X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • agniesia2569 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 01:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania gratuluję z całego serduszka!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Ania07 lubi tę wiadomość

ex2be6ydkier3hmw.png
    iv09uay3ce2ufi7w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu pierwsza :D
    Ale miałam ciężką noc. Kręciłam się z boku na bok. W brzuszku bulgotanie (?) cycki w końcu zaczynają boleć :D podbrzusze strasznie twarde. Poza tym popijam herbatkę, robię śniadanko i czekam aż mężulek wstanie.
    Wczoraj jeszcze podczytywałam Wasze posty. Uśmiałam się ile wlezie :D

Misty daj znać jak po wizycie :)
    Bursztynka czekam na zielone!

Życzę Wam miłego dnia <3 po południu zajrzę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 20:55

paaulla84, dżona, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kochane spodziewałam się dziś rano spadku tempki i jednej kreski. Tylko jedno się sprawdziło - 1 kreska i ani cienia cienia.
    Myślę że gdyby coś było na rzeczy to jus cień cienie mógłby być... Także pewnie nie dziś bo spadku nie ma, ale jutro lub pojutrze @ mnie dogoni.

I życzę wam dzisiaj dużo miejsca w brzuchach na przyjęte pączki. A jeszcze bardziej nam życzę żeby szybko się zdematerializowały i tłuszczyku po sobie nie zostawiali ;-)

Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!
    U mnie też ciężka noc.Tak mnie jajniki bolały,że aż się obudziłam.Temp. dzis minimalnie do gory.Podejrzewacie od czego moze być ten ból??nadmieniam,że nigdy tak nie miałam. :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka mocno przytulam <3
    Mam jednak nadzieję, że @ nie przyjdzie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Witajcie!
    U mnie też ciężka noc.Tak mnie jajniki bolały,że aż się obudziłam.Temp. dzis minimalnie do gory.Podejrzewacie od czego moze być ten ból??nadmieniam,że nigdy tak nie miałam. :/

Czarna ja tak miałam w każdym cyklu, może nie aż taki mocny, ale też bolały jajniki. Nie wiem od czego to może być.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Czarna ja tak miałam w każdym cyklu, może nie aż taki mocny, ale też bolały jajniki. Nie wiem od czego to może być.
    Dziwne to wszystko.Zresztą ten cykl jest jakiś inny.W takim razie czekam na @ (albo i nie)....
    Lecę do pracy
    Miłego dnia Pączka :)

Macierzanka:), Maniuś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha no i zaczął mi się gęsty kremowy śluz dzis.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam moje panie. Jade juz do pracy. Dzis powinnam byc ostatni dzien ale jeszcze nikogo nie znalazla. Moze da rade kogos znalesc do pon .

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna wyluzuj sie. A zobaczysz zmiany na lepsze.

• goskos86 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2014, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! czy skrzepy podczas @ to normalne czy nie za bardzo? wcześniej nigdy tego nie zauważałam :-(

• Magdas Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    goskos86 wrote:
    Cześć dziewczyny! czy skrzepy podczas @ to normalne czy nie za bardzo? wcześniej nigdy tego nie zauważałam :-(
    hej moim zdaniem normalne :)

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    No kochane spodziewałam się dziś rano spadku tempki i jednej kreski. Tylko jedno się sprawdziło - 1 kreska i ani cienia cienia.
    Myślę że gdyby coś było na rzeczy to jus cień cienie mógłby być... Także pewnie nie dziś bo spadku nie ma, ale jutro lub pojutrze @ mnie dogoni.

I życzę wam dzisiaj dużo miejsca w brzuchach na przyjęte pączki. A jeszcze bardziej nam życzę żeby szybko się zdematerializowały i tłuszczyku po sobie nie zostawiali ;-)

Bursztynka póki nie ma @ jest nadzieja :)

mi ovu przesunęło owulację a tam niema już <3 i wogle jakos myślę, że ten cykl mamy stracony. w tamtym miałam wiarę, że się uda w tym, że nie ehh wogle jakieś zniechęcenie mnie dopadło :/
    nawet na pączka nie mam ochoty hehe ;D

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • goskos86 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Magdas, odkąd zaczęliśmy starania widzę rzeczy na które wcześniej nie zwracałam w ogóle uwagi :-)

Magdas lubi tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    goskos86 wrote:
    Dzięki Magdas, odkąd zaczęliśmy starania widzę rzeczy na które wcześniej nie zwracałam w ogóle uwagi :-)
    skąd ja to znam ;) ale spokojnie skrzepy na pewno są normalne przynajmniej nigdy nie słyszałam,żeby to coś oznaczało złego. No chyba,że one są wielkie to wtedy bym się skonsultowała z gin

• goskos86 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u gin tydzień temu i mówił że wszystko w porządku i że spokojnie możemy działać :-)

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• Groszek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam wszystkim ;-) kolejny dzien brak @, dzis juz sie stresuje… od tygodnia brzuch boli jak na okres a tu dupa, dzis mi bylo niedobrze, wczorajszy test negatyw.. Ide dzis na nocke do pracy :-((( help! Czy ja juz zwariowalam?

relge6yd309xm1zq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana :)

Bursztynko Ja dalej zaciskam kciuki i nie puszczę dopóki @ nie będzie :D

Goskos86 Dokładnie dopóki nie mają one jakiś większych rozmiarów to wszystko jest w porządku :)

Groszku zejdź na ziemię i zacznij normalnie żyć ;D, nie zwariowałaś :) jutro zrobisz jeszcze raz test albo w sobotę :)

Magdas przestań już marudzić ;D, odpuść troszkę i nie myśl :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 08:12

• Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki :) ja od rana wstałam i pozmywałam całą górę talerzy i zmieniłam pościel - najbardziej cieszą się z tego psy, które szybko rozpanoszyły się na łóżku ;)

nie było dziś najgorzej z mdłościami ale to łączy się z tym, że nie muszę wstać szybko itd. Na pączki nie mam dziś ochoty więc chyba obejdę się bez ;)

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Witam z rana :)

Bursztynko Ja dalej zaciskam kciuki i nie puszczę dopóki @ nie będzie :D

Goskos86 Dokładnie dopóki nie mają one jakiś większych rozmiarów to wszystko jest w porządku :)

Groszku zejdź na ziemię i zacznij normalnie żyć ;D, nie zwariowałaś :) jutro zrobisz jeszcze raz test albo w sobotę :)

Magdas przestań już marudzić ;D, odpuść troszkę i nie myśl :D

hehe staram się ;) ale mąż mi cały czas mówi, że czuje ze sie udało :P a ja wręcz przeciwnie ;) sorry jakis dołek mnie dopadł już nie bede marudzić

‹‹ 1156 1157 1158 1159 1160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ