Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Powinno byc widac pecherzyk ale ja bym poczekala z tydzien bo w 6tyg ,3 dniu moze byc juz slychac serduszko ale nie zawsze u kazdej kobiety w tym samym dniu juz slychac
Mam tylko kwas foliowy, a miałam szczepienia robione i gin kazał się zgłosić jak wyjdzie pozytywny test w tym miesiącu. Więc albo jutro albo w piątek, bo muszę dostać tabletki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 20:51
Ewelina23, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:oj ja dawno nie byłam u fryzjerki, zapuściłam się w sumie, hmmm... no właśnie, na wiosnę trzeba szopę ogarnąć
Ale Wam dobrze. Ja moją fryzjerkę muszę odwołać. Ale zniosę wszystko dla fasolinki ^^ nawet pełny nieogarXxMoniaXx, Fidelissa, Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:Ania, ja też. Ale nie czuję żeby to był ten cykl. Jest normalnie, wszystko tak samo jak w poprzednim miesiącu. No może teraz się nie nakręcam aż tak mocno.
Że wszystko jest tak samo to nie oznacza, że nic z tego nie będzie. Mam nadzieję, że będzie zielono -
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Ewelinka ja w sobotę nad ranem jadę do PL na tygodniowy urlop.
Mam tylko kwas foliowy, a miałam szczepienia robione i gin kazał się zgłosić jak wyjdzie pozytywny test w tym miesiącu. Więc albo jutro albo w piątek, bo muszę dostać tabletki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny