Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:Czesc dziekuje za uwage .
Dobrze kochana .
Ciesze sie ze nie odpuscilas i dzialalas i ze sie Mi dni ostatnio leca jak szalone . Mniej tu siedze znaczy podczytywalam caly dzien dzis ale sie nie udzielam tak duzo juzEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Czesc dziekuje za uwage .
Dobrze kochana .
Ciesze sie ze nie odpuscilas i dzialalas i ze sie Mi dni ostatnio leca jak szalone . Mniej tu siedze znaczy podczytywalam caly dzien dzis ale sie nie udzielam tak duzo juz
Brakuje tu Ciebie. Musisz częściej do nas zaglądać. Jejku u Ciebie już 10 tydzień idzie suuuper, cieszę się. Leci ten czas to fakt. A ogólnie jak zdrówko i samopoczucie?Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:A to tej nie znam. Zobaczę jakie będą efekty u CiebieW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Hej Monia .
Ania
Samopoczucie raz takie raz takie zmienne .
A czuje sie swietnie nic mi nie dolega .
A wy jak sie czujecie Aniu ??
No to widzę spokojnie przechodzisz ciążę cieszę się
Mnie boli podbrzusze, ale tak niżej niz zwykle. Uczucie jak na @. Troszkę się boję, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Dziękuję ;* -
nick nieaktualnyAnia07 wrote:No to widzę spokojnie przechodzisz ciążę cieszę się
Mnie boli podbrzusze, ale tak niżej niz zwykle. Uczucie jak na @. Troszkę się boję, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Dziękuję ;*
Tez mnie czasem pobolewa na poczatku bardziej bolalo teraz to juz nie tak . Dzis wogole mnie brzuch nie bolal . rozmawialam ostatnio ze znajoma ona ma termin na 13 marca i mowi ze dopiero w 4 miesiacu miala mdlosci i zle sie czula .
Pytala na co bardziej mam ochote . A bardziej mam ochote na slodycze . I ona tak samo ma a od kwasnego ja odzuca i bedzie miala dziewczynke mnie od kwasniego nie odrzuca ja wszystko moge jesc i ostatnio jadlam ogorkowa .Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 19:30
Katha81, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:bedzie dobrze zobaczysz
Tez mnie czasem pobolewa na poczatku bardziej bolalo teraz to juz nie tak . Dzis wogole mnie brzuch nie bolal . rozmawialam ostatnio ze znajoma ona ma termin na 13 marca i mowi ze dopiero w 4 miesiacu miala mdlosci i zle sie czula .
Pytala na co bardziej mam ochote . A bardziej mam ochote na slodycze . I ona tak samo ma a od kwasnego ja odzuca i bedzie miala dziewczynke mnie od kwasniego nie odrzuca ja wszystko moge jesc i ostatnio jadlam ogorkowa .
No ja uwielbiam słodkie ale co Bóg da to będzie, ważne aby zdrowe
Każda inaczej przechodzi. Zobaczymy jak to będzie. Ewelinka myślisz, że na usg będzie już widać pęcherzyk u mnie? Bo wyszedł mi 5 tydzień -
Dobry wieczór dziewczęta
Witam wszystkie obecne mamusie i te które walczą o kropę
Ale tu sie zielono robi!
Kasia... pączki robisz. Ja postanowiłm, że w tym roku zjem jednego... , bo narzie udaje mi się dietę utrzymywać
Magdas, widzę że trafiłaś na dobrą gin! Super, pewnie Ci pomoże! Trzymam kciuki!
Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ania, wpisałam Cię do Lutowych zielonych kropek, bo tam się dziewczyny dołują, że mało zafasolkowanych w lutym
Nie wyrabiam za Wami...
Zaraz idę do domu, mąż po pracy idzie z kumplem do baru, więc pewnie spędzę wieczór z Wami... i z MogenemWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 19:42
Ania07, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:No ja uwielbiam słodkie ale co Bóg da to będzie, ważne aby zdrowe
Każda inaczej przechodzi. Zobaczymy jak to będzie. Ewelinka myślisz, że na usg będzie już widać pęcherzyk u mnie? Bo wyszedł mi 5 tydzień -
santoocha wrote:Ania, wpisałam Cię do Lutowych zielonych kropek, bo tam się dziewczyny dołują, że mało zafasolkowanych w lutym
Nie wyrabiam za Wami...
Zaraz idę do domu, mąż po pracy idzie z kumplem do baru, więc pewnie spędzę wieczór z Wami... i z MogenemAnia07 lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:Ania, wpisałam Cię do Lutowych zielonych kropek, bo tam się dziewczyny dołują, że mało zafasolkowanych w lutym
Nie wyrabiam za Wami...
Zaraz idę do domu, mąż po pracy idzie z kumplem do baru, więc pewnie spędzę wieczór z Wami... i z Mogenem
ja z Mogenem weekend planuję jeśli będzie -Macierzanka:), Ania07, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny