Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam serdecznie nowe staraczki i przesylam zawirusowanego paczka do wszytkich oczywiscie nie moje wiruski ale naszych kochanych forumowych mausiek prwadwa dziewczyny? ze mi pomozecie?
Ania07, Misty87, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Kasieńko - jestem córką piekrzarza - cukiernika, ale takich pięknych pączków - samoróbek nie widziałam, jak żyję. Ja za chwilkę dostanę swoją porcję pączków na jutro i z powodu tego doła związanego z @ zjem na śniadanie, na obiad i kolację po jednym
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:oooo szit ale duze hehe ale pewnie pyszne
Ania07 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
marta2807 wrote:Kasieńko - jestem córką piekrzarza - cukiernika, ale takich pięknych pączków - samoróbek nie widziałam, jak żyję. Ja za chwilkę dostanę swoją porcję pączków na jutro i z powodu tego doła związanego z @ zjem na śniadanie, na obiad i kolację po jednym
Ania07 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnymarta2807 wrote:A czy któraś z dziewczyn tutaj miała problem z tarczycą i hiperinsulinemią i zafasolkowała? U mnie właśnie to mi zdiagnozowali rok temu, ale wtedy się jeszcze nie starałam - nie wiedziałam, że to będzie jakiś problem
Ja miałam lekką niedoczynność i zafasolkowałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marta2807 wrote:Kasiu, ja za takiego pączucha, t mogłabym nawet w kibelku dłużej posiedzieć, byle go wcisnąć
Ania07, Lena87, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Aniu, u mnie nawet nie wiadomo co jest. Jak przyszłam pierwszy raz do endokrynologa, to okazało się, że zapalenie tarczycy. W badaniach wyszło spory niedobór witaminy D, TSH było 1,51 ale endo stwierdziła, że ft3 coś nie halo i dała euthyrox 25. Potem TSH podniosło się do 2,5 i dodała jeszcze euthyrox 50 na zmianę z 25. Miałam cykle równiótkie 28 dni,a od pół roku się pierdzieli raz 25 dni, raz 27, raz 28, masakra. Idę do niej 18 marca i jej wszystko powiem, że nic nie kapuje z tego leczenia i w ciąże nie umiem zajść
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Dziś w rozmowach w toku było że dziewczyna miała niedoczynność i mówił lekarz na widowni że to nie przeszkadza i żeby innymi rzeczami się zajęła ...
Ja mam niedoczynność ale nie wiem czy przez nią nie mam problemów
Robiłaś samo TSH czy wszystkie badania? (antyTPO, antyTG, ft3, ft4) ?
Mój gin mówił, że tarczyca się zmienia ale to nie ma wpływu na starania. Czytałam to też gdzieś na necie. Chociaż różne są opinie lekarzy. Może udaj się do endo?