Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie, trzymam kciuki za Was, a wy za mnie sciagnijcie mnie na ziemie bo zyje brakiem okresu i nie mysle racjonalnie….
Pobudka dzis byla o 5.45, 'Monsz' zaspal… wylecial z lozka niczym poparzony z haslem "Jezus". Patrzcie, dzis dal rade wstac bez pieciu pobudek… ale jak mu o tym przypomnialam to powiedzial ze mu bylo slabo, w glowie sie krecilo i byl blady: -p hahaha
Chcialabym zjesc dzis paczka ale jakos go nie czuje. W ogole nic mi sie jesc nie chce zaraz zaparze sobie melise. Kto mi potowarzyszy???
W ogole to jestem zmierzla, niedobraWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 08:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam porannie
Bursztynko, Groszku dopóki @ nie ma jest dobrze trzymam mocno kciuki za Was
Czrna czasem tak bywa, mnie w tym cyklu tez jakoś tak bardziej bolą jajniki niz zwykle myślę że jest wszystko ok
Gosiu, gin mi mówił ze jak te skrzepy są małe to nie ma się czego obawiać, endometrium mogło być grubsze i teraz tak bardziej się złuszcza i to przez to
Magdas u Ciebie wykresik ładny, nie ma się czym martwić, serducho jest troszke wcześniej ale to spokojnie powinno wystarczyć
Dziś dzień pączkowy Ja zamieniam pączki na pomarańcze Przez cały tydzień nie jadłam słodyczy i to mi bardzo służy
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Magdas, dzisiaj jestem niezastapionym kompanem do marudzenia wiec mozemy razem ) dawaj co Ci lezy na watrobie
Poczekaj jeszcze troche, wszystko sie wyjasni
(Niezla jestem, co? Kazdemu doradze, ale sobie nie potrafie, ot szczyt szczytow!)Magdas, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Poczekaj, przyjdzie Dżona to usłyszysz
A czemu akurat ja hehehe
Lenka jak się dziś czujesz?100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Powiem Wam ze jesli chodzi o skrzepy, to ja zawsze mialam obfite skrzepowe miesiaczki, lalo sie jak cholera…. Ale u mnie to byla norma. Z narzadami bylo wszystko ok. Mysle, ze to indywidualna sprawa...
Wlasnie, opowiadajcie co tam u Was kobietki ? )
Dzona mnie nie ochrzanila, wiec mysle ze nie jest tak zle )Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 08:27
dżona lubi tę wiadomość
-
hehe dobra wyleje se smuty i mi przejdzie tak se myślę jak mi ta błona dziewicza nie pękła to co kurczę niepokalane poczęcie będzie ? no nie nastawiam się na ten cykl ale ide we wt na usg i znowu do gina i zepnę poślady w następnym cyklu i będziem w pozycji którą zaleca gin. trochę tak nie lubię ale jakoś damy radę
dobra limit marudzenia wyczerpany!
Lena dupsko wystawiam lej
Dżona no wcześniej bo od poniedziałku miałam zakaz bo wczoraj cytologię robiłam. Wcześniej owulację miałam wyznaczoną na niedzielę teraz przeskoczyła no ale i tak już teraz nic nie poradzę co ma być to będzie dziś może męża namówię na dorabianie uszudżona lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Groszek wrote:Niezla jestem, co? Kazdemu doradze, ale sobie nie potrafie, ot szczyt szczytow!)
To jest akurat normalne (chyba) założe się ze nie tylko Ty tak masz
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
nick nieaktualnyMarudzicie jak stare baby. !!
Powinnyscie cieszyc sie kazdym dniem .
Wiem ze jak @ przychodzi czy sie zbliza to juz dol . Sprobujcie dac na luz.
Nie marudzcie bo bede na was mowic marudy !
No raz dwa glowa do gory musi byc dobrze . A jesli w tym cyklu sie nie uda to dajcie z siebie w nastempnym cyklu dwa razy tyle!!!!Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Groszek wrote:Dzona mnie nie ochrzanila, wiec mysle ze nie jest tak zle )
hahahaha aż taka straszna nie jestem
Na razie marudzenia Wasze mieszczą się na granicy w normie100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
Ewelina23 wrote:Marudzicie jak stare baby. !!
Powinnyscie cieszyc sie kazdym dniem .
Wiem ze jak @ przychodzi czy sie zbliza to juz dol . Sprobujcie dac na luz.
Nie marudzcie bo bede na was mowic marudy !
No raz dwa glowa do gory musi byc dobrze . A jesli w tym cyklu sie nie uda to dajcie z siebie w nastempnym cyklu dwa razy tyle!!!!
Ej no stara jestem to marudzę jak stara baba Matko dwa razy tyle toż to mój mąż tego nie zniesieW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
No pewnie ze wszystkie tak mamy pomagamy i doradzamy a gdy nas spotka taka sama sytuacja to nie wiemy co robic i w jaka strone ruszyc hehe ale od tego tu jestesmy- wiec pieknie Wam dziekuje za Wasza obecnosc
Nawet nie mowie o spoznianiu sie okresu swojej przyjaciolce bo ta by dopiero panikowala :-pEwelina23, dżona lubią tę wiadomość
-
Witaj Ewelinka
Zastępujesz mnie dzisiaj widzę
jak Twoja fasoleczka? Brzusio masz ślicznyEwelina23 lubi tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
nick nieaktualny
-
Groszek wrote:No pewnie ze wszystkie tak mamy pomagamy i doradzamy a gdy nas spotka taka sama sytuacja to nie wiemy co robic i w jaka strone ruszyc hehe ale od tego tu jestesmy- wiec pieknie Wam dziekuje za Wasza obecnosc
Nawet nie mowie o spoznianiu sie okresu swojej przyjaciolce bo ta by dopiero panikowala :-pW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Ewelina23 wrote:Trzeba myslec pozytywnie.
Musi sie udac.
Innej opcji nie ma !Ewelina23 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.