Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no, Czarna czekamy na wyniki
Ewelinko, u mnie brak luzu? Chce sprawdzic tylko czy mam owulke...
wybiore te z zielona koncowka w takim razie )
Laura, witaj dawaj co tam masz w zanadrzuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 16:25
Laura lubi tę wiadomość
-
Ja tez jestem. Troszke polezalam. Puscilam teraz drugie pranko, wreszcie kosz pusty
Mezus poszedl odebrac moje piguly. Rozpadalo sie brzydko...
Czarna, chcesz nas wykonczyc na zawal?Lena87, Macierzanka:), Fidelissa, dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaura wrote:W przyszłym tygodniu od wtorku zaczynamy monitoring jajeczek ponieważ dzisiaj mój szósty dzień cyklu, męża będą tydzień pozniej badać ;) jego plemniczki oczywiście. I w następnym tygodniu jak plemniczki mężusia będą badać krew na hormony ;). W następnym cyklu pani doktor powiedziała że sprawdzą drożność laparoskopowom. Jesteśmy bardzo zadowoleni bo wzięli sie za nas ostro. Nadmienię że mamy wszystko za darmo z ubezpieczenia :)
Nic tylko pozazdrościć takiego lekarza i to, że wszystko za darmo
Co to macie za ubezpiecznie ?Laura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaura wrote:Jesteśmy od 7 lat w Holandii i mamy podstawowy pakiet ubezpieczen płacimy za nas dwojga 200 euro na miesiąc
Fakt zapomniałam, że TY za granicą mieszkasz ..
Myślałam ze w PL takie cuda się dziejąLaura, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Laura, to naprawde konkrety bardzo fajne podejscie, szkoda ze w PL nie ma czegos takiego... tu za wszystko trzeba płacic, inacze Cie potraktuja jak potraktuja...
Lena, dzieki za link )
Lece dziewczyynki, dzieki za pogawedke..do pracy czas sie zbierac;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 16:39
Laura, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Laura, jak będziesz miała jakieś chwile zwątpienia czy lęki, ale też radości to tu z nami się wszystkim możesz dzielić!
W tych chwilach zwątpienia, zbierze się nawet sporo takich, które kopią w tyłek i przywracają do pionu Ale myślę, że akurat Tobie to nie będzie potrzebneLaura, Lena87, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Hm troche sie poczulam urazona Twoim postem, Landryneczko.
Fakt, starajace sie ogolnie..., moze nas w ciazy nie powinno tu byc.
Przez takie fochy dziecinne odechciewa sie pisac.
Misty mi nie o to chodziło że was tu nie powinno byc tylko o to że jak pojawia się nowa ciąża to jest tylko jeden temat .
Co jak co ale Cb bardzo lubię i nie chciałabym żebyś stąd odchodziła i nie chciałam cię urazić :* Buziaki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny