X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • agniesia2569 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 01:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania gratuluję z całego serduszka!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Ania07 lubi tę wiadomość

ex2be6ydkier3hmw.png
    iv09uay3ce2ufi7w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu pierwsza :D
    Ale miałam ciężką noc. Kręciłam się z boku na bok. W brzuszku bulgotanie (?) cycki w końcu zaczynają boleć :D podbrzusze strasznie twarde. Poza tym popijam herbatkę, robię śniadanko i czekam aż mężulek wstanie.
    Wczoraj jeszcze podczytywałam Wasze posty. Uśmiałam się ile wlezie :D

Misty daj znać jak po wizycie :)
    Bursztynka czekam na zielone!

Życzę Wam miłego dnia <3 po południu zajrzę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 20:55

paaulla84, dżona, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kochane spodziewałam się dziś rano spadku tempki i jednej kreski. Tylko jedno się sprawdziło - 1 kreska i ani cienia cienia.
    Myślę że gdyby coś było na rzeczy to jus cień cienie mógłby być... Także pewnie nie dziś bo spadku nie ma, ale jutro lub pojutrze @ mnie dogoni.

I życzę wam dzisiaj dużo miejsca w brzuchach na przyjęte pączki. A jeszcze bardziej nam życzę żeby szybko się zdematerializowały i tłuszczyku po sobie nie zostawiali ;-)

Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!
    U mnie też ciężka noc.Tak mnie jajniki bolały,że aż się obudziłam.Temp. dzis minimalnie do gory.Podejrzewacie od czego moze być ten ból??nadmieniam,że nigdy tak nie miałam. :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka mocno przytulam <3
    Mam jednak nadzieję, że @ nie przyjdzie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Witajcie!
    U mnie też ciężka noc.Tak mnie jajniki bolały,że aż się obudziłam.Temp. dzis minimalnie do gory.Podejrzewacie od czego moze być ten ból??nadmieniam,że nigdy tak nie miałam. :/

Czarna ja tak miałam w każdym cyklu, może nie aż taki mocny, ale też bolały jajniki. Nie wiem od czego to może być.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Czarna ja tak miałam w każdym cyklu, może nie aż taki mocny, ale też bolały jajniki. Nie wiem od czego to może być.
    Dziwne to wszystko.Zresztą ten cykl jest jakiś inny.W takim razie czekam na @ (albo i nie)....
    Lecę do pracy
    Miłego dnia Pączka :)

Macierzanka:), Maniuś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha no i zaczął mi się gęsty kremowy śluz dzis.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam moje panie. Jade juz do pracy. Dzis powinnam byc ostatni dzien ale jeszcze nikogo nie znalazla. Moze da rade kogos znalesc do pon .

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna wyluzuj sie. A zobaczysz zmiany na lepsze.

• goskos86 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2014, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! czy skrzepy podczas @ to normalne czy nie za bardzo? wcześniej nigdy tego nie zauważałam :-(

• Magdas Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    goskos86 wrote:
    Cześć dziewczyny! czy skrzepy podczas @ to normalne czy nie za bardzo? wcześniej nigdy tego nie zauważałam :-(
    hej moim zdaniem normalne :)

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    No kochane spodziewałam się dziś rano spadku tempki i jednej kreski. Tylko jedno się sprawdziło - 1 kreska i ani cienia cienia.
    Myślę że gdyby coś było na rzeczy to jus cień cienie mógłby być... Także pewnie nie dziś bo spadku nie ma, ale jutro lub pojutrze @ mnie dogoni.

I życzę wam dzisiaj dużo miejsca w brzuchach na przyjęte pączki. A jeszcze bardziej nam życzę żeby szybko się zdematerializowały i tłuszczyku po sobie nie zostawiali ;-)

Bursztynka póki nie ma @ jest nadzieja :)

mi ovu przesunęło owulację a tam niema już <3 i wogle jakos myślę, że ten cykl mamy stracony. w tamtym miałam wiarę, że się uda w tym, że nie ehh wogle jakieś zniechęcenie mnie dopadło :/
    nawet na pączka nie mam ochoty hehe ;D

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • goskos86 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Magdas, odkąd zaczęliśmy starania widzę rzeczy na które wcześniej nie zwracałam w ogóle uwagi :-)

Magdas lubi tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    goskos86 wrote:
    Dzięki Magdas, odkąd zaczęliśmy starania widzę rzeczy na które wcześniej nie zwracałam w ogóle uwagi :-)
    skąd ja to znam ;) ale spokojnie skrzepy na pewno są normalne przynajmniej nigdy nie słyszałam,żeby to coś oznaczało złego. No chyba,że one są wielkie to wtedy bym się skonsultowała z gin

• goskos86 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u gin tydzień temu i mówił że wszystko w porządku i że spokojnie możemy działać :-)

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• Groszek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam wszystkim ;-) kolejny dzien brak @, dzis juz sie stresuje… od tygodnia brzuch boli jak na okres a tu dupa, dzis mi bylo niedobrze, wczorajszy test negatyw.. Ide dzis na nocke do pracy :-((( help! Czy ja juz zwariowalam?

relge6yd309xm1zq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana :)

Bursztynko Ja dalej zaciskam kciuki i nie puszczę dopóki @ nie będzie :D

Goskos86 Dokładnie dopóki nie mają one jakiś większych rozmiarów to wszystko jest w porządku :)

Groszku zejdź na ziemię i zacznij normalnie żyć ;D, nie zwariowałaś :) jutro zrobisz jeszcze raz test albo w sobotę :)

Magdas przestań już marudzić ;D, odpuść troszkę i nie myśl :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 08:12

• Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki :) ja od rana wstałam i pozmywałam całą górę talerzy i zmieniłam pościel - najbardziej cieszą się z tego psy, które szybko rozpanoszyły się na łóżku ;)

nie było dziś najgorzej z mdłościami ale to łączy się z tym, że nie muszę wstać szybko itd. Na pączki nie mam dziś ochoty więc chyba obejdę się bez ;)

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Witam z rana :)

Bursztynko Ja dalej zaciskam kciuki i nie puszczę dopóki @ nie będzie :D

Goskos86 Dokładnie dopóki nie mają one jakiś większych rozmiarów to wszystko jest w porządku :)

Groszku zejdź na ziemię i zacznij normalnie żyć ;D, nie zwariowałaś :) jutro zrobisz jeszcze raz test albo w sobotę :)

Magdas przestań już marudzić ;D, odpuść troszkę i nie myśl :D

hehe staram się ;) ale mąż mi cały czas mówi, że czuje ze sie udało :P a ja wręcz przeciwnie ;) sorry jakis dołek mnie dopadł już nie bede marudzić

‹‹ 1156 1157 1158 1159 1160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ