Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Ja robiłam ten co wyświetlał tylko "ciąża" i "brak ciąży"
Ania07 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyKochane dziękuję Wam z całego serca za wsparcie i w ogóle za wszystko, że pocieszałyście mnie w trudnych chwilach, że wierzyłyście we mnie ajjjj normalnie brak mi słów! Kocham Was, jesteście wspaniałe!
Cieszę się, że tu trafiłam i na pewno Was nie opuszczę życzę Wam z całego serca abyście również ujrzały pozytywny test ciążowy. Jedyne co mogę doradzić to żebyście wrzuciły troszkę na luz. Ja w tym cyklu byłam pewna, że będzie bezowulacyjny, odpuściłam i jest efekt! Mam nadzieję, że lekarz potwierdzi
Trzymam za każdą z Was kciuki i wierzę, że w końcu się uda ;*czarna164, Nati89, Malinowa Panienka, Macierzanka:), Z., Misty87, dżona, santoocha, Bursztynka, Lili266, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Anka tu nie ma co potwierdzać teraz ciesz się Fasolą, która rośnie
Ania07 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyNati89 wrote:Miałas robione jakies badania hormonalne wczesniej i mąż też?
Nati mój mąż ma wizytę na 13 marca na badanie nasienia. Ja robiłam tylko z ciekawości w listopadzie badanie tsh (wynik 4,75 norma od 0,4 do 4,0) czyli niedoczynność. U endo nie byłam, bo mój gin stwierdził, że tarczyca się zmienia. Brałam castagnus przez 90 dni i wiesiołek przez półtora miesiąca. Na badania hormonalne i monitoring miałam iść końcem marca razem z wynikami męża. -
Ania07 wrote:Nati mój mąż ma wizytę na 13 marca na badanie nasienia. Ja robiłam tylko z ciekawości w listopadzie badanie tsh (wynik 4,75 norma od 0,4 do 4,0) czyli niedoczynność. U endo nie byłam, bo mój gin stwierdził, że tarczyca się zmienia. Brałam castagnus przez 90 dni i wiesiołek przez półtora miesiąca. Na badania hormonalne i monitoring miałam iść końcem marca razem z wynikami męża.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNati89 wrote:No to szczęscie, że wam sie udało i obeszło się bez badań
Nie mogę uwierzyć, poryczałam się jak głupia. Teraz czeka nas wizyta u gina. Mam nadzieję, że potwierdzi ciążę. Jutro podjadę się zapisać, bo dzisiaj już zamknięte. No i wyjazd do PL w piątek na noc odpada.
Kochana ja wierzę, że Wam też się w końcu uda! Myśl pozytywnie ;*Nati89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Buziaki wysyłam ;*;*;*;*;*;*
Ania07, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość