Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDriada0102 wrote:No masz szczescie :p ciesze sie. Tego forum nie da siebopuscic sa tuvtak wspaniale osoby, ze nie da sie bez was przejsc na to drugie forum bo bardzo was tam brskuje. Napewno mi. Tersz Ania czasami zawita w lutoeych staraczkach nie bede sama
Ja się na ciążowe forum nie wybieram. Zdecydowanie wolę być tutaj
Przywiązałam się i nie wyobrażam sobie dnia, żeby tu nie zajrzeć i zobaczyć do u każdej słychaćLena87, Z., Bursztynka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ania, jacie!!!!! jeszcze nie czytałam zaległości z dzisiaj ale nei wytrzymałam i zerknęłam na twój wykres - zielona kropka na wykresie się pojawiła
zabieram szybciorem wiruski
i się witam popołudniem i lecę ponadrabiać dzionek
aaa Ania, a pamiętasz jak narzekałaś na swój wykres? znaczy że nigdy nie można się poddawać, no i wychodzi na to że jak spisałaś sobie cykl na straty to wyluzowałaś i nie myślałaś o tym i może w tym tkwi sukces...Ania07, Lena87, Macierzanka:), przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja dzisiaj zabiegany dzień w pracy do 16 a teraz robie co??? pączki która chce niech się zgłosi przesle:D będę trochę nadrabiala:D
Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania07 wrote:Aaaaa zapomniałabym ...
Nieśmiało .. ŚLĘ WIRUSKI !! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Ania07 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:Ania, jacie!!!!! jeszcze nie czytałam zaległości z dzisiaj ale nei wytrzymałam i zerknęłam na twój wykres - zielona kropka na wykresie się pojawiła
zabieram szybciorem wiruski
i się witam popołudniem i lecę ponadrabiać dzionek
aaa Ania, a pamiętasz jak narzekałaś na swój wykres? znaczy że nigdy nie można się poddawać, no i wychodzi na to że jak spisałaś sobie cykl na straty to wyluzowałaś i nie myślałaś o tym i może w tym tkwi sukces...
Dziękuję Kochana ;*
Też mi się tak wydaje, że to przez to, że cały czas myślałam o tym, że jest bezowulacyjny. Odpuściłam wtedy i mówiłam, że czekam spokojnie do końća marca i zrobię badania z mężem, a tu taka niespodzianka
Więc jest w tym dużo racji, że im człowiek bardziej się stara to nie wychodzi, a jak odpuści to od razuLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Będę troszkę zerkac i nadrabiać i oczywiście robic paczki normalni bym kupila ale maz sobie zazyczyl domowych wiec co zrobić
A i wrocila kreseczka ovu niby czułam ze była i nie przejmowałam się tym ze nie zrobilo krechy ale teraz to ladniej wyglądaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 17:24
Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Kasia podziel się pączkami
Ale najpierw przesle pake do każdej mamusi niech kazda swoje wiruski tam zostawi i odesle do nas upartych staraczek:DWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 17:26
Ania07, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:Kaska podziwiam Cię szczerze z powodu robionych pączków. Ja stwierdzam, że skoro są w sklepie to mogę je kupić
Ja też wolę kupić, bo jak z mężem zawsze robiliśmy to wychodziły do d.py
Chyba, że Kasia masz jakiś dobry przepis to poproszę -
Ania07 wrote:Ja też wolę kupić, bo jak z mężem zawsze robiliśmy to wychodziły do d.py
Chyba, że Kasia masz jakiś dobry przepis to poproszęDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Będą takieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 17:35
Misty87, Nati89, Z., Ania07, Driada0102, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:
Będą takie
Kaska! Zamawiam pake z kilkoma sztAnia07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny