Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty87 wrote:Nie wiedzialam, ze takie cos moze byc
Ja u siebie to nawet nie czulam przy pierwszym razie, czy przerwana czy co... czasami sie smieje do siebie, ze pewnie jej nie mialam
Mezus poszedl do sklepu, bo mi sie chce drozdzowke albo paczka!
Ania sliczny suwaczek
Coraz wiecej nas mamusiek. Az serduszko sie raduje i czeka na kolejne zielone kropy!W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:a powinnaś test jakiej czułości ?
Jutro mam 4 dzień po odstawieniu d.
Mam test z allegro z zieloną końcówką, nie wiem jaka czułość, bo nie wczytywałam się -
Ania07 wrote:Czyli nic z tym na chwilę obecną nie mogą zrobić?W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Bursztynka wrote:Monia, ja w poprzednim cyklu na 4 dzień po skończeniu brania dup.ka miałam spadek tej cudnej wysokiej tempki a piątego dnia @
Jutro mam 4 dzień po odstawieniu d.
Mam test z allegro z zieloną końcówką, nie wiem jaka czułość, bo nie wczytywałam się -
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Cześć Ewelinka, Monia i Landryneczka
Co u Was? Jak mija dzień?
Dobrze kochana .
Ciesze sie ze nie odpuscilas i dzialalas i ze sie udalo . Mniej tu siedze znaczy podczytywalam caly dzien dzis ale sie nie udzielam tak duzo juz . Mi dni ostatnio leca jak szalone .
A jak u Ciebie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 19:19
Ania07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:Nie. Powiedziała,że dopiero przy porodzie przecinają bo wtedy z główką dziecka wychodzi... bo przejście dla plemników jest a przcinanie jej specjalnie jest nie potrzebną ingernecją w ciało i powiedziała,że to nie potrzebne bo jak by była cała zabudowana to wtedy coś by działali.
Aaa no chyba, że tak. Ale mimo wszystko współczuję Ci tych bóli przy i badaniach .. tulę mocno :*Magdas lubi tę wiadomość
-
ja w te cykl wątpię bo temp mierzona pierwszy raz wagialnie jakaś dziwna.. tak jakby stała... a mam same stresy rodzinne i problemy i watpię żeby sie udało.. Ciekawe co ginka powie w poniedziałek, bo ide pierwszy raz odkąd podjelismy starania .