Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobra ja już mówiłam i gratulowałam i wiedziałam, że inaczej być nie możeAnia07 wrote:Ja robiłam ten co wyświetlał tylko "ciąża" i "brak ciąży"

Ania07 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyKochane dziękuję Wam z całego serca za wsparcie i w ogóle za wszystko, że pocieszałyście mnie w trudnych chwilach, że wierzyłyście we mnie ajjjj normalnie brak mi słów! Kocham Was, jesteście wspaniałe!
Cieszę się, że tu trafiłam i na pewno Was nie opuszczę
życzę Wam z całego serca abyście również ujrzały pozytywny test ciążowy. Jedyne co mogę doradzić to żebyście wrzuciły troszkę na luz. Ja w tym cyklu byłam pewna, że będzie bezowulacyjny, odpuściłam i jest efekt! Mam nadzieję, że lekarz potwierdzi 
Trzymam za każdą z Was kciuki i wierzę, że w końcu się uda ;*
czarna164, Nati89, Malinowa Panienka, Macierzanka:), Z., Misty87, dżona, santoocha, Bursztynka, Lili266, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Anka tu nie ma co potwierdzać
teraz ciesz się Fasolą, która rośnie
Ania07 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyNati89 wrote:Miałas robione jakies badania hormonalne wczesniej i mąż też?
Nati mój mąż ma wizytę na 13 marca na badanie nasienia. Ja robiłam tylko z ciekawości w listopadzie badanie tsh (wynik 4,75 norma od 0,4 do 4,0) czyli niedoczynność. U endo nie byłam, bo mój gin stwierdził, że tarczyca się zmienia. Brałam castagnus przez 90 dni i wiesiołek przez półtora miesiąca. Na badania hormonalne i monitoring miałam iść końcem marca razem z wynikami męża. -
No to szczęscie, że wam sie udałoAnia07 wrote:Nati mój mąż ma wizytę na 13 marca na badanie nasienia. Ja robiłam tylko z ciekawości w listopadzie badanie tsh (wynik 4,75 norma od 0,4 do 4,0) czyli niedoczynność. U endo nie byłam, bo mój gin stwierdził, że tarczyca się zmienia. Brałam castagnus przez 90 dni i wiesiołek przez półtora miesiąca. Na badania hormonalne i monitoring miałam iść końcem marca razem z wynikami męża.
i obeszło się bez badań
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNati89 wrote:No to szczęscie, że wam sie udało
i obeszło się bez badań
Nie mogę uwierzyć, poryczałam się jak głupia. Teraz czeka nas wizyta u gina. Mam nadzieję, że potwierdzi ciążę. Jutro podjadę się zapisać, bo dzisiaj już zamknięte. No i wyjazd do PL w piątek na noc odpada.
Kochana ja wierzę, że Wam też się w końcu uda! Myśl pozytywnie ;*
Nati89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No masz szczescie :p ciesze sie. Tego forum nie da siebopuscic sa tuvtak wspaniale osoby, ze nie da sie bez was przejsc na to drugie forum bo bardzo was tam brskuje. Napewno mi. Tersz Ania czasami zawita w lutoeych staraczkach nie bede samaAnia07 wrote:Buziaki wysyłam ;*;*;*;*;*;*
Ania07, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

oglądałam filmy ..