Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Robiłaś samo TSH czy wszystkie badania? (antyTPO, antyTG, ft3, ft4) ?
Mój gin mówił, że tarczyca się zmienia ale to nie ma wpływu na starania. Czytałam to też gdzieś na necie. Chociaż różne są opinie lekarzy. Może udaj się do endo?
-
Ania07 wrote:Robiłaś samo TSH czy wszystkie badania? (antyTPO, antyTG, ft3, ft4) ?
Mój gin mówił, że tarczyca się zmienia ale to nie ma wpływu na starania. Czytałam to też gdzieś na necie. Chociaż różne są opinie lekarzy. Może udaj się do endo? -
nick nieaktualnymarta2807 wrote:Aniu, u mnie nawet nie wiadomo co jest. Jak przyszłam pierwszy raz do endokrynologa, to okazało się, że zapalenie tarczycy. W badaniach wyszło spory niedobór witaminy D, TSH było 1,51 ale endo stwierdziła, że ft3 coś nie halo i dała euthyrox 25. Potem TSH podniosło się do 2,5 i dodała jeszcze euthyrox 50 na zmianę z 25. Miałam cykle równiótkie 28 dni,a od pół roku się pierdzieli raz 25 dni, raz 27, raz 28, masakra. Idę do niej 18 marca i jej wszystko powiem, że nic nie kapuje z tego leczenia i w ciąże nie umiem zajść
Kochana ja niestety się na tym nie znam
Ale euthyrox podobno dobry.. -
nick nieaktualny
-
marta2807 wrote:Podziwiam cię, Kasiu. Ja dziś ani apetytu, ani humoru na kucharzenie. Ale przynajmniej okna sobie dziś pomyłam...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:No to w normie. Niby przy staraniach musi być mniej. Ja miałam aż 4,75 i proszę Jedna dziewczyna miała ponad 7 i też zaszła..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A to ja już nie wiem. Pójdę do niej i zapytam, czy ma na to jakieś wytłumaczenie, może coś podpowie. Z tego co wiem, to same hormony tarczycowe nie przeszkadzają, ale ja się leczy tarczyce, to ma to też odzwierciedlenie z hormonach żeńskich, a same wiecie, że proporcje są ważne.
Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Przedszkolanka co u Ciebie?
Współczuję pogrzebu .. trzymajcie się tam ;*
Dziekujemy :*
A ja na nording walking wyszłam dzisiaj i czekam z mężem na owulację
Cześć Marta ,Madlen;)
Landryneczka to test ciążowy ? :ooo to może ta @ to poprostu przypadek że w pierwszych 3 miesiącach może być normalnie?? Leć na bete !:*
U nas z zawsze było że ja zmęczona,ale teraz dziwnie zawsze mam siłę
Kasia piękny!! a ja na diecie!
Kejti dzięki za przepisAnia07 lubi tę wiadomość