Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja tak na chwilę!
Czarrrrrrna ! Ach Ty! Ja bym pewnie też nie wytrzymała
Te mdłości Dawaj tego testa tu
Laura, ale super! No to już jest jasność! Super! Będziemy się razem gotować na laparo
Witaj Agnes! powodzenia!Lena87, Laura, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Laura wrote:Macierzanko a ty kiedy na laparo?
Fidelissa, dżona, Z. lubią tę wiadomość
-
Weszłam dla odstresowania, jeden kierowca tak mnie wkurzył, ma szczęście, że słyszymy się tylko przez radio, bo dałabym w mordę.
Czarna wstawiaj test. Hehe patrzę, że my bardziej podjarane testem czarnej niż ona sama
Wczoraj ogoliłam głowę, bez osłonki więc chyba 1-2 mm.
Wchodzę na fb a tam zdjęcie kuzynki z brzuchem. 60lików ... już miałam dodać komentarz, że szkoda, że nie ma zamiast " Lubię to" " Nie lubię". Kochana wnuczka nawet dziadkowi nie powiedziała, że w ciąży ...
Misty zobaczysz będzie dobrze, a leki na podtrzymanie na pewno nie zaszkodzą i na odstresowanie polecam śpiewać " Relax don`t do it.... " http://www.youtube.com/watch?v=Q3_2entulkw przed egzaminem na prawko pomogło mi zwalczyć stresMisty87, Fidelissa, dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Groszku co do testów to ja kupowałam na allegro
Czarna nie trzymaj nas tu w niepewności tylko wstawiaj fotke testu
Laura to świetna wiadomość ze trafiliscie na dobrych lekarzy czego tu w Polsce zdecydowanie brakujeLaura, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Sara 2mm! To masz nezły kaliber na głowie
Ja testy mam zamiar też zakupić na necie, bo zawsze zanim sobie przypomnę to muszę do rossa lecieć
Lauro, w kupie zawsze siła!Laura, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Lena dokładnie. Tylko rozbudziła ciekawość i poszła. U siebie nigdy dwóch kesek nie widziałam, więc chociaż tutaj mam okazję zobaczyć
Tak czytam opinie o pewnej ginekolog-endokrynolog. Kiedyś w biedronce usłyszałam rozmowę między dwiema paniami pracującymi tam i zapytałam o namiary na Panią ginekolog. Ponoć przyjmuje prywatnie, ale ma też kontrakt z NFZ i dania robi na fundusz, więc może warto się do niej wybrać .... -
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:Ja w marcu idę na wizytę, na której dowiem się szczegółów i mimo, że boje się cholernie to oby jak najszybciej!
Koleżanka z pracy miała laparoskopię. Bardzo się bała, ale mówiła, ze nie jest źle. Większy strach niż ból i najbardziej jej przeszkadzał cewnik, który miała po operacji, bo miała robioną w narkozie. W sumie to nawet nie wiem, czy robią laparo w znieczuleniu miejscowym, ale, jako że ja wtedy byłam przed wizją laparoskopii, pocieszała mnie, że jest to badanie w miarę i gorzej się czuje na fotelu u dentysty
Wróciłam na momentMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Wczoraj powiedziałam Markowi, że nie ma bata i do końca marca musi mi zrobić dziecko. Wtedy na święta dostanie prezent, a jak nie, to prezentu nie będzie
Dużooo młodsza, Laura czuję się jak siksa
Zapomniałam, mój piesek uciekł i już raczej nie wróci. Mimo, że to tylko zwierzątko, ale tak mi smuto, że szok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 17:43
Macierzanka:), Fidelissa, dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Nooo laparo to operacja, więc nie robi się jej w miejscowym tylko ogólnym.
Ja już trochę popytałam dziewczyn z ovu o laparo... no każdy organizm inny.
Ale jak w HSG dałam radę, to i tu sobie poradzę
dżona, Ania07 lubią tę wiadomość