi sie chce drozdzowke albo paczka!
Ania sliczny suwaczek
Coraz wiecej nas mamusiek. Az serduszko sie raduje i czeka na kolejne zielone kropy!Ania07, Lena87, Fidelissa, Z., dżona lubią tę wiadomość