Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Kasiu ja się cieszę że dziewczyny zaszły w ciążę
a jak ja zajdę to zobaczycie jak ja zareaguję ...
ja już misty przeprosiłam nie chciałam nikogo urazić tylko po prostu trochę ja osobiście się dziwnie czuję ale ok już -
Złota wrote:Chapeau bas! Jestem pod wrażeniem Cytat skrócony, żeby nie zamulać forumDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Witajcie dziewczyny
Widzę że duzo sie dzis działo, podczytywałam was troszkę, oczywiscie na szybciocha Miłego wieczorku dla Was
Muszę się pochwalić - nie zjadłam dziś ani jednego pączka a miałam wiele okazji - wystarczył mi zapach w zupełności
Laura ja miałam laparoskopię i bardzo dobrze wspominam toLaura, Fidelissa, Z., Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Landryneczka wrote:Kasiu ja się cieszę że dziewczyny zaszły w ciążę
a jak ja zajdę to zobaczycie jak ja zareaguję ...
ja już misty przeprosiłam nie chciałam nikogo urazić tylko po prostu trochę ja osobiście się dziwnie czuję ale ok jużLaura, dżona, Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Mi tez cos gin - endo wspomnial cos o laparo ale pwoiedzial ze jakby byla potrezba to za jakies 4 msc no chyba ze do tej pory zaciaze wiec narazie o tym nie mysle
dżona lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej Wam wieczorową porą!
Przyznaję, że czytałam pobieżnie...
Magdas, Złota- ja też jestem na podobnym etapie cyklu co Wy. Oby nam się zazieleniło na początku marca
Laura- cieszę się, że jesteś zadowolona. Wyglada na to, że trafiłaś na specjalistów i lekarzy z powołaniem
Czarna- ja niestety nic nie widzę (co nie znaczy że kreski nie ma ). Poczekaj z 2-3 dni i powtórz, będzie jasność.
Litte Frog super że już jesteś
Misty, a Ty leż i się nie stresuj. I nie przesadzaj z lataniem za suknią
Landryneczko, akurat Ty nie masz prawa narzekać na brak uwagi- już nie pamiętasz ile czasu poświęciłyśmy Twoim problemom z mężem? Ile rad dostałaś. Kilka stron wątku było Tobie poświęconych!!!
Nie ma co się foszyć.
Mam nadzieję, że macie dziś słodki dzień
A ja to Wam powiem, że mam taki luz że hej! W poprzednim cyklu reagowałam na każde ukłucie, skurcz, macałam cycki żeby sprawdzić czy bolą.
Odlot!
A teraz leję na to ciepłym moczem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 19:24
Z., dżona, Fidelissa, Laura, Ania07, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
HEJ
Miesiaczke mialam 7.02(byla wywolana luteina) i trwala tak ok 5-6 dni,12.02 na usg nie bylo zadnych pecherzykow i cos zacienkiego bylo,ale nie wiem co. Potem usg mialam 20.02 i byl pech 18mm w prawym jajniku,gin kazal wspolzyc od niedzieli tj23.02 do 26.02 (wydaje mi sie,ze troche pozno,wspolzylam od soboty do poniedzialku) Nie widac na usg kiedy pecherzykl pekl,oby nie za wczesnie bo wtedy nie ma szans ,co? Przepisal dzis luteine...czekamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 19:25
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualnySantoocha mi chodzi o to ze przykro mi ze tyle ciaż a ja nie i zauważyłam ze wiele dziewczyn pisało że idzie bo nie chce sie dołować jak któras powiedziała ze jest w ciaży .
A to że mi pomagałyście pamiętam i doceniam dziekuje i nie chodzi mi o brak uwagi .
Strażaczko dziękuję za pamięć :* -
Hejka kobietki , widzę, że tutaj gorąco Jak humory dopisują? U mnie jes nie njgorzej bo badania męża są ok, wiec pewnie coś ze mną nie tak, ale zobaczymy w poneidziałek. Czarna gratulacje , a co do pączków zjadłam 2, ale już je spaliłam
Kaśka28, Fidelissa, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
alka89 wrote:HEJ
Miesiaczke mialam 7.02 i trwala tak ok 5-6 dni,12.02 na usg nie bylo zadnych pecherzykow i cos zacienkiego bylo,ale nie wiem co. Potem usg mialam 20.02 i byl pech 18mm w prawym jajniku,gin kazal wspolzyc od niedzieli tj23.02 do 26.02 (wydaje mi sie,ze troche pozno,wspolzylam od soboty do poniedzialku) Nie widac na usg kiedy pecherzykl pekl,oby nie za wczesnie bo wtedy nie ma szans ,co? Przepisal dzis luteine...czekamDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Landryneczka wrote:Santoocha mi chodzi o to ze przykro mi ze tyle ciaż a ja nie i zauważyłam ze wiele dziewczyn pisało że idzie bo nie chce sie dołować jak któras powiedziała ze jest w ciaży .
A to że mi pomagałyście pamiętam i doceniam dziekuje i nie chodzi mi o brak uwagi .
Strażaczko dziękuję za pamięć :* -
Laura wrote:To już pocieszenie :). Dzięki wielkie :)
Nie miałam cewnika, a najsilniejsze bóle podobne były do moich silnych bólów małpowych Najgorsze było jedynie 'chawtowanie'
Zgłosiłam się w pon o 7 rano, o 8 laparo było, trwało 45min - tak mi mąż mówił, bo ja miałam wrazenie jakby to parę godzin trwało a o 12 we wtorek juz miałam wypis szybko wróciłam do formy a ranki mało co widać100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."