Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki wrocilam zrobilam gooooooore paczkow
Landryneczka dobrze widze na zdjeciu? to ty robilas test? jestes w ciazy?Ania07 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Bursztynka ja chcę widzieć u Ciebie zieloną kropę!
i Santocha do nas dolaczyla takze jakby co to my 3
Ania07, santoocha lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Juz juz zaraz wam pokaze jakie wielkie paki zrobilam !! pierwszy raz robilam i nie wiedzialam ze az tak urosna juz po wlozeniu do nich marmolady....Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Landryneczka wrote:Kasiu ja ale zobacz jaki on dziwny
nie jestem heh chyba ale raczej nieDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Sluchaj czasami jest tak ze ten pasek krzywo wlozyli do tego opakowania plastikowego.... ja tam widze 2 krechy zrobisz jakis zeby potwierdzic?
Nie zrobięa wiesz dlaczego ??
dlatego ze to wręcz nie możliwe żeby się udało no bo jakheh niedawno miałam @ przecież
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Próbowałam potem mój próbował i urwał coś ;P i niby były dwie ale ta druga słabaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
No widzisz:). Ja zawsze, jak nie jestem pewna to wyciągam - tylko czego tu być pewnym w moim przypadku. Niestety ja zawsze się dopatruje tej drugiej, coś tam widzę, potem uświadamiam sobie, że ni, potem znów patrzę - chora psychicznie jestem
Dziś też widziałam,a po południu @. U ciebie widać porządnie.
-
Cześć dziewczyny, postanowiłam do Was dołączyć gdyż również staramy się z mężem o dzidzię. Już jakoś 5 rok.
Mam zdiagnozowane PCO. Od około 1,5 roku mieszkam w Holandii i dopiero tutaj leczenie przynosi jakieś rezultaty. Pojawiła się u mnie w końcu długo wyczekiwana owulacja. Teraz oczekuje na @ a jeśli nie to może będzie dzidziuś...niczego tak nie pragnę. Lekarka kazała czekać 10 dni i jak się nie pojawi @ to zrobić test. Niestety bolą mnie jajniki jak przed @ zawsze więc pewnie na dniach dostanę.....Pozdrawiam