Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:Kochana luteina albo ci podtrzyma ewentualna ciaze albo wywola @ takze czekamy chyba nic innego nie zostaje a co do pekania jajeczek i monitoringow to ja sie jieszcze na tym nie znam
Powinnam dostac jakos 10.03,mam nadzieje,ze nie przyjdzieTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
Hejka wszystkim raz jeszcze!
Witam te, które doszły
Alka, no to ja dopiero teraz zrozumiełam o co kaman, bo ostatnio myślałam, że 12 to dzień cyklu a nie data. współżycie od 21.02 i do oporu byłoby najbardziej optymalne
Właśnie miałam mówić, że Dżona mi dużo o laparo opowadała i rozjaśniła
Lauro, ja myślę, że ma mi pomóć i koniec! Ja mam mieć główniej właśnie w celu udrożnienia bo HSG puściło tak minimalnie (puściłoby więcej gdybym dłużej wytrzymała). Nie ma innej opcji teraz! Przy okazji im powiem "zobacz kotku, co mam w śrokdu" i oby nic więcej tam nie wykryli!dżona, Laura lubią tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Santoocha mi chodzi o to ze przykro mi ze tyle ciaż a ja nie i zauważyłam ze wiele dziewczyn pisało że idzie bo nie chce sie dołować jak któras powiedziała ze jest w ciaży .
A to że mi pomagałyście pamiętam i doceniam dziekuje i nie chodzi mi o brak uwagi .
Strażaczko dziękuję za pamięć :*
Kochana, powiem Ci, że w momencie gdy któraś w tym wątku zaciąży ja czuję w sercu ukłucie żalu, zazdrości. Cieszę się z każdą, ale żal mi, że to nie ja. Kolejna zaciążona, a ja nie. U mnie to początek starań, więc nie mam się czym martwić. Ale kazdej z nas chce się już.
Uszy do góry! A jak Ci ciężko tu na forum, akurat teraz gdy jest sporo zafasolkowanych, to zrób sobie dzień przerwy. (żeby nie było zaraz, że Cię wyganiam :p)
dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:A jak myślisz:))) heh boski czekoladowy zapach sie unosi:)))
Mówisz, że tort czekoladowy? Ja będę jutro takiego robić -
santoocha wrote:Hej Wam wieczorową porą!
Przyznaję, że czytałam pobieżnie...
Magdas, Złota- ja też jestem na podobnym etapie cyklu co Wy. Oby nam się zazieleniło na początku marca
Laura- cieszę się, że jesteś zadowolona. Wyglada na to, że trafiłaś na specjalistów i lekarzy z powołaniem
Czarna- ja niestety nic nie widzę (co nie znaczy że kreski nie ma ). Poczekaj z 2-3 dni i powtórz, będzie jasność.
Litte Frog super że już jesteś
Misty, a Ty leż i się nie stresuj. I nie przesadzaj z lataniem za suknią
Landryneczko, akurat Ty nie masz prawa narzekać na brak uwagi- już nie pamiętasz ile czasu poświęciłyśmy Twoim problemom z mężem? Ile rad dostałaś. Kilka stron wątku było Tobie poświęconych!!!
Nie ma co się foszyć.
Mam nadzieję, że macie dziś słodki dzień
A ja to Wam powiem, że mam taki luz że hej! W poprzednim cyklu reagowałam na każde ukłucie, skurcz, macałam cycki żeby sprawdzić czy bolą.
Odlot!
A teraz leję na to ciepłym moczem.
Hej bliźniaczko testowa )))
Ja tez mam luz....to niesamowite....chyba szczęśliwa jestem czy co?))
Z. lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Hejka wszystkim raz jeszcze!
Witam te, które doszły
Alka, no to ja dopiero teraz zrozumiełam o co kaman, bo ostatnio myślałam, że 12 to dzień cyklu a nie data. współżycie od 21.02 i do oporu byłoby najbardziej optymalne
Właśnie miałam mówić, że Dżona mi dużo o laparo opowadała i rozjaśniła
Lauro, ja myślę, że ma mi pomóć i koniec! Ja mam mieć główniej właśnie w celu udrożnienia bo HSG puściło tak minimalnie (puściłoby więcej gdybym dłużej wytrzymała). Nie ma innej opcji teraz! Przy okazji im powiem "zobacz kotku, co mam w śrokdu" i oby nic więcej tam nie wykryli!
Wiem,ale mojego i tak nie bylo,wrocil 22.02 nad ranem ,ale byl tak zmeczony,wiec nie wiem czy strzal moglbyc celny,potem 24 i 25.02 ...bd czekac
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Kaśka28 wrote:A ja mam pytanie...slyszalyscie o tym czy podczas staranek ktoras bierze acard?
Ja podczytywałam, na innych wątkach o tym, ale to powinien zlecić lekarz, bo to chyba chodzi o rozrzedzanie krwi czy coś w tym stylu, ja o tym myślałam, ale jednak będę trzymać się tego co lekarz mi przepisuje. -
Kaśka28 wrote:A ja mam pytanie...slyszalyscie o tym czy podczas staranek ktoras bierze acard?
Lena, widać. Ja widzę.
HALO, czy ktoś widzi mój suwaczek??? -
Ale faceci też przed
Santoocha ja widzę, ale jeden, a miałas dwaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 19:35
-
Macierzanka:) wrote:Nie wiem co mam myśleć przed chwilą w wadomościach pokazywali konkurs na jedzenie pączków!
Mówisz, że tort czekoladowy? Ja będę jutro takiego robić
Czekoladowo makowy z wiśniami kremem kawowym i serkiem mascapone z biała czekolada:))Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Tak. Acard rozrzedza krew, a dziewczyny, które mają nadmierną krzepliwość mogą mieć problemy w zagnieżdżeniu i utrzymaniu ciąży.
Lena, widać. Ja widzę.
HALO, czy ktoś widzi mój suwaczek???dżona lubi tę wiadomość
-
Kaska, Santoocha dziekuje za mile slowa :*
Landryneczko, spoko nie gniewam sie, ale musisz troche mierzyc slowa, bo my dla Ciebie dobrych rad itp nie szczedzilysmy.
Fidelissku moja gin zaniepokoily plamienia i dostalam progesteron dopochwowo. Ale serduszko widzialam
Czarna ja tez nie widze krechy, ale nie mam doswiadczenia w testach ogolnie
Czekamy na powtoreczke juz z mocnymi 2 krechami
Kaska wmlucilas te bomby? Ja pamietam, jak mama piekla w domu to sie po 10 szamalo! Dzis wmeczylam jednego kupnego.
Od polnocy nie bede miec neta, bo akurat konczy sie mc pakiet. Jutro ide jednak do pracy na 6h ale musze zakomunikowac,ze wiecej mnie nie zobaczaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 19:36
Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny