Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Ania, wpisałam Cię do Lutowych zielonych kropek, bo tam się dziewczyny dołują, że mało zafasolkowanych w lutym
Nie wyrabiam za Wami...
Zaraz idę do domu, mąż po pracy idzie z kumplem do baru, więc pewnie spędzę wieczór z Wami... i z Mogenem
A ja chciałam sobie kupić na weekend to winko!Macierzanka:), Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:ja z Mogenem weekend planuję jeśli będzie -
Monia, a ja tak z doskoku, cały dzień w pracy siedzę.
A wczoraj u teściów byli znajomi na popijawie (średnia wieku 60+), więc trzeba było z grzeczności z nimi posiedzieć.
Mój mi obiecał w samochodzie do końca tygodnia, ale widze że nie za bardzo bedzie kiedy. Ale już nie zamierzam go dziś o nic cisnąć, i tak szyjka mi się zamyka i mam kremowy śluz, więc co zdziałaliśmy to musi wystarczyć.
Dziś test owu ewidentnie negatywny, ledwo widoczny. -
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Jutro podjadę to pewnie mnie z miejsca weźmie a jak nie to w piątek
Ania07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Czarna wracajac do testow owu mowia ze powinny byc pozytywne po owulce jakciaza . Ale roznie bywa Jak pytalam kilka dziewczyn to jednej wychodzily - a drugim plus . Wiec nie ma co na to zwracac uwage
Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny