Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Biorąc pod uwagę, ze potrafią zrobić cesarkę w znieczuleniu miejscowym, wyciąć guzy z piersi w znieczuleniu miejscowym i zrobić godzinną operację wycięcia guza na karku, guza przyczepionego do kręgów i mięśni (mój osobisty przypadek) w znieczuleniu miejscowym, spodziewałabym się już wszystkiego po polskiej służbie zdrowia.
Macierzanka, pewnie, ze dasz radę, kto jak nie Ty! Kto jak nie myWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 17:50
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Fidelissa mmmmm ale smaka mi narobiłaś na tort. Ufff jeszcze godzinka i do domku. Swoją drogą koleżanka, która mnie zmienia, ciągle się spóźnia. Ja rozumiem, że małe dziecko, nakarmić musi, przewinąć. Ale nie było dnia, żeby była przed czasem, albo punktualnie. Narazie jeszcze siedzę cicho i cierpliwie .... ale do czasu.
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Fidelissa mmmmm ale smaka mi narobiłaś na tort. Ufff jeszcze godzinka i do domku. Swoją drogą koleżanka, która mnie zmienia, ciągle się spóźnia. Ja rozumiem, że małe dziecko, nakarmić musi, przewinąć. Ale nie było dnia, żeby była przed czasem, albo punktualnie. Narazie jeszcze siedzę cicho i cierpliwie .... ale do czasu.
-
nick nieaktualny
-
A ja caŁkiem zapomniałam o braniu kwasu foliowego już prawie miesiąc jak nie biorę.
Fidelissa, pączek z konfiturą różaną, uwielbiam. Ale mąż pytał w cukierni i nie mieli
Zmykam,Dr House oglądać. Spokojnego wieczoru i owocnej nocy w
jest czarna więc zaczekam na zdjęcie.
Fidelissa już się uspokoiłam ze zdjęciami ;p
http://fotoo.pl/ - Ja wstawiam zdjęcia przez to.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 18:10
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny