Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:hehe a ja się przemęczyłam i już nie maluję mam swój kolor ciemno brązowy i nie wiem co mi głupiej odbiło żeby malować
Ja miałam od małego platynowy blond i zaczęłam farbować .. teraz mam naturalny mysi średni blond masakraFidelissa lubi tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Ja miałam od małego platynowy blond i zaczęłam farbować .. teraz mam naturalny mysi średni blond masakraW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
heeej
Aniu Ty moja GRATULUJĘ!!!! cieszę się bardzo chociaż to było oczywiste
przesyłaj wiruski!!
Czarna to trzymamy kciuki! Mi też wyszedł ostatnio pozytywny 3 dni przed @ a to nie była ciąża..
Santoocha ładny ten Twój wykresik
Bursztynka a Ty też piękny masz wykres!!
Magdas to właśnie dowodzi jakich lekarzy mamy... masakra...no ale ważne,że w końcu wiecie co i jak.
Monia i Nati wszystko będzie dobrze,zobaczycie
miłego wieczorku
Ania07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:heeej
Aniu Ty moja GRATULUJĘ!!!! cieszę się bardzo chociaż to było oczywiste
przesyłaj wiruski!!
Czarna to trzymamy kciuki! Mi też wyszedł ostatnio pozytywny 3 dni przed @ a to nie była ciąża..
Santoocha ładny ten Twój wykresik
Bursztynka a Ty też piękny masz wykres!!
Magdas to właśnie dowodzi jakich lekarzy mamy... masakra...no ale ważne,że w końcu wiecie co i jak.
Monia i Nati wszystko będzie dobrze,zobaczycie
miłego wieczorku
Kochana mi też dziś wyszedł pozytywny ale bardzo jasna kreska do tego miałam taki dziwny ten test długo już dlatego się nie sugeruję i jest przed @ więc czasami się nie sprawdza jak widać ale Czarna trzymamy kciuki :*
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny