Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O tak, moja mała to napewno będzie strojnisia a synek po tatusiu, koszulka, spodnie i luz ja za trampkami też nie bardzo ale siostra kolekcjonuje
Dziewczyny i takich przypadków jest dużo dużo więcej! Dlatego NIE MOŻNA SIĘ PODDAWAĆ!Ania07, Daszka, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Wpadlam tylko na sekundę napisać Wam że dziekuje za wsparcie i Wasze kciuki jest to bardzo miłe i budujace
Czytam was czytam i wspieram duchowo ale ciezko mi pisac w pracy. wracam do obowiazkowMacierzanka:), dżona, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dlatego ja caly czas sadze, ze cialo ludzkie,zwlaszcza kobiety jest pelne zagadek i tajemnic i nie wolno tracic nadziei
Aniu Ty to jestes twardziel, nawet temperaturka Cie nie przekonuje,ze bedziesz mamusia!?
Ja sie troche ogarnelam, wykapalam, umylam sterte garow (!), odkurzylam u krolisia, bo leni sie ze zdwojona sila! Troche popakowalam na wyjazd, czekam na meza. Powinien byc lada moment
Malinowa czy Ty tez wmuszasz w siebie jedzenie? Jak tak bedzie to beda mi dozylnie podawacWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 15:02
Macierzanka:), Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:Aniu podziwiam za cierpliwość ale ja i tak wiem ze bedzie zielona kropeczka wykres jest piekny
Misty czyżby mdłości Ci sie zaczęły?
A Ty nic?
-
Misty87 wrote:Dlatego ja caly czas sadze, ze cialo ludzkie,zwlaszcza kobiety jest pelne zagadek i tajemnic i nie wolno tracic nadziei
Aniu Ty to jestes twardziel, nawet temperaturka Cie nie przekonuje,ze bedziesz mamusia!?
Ja sie troche ogarnelam, wykapalam, umylam sterte garow (!), odkurzylam u krolisia, bo leni sie ze zdwojona sila! Troche popakowalam na wyjazd, czekam na meza. Powinien byc lada moment
Malinowa czy Ty tez wmuszasz w siebie jedzenie? Jak tak bedzie to beda mi dozylnie podawacAnia07 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
przedszkolanka:) wrote:Czyżby lekarz albo teścik ?;>
Landryneczko miał rację :*
Misty coś jeść musisz , chociaż lekkiego -
przedszkolanka:) wrote:Misty miejmy nadzieję,że to tylko przejściowe :* ale i tak Ci wszystkie zazdroszczą i każda po troszkę napewno zgodzi się wziąć tych mdłości
Od dzis rozdaje wiruski i mdlosci
Malinowa to zazdroszcze apetytu chociaz jak spadnie mi 2kg to tez nie bede plakacAnia07 lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Tak Kasiula myslalam,ze jesli juz to zjawia sie troche pozniej. Oby do wesela przeszlo...
A Ty nic?
u mnie narazie nic ciekawa jestem czy to cisza przed burzą czy juz tak zostanie. Czasem zrobi mi sie niedobrze ale to chwile i przechodzi -
Ania07 wrote:Uciekam na dłuższą chwilę. Może wrócę z dobrymi wieściami
Melula wrote:no i stało się, przyszła @. Oby szybko się zwinęła...
przedszkolanka:), Ania07 lubią tę wiadomość