X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Z nim się nie da rozmawiać ale spróbuje. Powie mi że pracuje i zmęczony po pracy że nie jego wina i takie tam
    Dam Ci dobra radę. Napisz list i mu wręcz:))

qq87j44jhto0od0f.png

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Malinowa slodziutki zajaczek :)
    Ja sie zdziwilam, ze tu w Niemczech maja tlusty czwartek :D w gazetkach z kazdego sklepu reklama, ze paczek gratis albo jakies promocje :D
    Hm mi maz spelnil zachcianke i kupil paczki! Zjadlam 2, wciagnelam nosem! Ale to to to nie to samo co nawet kupne w PL...
    Milo,ze coraz wiecej staraczek do nas dolacza :)
    Bo nasze forum jest wyjatkowe mysle ze nie ma drugiego takiego i z takimi dziewczynami :D

Fidelissa, dżona, Ania07 lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • kejti91 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    Ehhh ci faceci. Ja bym mojemu tez nieraz chetnie taki list napisala

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kejti91 wrote:
    Ehhh ci faceci. Ja bym mojemu tez nieraz chetnie taki list napisala
    Ja raz napisalam, hahaha na 4 str :D
    Ale niezbyt poskutkowalo, musialam sie pytac czy w ogole przeczytal. Ale to bylo w trakcie cichych dni. Oj faceci...

Madlen222, Ania07 lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm a ja mysle ze jednak list to nienajlepszy omysl...zawsze sie napisze cos co mozna zle zrozumiec...rozmowa jednak duzo bardziej efektywna niz list...

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    już tak kiedyś zrobiłam i trochę pomogło :)

Fidelissa lubi tę wiadomość

• kejti91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Ja raz napisalam, hahaha na 4 str :D
    Ale niezbyt poskutkowalo, musialam sie pytac czy w ogole przeczytal. Ale to bylo w trakcie cichych dni. Oj faceci...
    Hehe no wlasnie :D tyle sie opisac a czy by przeczytal to inna sprawa... :D

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kejti91 obiecuje że jutro napiszę Ci co tam w tym wyniku męża jest:) A tak, staramy się dość długo, około 5 lat, w sumie tak na prawdę staramy się od 2 lat ale od 5 lat nie zabezpieczamy się w ogóle więc sama widzisz....ale cieszę się że mąż siłą zmusił mnie do emigracji bo tutaj w Holandii jest bardzo wysoki poziom leczenia niepłodności, ponoć najlepsi lekarze w Europie, jeśli o to chodzi. I faktycznie, miesiąc biorę nowe tabletki i od razu ovu, a w Polsce tylko sztuczne wywoływanie miesiączek i nic z tego. Jak moja obecna lekarka dowiedziałą się że od 3 lat biorę duphaston przepisywany przez lekarke w Polsce to złapała się za głowę i kazałą natychmiast wyrzucić mi te tabsy, jak stwierdziła: tylko straciłam czas z tymi tabletkami. Także naprawdę trzeba mieć chyba ogromne szczęście żeby trafić na dobrego i zaangażowanego lekarza w Polsce. Tutaj jeszcze jest jeden wielki plus, że jak po roku starań nie zajdziesz w ciąży to masz 3 bezpłatne próby sztucznego zapłodnienia....także jest zawsze jakaś nadzieja. Ja teraz powinnam dostać @ ale modlę się oby nie...I boję się zrobić test ciążowy żeby znowu się nie rozczarować i nie zdołować...bo jednak mimo wszystko co miesiąc wierzę że może teraz się udało..... A Ty Kejti jak długo?

relgh3714vlmssyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Hmmm a ja mysle ze jednak list to nienajlepszy omysl...zawsze sie napisze cos co mozna zle zrozumiec...rozmowa jednak duzo bardziej efektywna niz list...
    też racja ten co mu napisałam akurat dobrze odebrał ale teraz bd rozmowa

• kejti91 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    już tak kiedyś zrobiłam i trochę pomogło :)
    Mysmy sobie pisali taki list na kursie przedmalzenskim :D ale taki moj M mi list napisal ze jak czytalam to plakalam :-) tego sie po nim nie spodziewalam :D taki romantyczny list!

Z., Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór :)
    Powiem wam że najważniejsze to w zwiazku ze soba rooozmawiac. I do faceta trzeba mowic prosto łopatologivznie tak żeby nie musiał sie domyślać bo oni nie umieja się domyślać... facetami tez trzeba umiejetnie pokierowac :)

Fidelissa, Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • kejti91 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 wrote:
    Kejti91 obiecuje że jutro napiszę Ci co tam w tym wyniku męża jest:) A tak, staramy się dość długo, około 5 lat, w sumie tak na prawdę staramy się od 2 lat ale od 5 lat nie zabezpieczamy się w ogóle więc sama widzisz....ale cieszę się że mąż siłą zmusił mnie do emigracji bo tutaj w Holandii jest bardzo wysoki poziom leczenia niepłodności, ponoć najlepsi lekarze w Europie, jeśli o to chodzi. I faktycznie, miesiąc biorę nowe tabletki i od razu ovu, a w Polsce tylko sztuczne wywoływanie miesiączek i nic z tego. Jak moja obecna lekarka dowiedziałą się że od 3 lat biorę duphaston przepisywany przez lekarke w Polsce to złapała się za głowę i kazałą natychmiast wyrzucić mi te tabsy, jak stwierdziła: tylko straciłam czas z tymi tabletkami. Także naprawdę trzeba mieć chyba ogromne szczęście żeby trafić na dobrego i zaangażowanego lekarza w Polsce. Tutaj jeszcze jest jeden wielki plus, że jak po roku starań nie zajdziesz w ciąży to masz 3 bezpłatne próby sztucznego zapłodnienia....także jest zawsze jakaś nadzieja. Ja teraz powinnam dostać @ ale modlę się oby nie...I boję się zrobić test ciążowy żeby znowu się nie rozczarować i nie zdołować...bo jednak mimo wszystko co miesiąc wierzę że może teraz się udało..... A Ty Kejti jak długo?

Dobrze ze przynajmniej tam normalni lekarze. Trzymam kciuki zeby sie udalo <3
    U nas to dopiero 9 cykl... dopiero w porownaniu do Twoich 5 lat- podziwiam. A dla mnie to wiecznosc trwa....

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na reszcie dotarłem do konca......matko...

Bursztynka trzymam kciuki za testowanie

Landrynko to dobry sposób, uczy rozmawiać z partnerem....a jego zrozumieć Ciebie...posłuchaj starszej koleżanki:))

Kaśką zmień zawód, otwórz cukiernie:))

Macierzanka:) hej:)

Ewelinka juz chyba posyłać spać:)(
    Przedszkolanka no czuje, ze będzie hard:)))

Santoocha.....co sie odwlecze to nie uciecze:))

Witam nowe koleżanki:))

Kaśką a Ty i Santoocha kiedy testujecie..?

Zabcia cholerka kiedy kompa naprawisz?

Wczoraj oglądaliśmy historyczny film o wibratorem:))) zabawny:))

Lena kochanie zdrowiej szybko, jutro trzeba paczki wcinać.
    Ja w pracy mam dwa zamówione do domu biorę 4 z lukrem i róża:))) mniam...

Ania07 lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• kejti91 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja juz lece bo rano na badania wyruszam :-)
    Dobrano :-) <3

Fidelissa, Madlen222 lubią tę wiadomość

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przejmuj się, to nie jest długo:) Ogólnie to zajście w ciążę wcale nie jest takie łatwe nawet dla najzdrowszych kobiet i mężczyzn. Wczoraj rozmawiałam ze swoją lekarka i ona powiedziała mi że przeciętna szansa zajścia w ciążę to 20%, także niewiele, trzeba być cierpliwym i wytrwałym...najbardziej zawsze dołuje mnie fakt że kobiety , któe nie chcą rodzą co chwilę potem zabijają, wyrzucają albo nie wiem co jeszcze...a te któe na prawde chcą (MY), te które mogą oddać wszystko aby mieć maleńswto albo nie mogą, albo muszą tak długo czekać...strasznie mnie to irytuje...

relgh3714vlmssyj.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty widzę, ze humorek dopisuje:))

Malinowa biedna jestes z tymi zapachami:))

Kasiula a Ty jak?

Misty87 lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też spadam spac bo raniutko do pracy...dzięki dziewczyny jeszcze raz i do usłyszenia jutro.... Dobranoc

relgh3714vlmssyj.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manu na sobotę ułożone, zakupy na jutro zaplanowane:))

Zapisałem sie na prawko 7 marca zaczynam....
    Oby jakoś poszło....

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba sobie lody zapodam:))

qq87j44jhto0od0f.png

• santoocha Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    Na reszcie dotarł e m do konca......matko...

Kaśką a Ty i Santoocha kiedy testujecie..?

Fidelissa, masz jakiś problem z własną osobowością? :P
    To fajnie, będziesz wkrótce ŚMIGAŁ autkiem ;)
    Ja zrezygnowałam z Mogena, zjadłam Tomkowy przydział lodów (przekupił mnie- lody za wyjście do baru).
    Ja testuję dopiero 11 marca. Jakoś nie pali mi się...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 22:20

Fidelissa, Misty87, przedszkolanka:), Lena87, Ania07 lubią tę wiadomość

‹‹ 1149 1150 1151 1152 1153 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ