Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uff dobrnelam do końca. Ależ tu dzis iskryyy szły dzis nadrabiajac udało mi się nawet przystanka nie przegapić jak zwykle wspieram duchowo żałuję że nie mam wiecej czasu zeb tak sobie na spokojnie z wami popisać mam nadzieję ze wasze humory dopisuja bo moj dzis całkiem w porzadku
Czarna ja niestety nie powiem czy cos widzę czy nie bo w telefonie ciężko odpalić ale życzę tych dwóch upragnionych kreseczek.
Laura ciesze się ze zadowolona jestes z wizyty pozytywne nastawienia to jest to
Macierzanko uwielbiam czytać twoje posty jest w nich tyle ciepla i optymizmu że chetnie bym ci go troche podkradla bo mi czesto go brakuje
Pozdrawiam wszystkie cieploMacierzanka:), Laura, Ania07 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Dzieki całkiem nieźle zdecydowanie lepszy dzien niz wczoraj. Paczka w koncu zjadłam wiec moje anomalie jedzeniowe nie sa objawem ciazy wiec juz sobie nie roje nic w tej glowce cierpliwie czekam na rozwoj sytuacji. No i czekam z utesknieniem do weekendu co by wreszcie domkek ogarnac i odpoczac po ciezkim tygodniu pracy.
Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Laura wrote:Macierzanko a jak to twoje HSG wyszło? bolało?
-
Fidelissa wrote:Ovu mi przesuwa i przesuwa krechę..... Ma taka zabawę chyba:))
4 paczki zezarlam od Michalskiego z lukrem i różą.
MniamLena87, Z., dżona, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
czarna164 wrote:powtorze za 2 dni,ale z rana.Może bedzie lepiej cos widac. no chyba,ze zniknie,ale tego nie biorę pod uwagę.
tinypic wpisz w google
tam wstaw fotę i zmien 640x480
zaladuje sie i pokaze Ci się link, który wklejasz tu na forum i wstawia nam się fota a nie link
jak mniejsze będzie to lepiej będzie widać[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Z. dziękuję! a kradnij ile chcesz! Starczy dla wszystkich!
Czarna ja tam coś widzę, ale takie słabiutkie! Będzie dobrze, następny będzie mocniejszy!
No dobra, zlejcie mnie i wychloszczcie! Zjadłam 2 pączki! Jeeejuuu!
Nie wytrzymałam, ale mam słabą silną wolęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 18:54
Z., Lena87, Fidelissa, Lili266, Ania07, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nooooo i dotarlam do konca a oto moje wypocinyBursztynka wrote:No kochane spodziewałam się dziś rano spadku tempki i jednej kreski. Tylko jedno się sprawdziło - 1 kreska i ani cienia cienia.
Myślę że gdyby coś było na rzeczy to jus cień cienie mógłby być... Także pewnie nie dziś bo spadku nie ma, ale jutro lub pojutrze @ mnie dogoni.
I życzę wam dzisiaj dużo miejsca w brzuchach na przyjęte pączki. A jeszcze bardziej nam życzę żeby szybko się zdematerializowały i tłuszczyku po sobie nie zostawialiczarna164 wrote:Aha no i zaczął mi się gęsty kremowy śluz dzis.....goskos86 wrote:Cześć dziewczyny! czy skrzepy podczas @ to normalne czy nie za bardzo? wcześniej nigdy tego nie zauważałamGroszek wrote:Hej Wam wszystkim kolejny dzien brak @, dzis juz sie stresuje… od tygodnia brzuch boli jak na okres a tu dupa, dzis mi bylo niedobrze, wczorajszy test negatyw.. Ide dzis na nocke do pracy (( help! Czy ja juz zwariowalam?Groszek wrote:(Niezla jestem, co? Kazdemu doradze, ale sobie nie potrafie, ot szczyt szczytow!)Złota wrote:Hej:)
Trzymajcie kciuki, bo mi temperatura zaczyna szalećLittle Frog wrote:Dzień dobry dziewczynki!!!!!!!!!!!
Cóż za piękny dzień! Nie dość, że można się obżerać pączkami do woli, to do tego (UWAGA!!) wracam do Was!!!!!!!!!!! Normalnie łzy szczęścia stoją mi w oczach
Jednak rozwiązania "siłowe" czasami dają dobre efekty.
Przewróciłam BIOS do góry nogami, a wystarczyło tylko lekko klepnąć w napęd i płytka z Windowsem się odtworzyła.
Brak kompa mi sprzyjał może przez 2-3 dni, ale 10 to gruba przesada....
Miłego dnia i pysznych pączusiówpaticzka wrote:https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/88c0bacda0c4d45644f3af6585effc55.jpgEvik wrote:Hej kochane kobietki. Jestem tu nowa. Kiedyś tu byłam podczytywałam ale miałam przerwę. Dzidziusia pierwszego poroniłam 4 miesiące temu. Teraz trzeci cykl staramy się z mężem o nasza iskierkę. Jest to mój pierwszy cykl z ovu kalendarzykiem. Dołączam do Was jeśli mogę i przy okazji bardzo proszę czy mogłybyście zerknąć na mój wykres bo ja się całkiem nie orientuje. Dni mam płodne na co wskazuje piękny śluz ale tampka stoi i jest bardzo niska, czy to tak ma być? Czy jest szansa na owulację w tym cyklu?Czuje ze zaraz mi się śluz skończy bo już kilka dni mam rozciągliwy a owulacji brakEvik wrote:dokładnie, termometr mam zwykły;/ i mierzę temperature w ustach. Rano mam niziutką, w dzień już ok 36,8. Testów owulacyjnych nie robiłam szczerze mówiąc jeszcze nigdy. Jeśli w tym cyklu się nie uda to sprobuję chyba w następnym z testami?Lena87 wrote:Ja jestem taka, że jak bym miała blisko to bym poszła
Musiałam jechać do sklepu, żeby obiadek zrobić ..
Wstąpiłam po drodze do Mamy a Ona oponki robiła oczywiście z pustymi rączkami nie wyszłam od NiejMisty87 wrote:Hej Wam...
Wrocilam...
Serduszko bije bardzo wyraznie. Ale dostalam na podtrzymanie.
Landryneczka wrote:Lenka Macierzanko nie będę się narzucała .
Przywitałam się wcześniej nikt nie zauważył więc co ja się będę ...Landryneczka wrote:Dobra ja się nie obrażam tylko chodzi mi o to że było nas wtedy mało ale jak echo ok potem znów coś napisałam NIC i kolejna wiad. nadal nic ja też nie mam zamiaru się prosić o pisanie ze mną nie chcecie ok. Zauważyłam że teraz tylko temat ciąż się kręci . więc gratuluję mamą przyszłym żeby nie było że nie pogratulowałam .Little Frog wrote:
A co do jedzenia, to myślałam, że dziś wszystkie na śniadanie, obiad i kolację jedzą pączki, oponki i faworki/chrustyMisty87 wrote:A bo widzisz, ja rozumiem wszystko, stres, rozgoryczenie, buzujace hormony, ale bez przesady... nie mozna sie uwazac za pepek swiata!
Sorry, wkurzylam sie.Rudasek wrote:Mam nadzieje Dziewczynki
Dam znaka na pewnoGroszek wrote:ja tez jeszcze troche jestem dziewczyny, powiedzcie mi, akie testy owulacyjne polecacie?? czy te z allegro są ok??
zastanawiam sie jeszcze nad mierzeniem temperatury...Laura wrote:Cieszę się że chcą po tylu latań naszych starań pomoc naturalnie najpierw, ponieważ ta pani doktor powiedziała też że jesli nie bedzie już dla nas szansy to mozemy w tej klinice zrobic in vitro i też za darmo do trzech razy :). My chcemy sprobowac najpierw drogą naturalną :)Landryneczka wrote:Misty mi nie o to chodziło że was tu nie powinno byc tylko o to że jak pojawia się nowa ciąża to jest tylko jeden temat .
Co jak co ale Cb bardzo lubię i nie chciałabym żebyś stąd odchodziła i nie chciałam cię urazić :* Buziakiagnes25 wrote:Hej dziewczyny u mnie drugi cykl starań po odstawieniu anty. Jestem teraz w połowie cyklu i działamy z mężem.
Jestem razem z WamiZłota, dżona, Misty87, Bursztynka, Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Aha ja zjadlam 3 pączki dzisiaj a raczej wielkie pąki dzisiaj sobie diete odpuszczam a powiem wam ze to jak ze mna wtedy gin rozmawial o zrzuceniu kg bardzo mi sie podobalo i gdyby nie tlkusty czwartek to jestem w stanie odlozyc slodycze w bok ale ze wczoraj statalm tyle przty pączkach to nie mogłam sobie ich odmówić pierwszy raz robiłam hehe i chyba będe co roku smażyła
Własnie zobaczylam jakie dlugie byly te moje wypociny....przepraszam was za to heheWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 19:11
Z., Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️