Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
marta2807 wrote:Dziękuję - jestem na diecie niskoglikemicznej, to może jutro nie będe musiała dyspenzy robić
A i moje paczki na blaszce rosly tylko pol godz nie tyle co w przepisie 1,5 h- robilam tak na szybkoAnia07 lubi tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Ja meza probuje troche wyszczuplic i nie chcialam zeby mu jutro smutno bylo bez paczka
A i moje paczki na blaszce rosly tylko pol godz nie tyle co w przepisie 1,5 h- robilam tak na szybkokejti91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Dziekujemy :*
A ja na nording walking wyszłam dzisiaj i czekam z mężem na owulację
Cześć Marta ,Madlen;)
Landryneczka to test ciążowy ? :ooo to może ta @ to poprostu przypadek że w pierwszych 3 miesiącach może być normalnie?? Leć na bete !:*
U nas z zawsze było że ja zmęczona,ale teraz dziwnie zawsze mam siłę
Kasia piękny!! a ja na diecie!
Kejti dzięki za przepis
Tak test ale dziwny
a ja teraz znowu mam ochotę a on nie zresztą on to ciągle zmęczony
-
Hej dziewczyny!
Witam nowe staraczki!
Kasia ale pączol! ŁAŁ
Ja jestem na Euthyroxie 50 i na diecie niskowęglowodanowej
Ja tak dzisiaj na raty zaglądam, bo nie ukrywam, że padam na twarz a tu jeszcze tyle małych zajątek mi zostało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 21:33
Ania07, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Ovulka mi zaznaczyło:)) na wszelki wypadek jeszcze wczoraj .....
Oby tempka poszła wyżej. Mam przeczucie ze będzie dobrze..... A jak nie to w marcu dopuszczam.....)
Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:No to w normie. Niby przy staraniach musi być mniej. Ja miałam aż 4,75 i proszę Jedna dziewczyna miała ponad 7 i też zaszła..
Chyba przyjme taka sama taktyke albo przynajmniej co drugi dzienprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykejti91 wrote:Aniu ja tak zerkam na Twoj wykres z podziwem ile u was bylo ! Naprawde podziwiam jak Wy to robiliscie?
Chyba przyjme taka sama taktyke albo przynajmniej co drugi dzien
Tak jakoś nam się bardzo chciało w te dnikejti91 lubi tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Aniu ja tak zerkam na Twoj wykres z podziwem ile u was bylo ! Naprawde podziwiam jak Wy to robiliscie?
Chyba przyjme taka sama taktyke albo przynajmniej co drugi dzien
Ja mam właśnie plan robić to cały tydzień z przerwą we wtorek bo nie wiem czy owu będzie w pt czy niedzielę u Ani się sprawdziłoAnia07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Landryneczka ja bym z nim poważnie porozmawiała,ale na spokojnie, w weekend jak nie pracuje i nie będzie nerwowy czy zmęczony. Myślę że to by było najlepsze dla Was, ustalić co i jak, żeby znów przywrócić to co było kiedyś
-
jeszcze raz mówię wszystkim "cześć", dziękuję za powitanie:) dziewczyny Wy tak o tych pączkach, czyżby jutro tłusty czwartek jest? Ja tu w tej Holandii nie ogarniam, oni nawet nie wiedzą co to pączek.
A tak poza tym czy któraś z Was brała Clomid??przedszkolanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Ja mam właśnie plan robić to cały tydzień z przerwą we wtorek bo nie wiem czy owu będzie w pt czy niedzielę u Ani się sprawdziło
Ania07 lubi tę wiadomość