Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty tak jest dziś ale za to kąpałam się jak głupia jakaś bo wszystko mi śmierdziało jakbym się spociła jak na maratonie i wytarła w ciuchy i pościel to wszystko... dramat[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Witam ponownie , ja po zakupach, odkurzyłam samochód i posprzątałam sobie w śodku, a jutro na myjnie. Staram się nie mysleć o jutrzejszym badaniu męża, ale ze stresu od rana mnie mdli Ehh, ale mam głupi charakter .. tłumacze sobie tym, ze jak badanie nie wyjdzie dobrze, to są jakieś sumpelemty i inne metody na zajście w ciąże ..
-
nick nieaktualnyOgłaszam wszem i wobec, że JESTEM W CIĄŻY!!!
Nati89, santoocha, Driada0102, Macierzanka:), Misty87, Złota, Z., paaulla84, Maniuś, Malinowa Panienka, Lena87, Kasiula09, dżona, Katha81, Bursztynka, Lili266, przedszkolanka:), Fidelissa, agniesia2569 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja byłam dziś u mojej gin.Jestem już po owulacji ewidentnie jakieś 6 dni.Endometrium ładne.Teraz czekać.Jak jej powiedziałam,że mi test owu wyszedł na + w tym dniu cyklu to sama się zdziwiła.To podobno się zdarza,że owulacyjne wychodzą dodatnie we wczesnej ciąży jak jeszcze za wcześnie na ciążowe.Kto wie?teraz czekam cierpliwie i jakoś spokojnie.Dziś miałam dzień śpiocha,w pracy prawie zasnęłam.Cycory swędzą,co nigdy wcześniej mi się nie zdarzało.
Macierzanka:), Ania07, dżona, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Witam was zycze milego popoludnia.
Ania gratuluje.
Czarna mi testy owu wychodzily pozytywne ale jak ciazy nie bylo . Jak zaslam to od owulki jedna kreska wychodzila.