Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Z tego co większość zafasolkowanych pisze, to pojawia się u nich sporo śluzu (niektóre uznają, że wręcz je zalewa). Ale co organizm to inny...
Dziekuje...no włąsnie, mnie wczoraj zalało a dziś nic...tzn troszke ale tak naturalnie..
-
nick nieaktualny
-
Złota wrote:Wielka szkoda, to znaczy, ze mnie grypa bierze...
Ale nie dam się!
I Wy też się nie dawajcie. Choróbskom mówimy stanowcze nie!
Złota ale Ty mówisz o temp pod pachą? bo jeśli tak to ja jak mierzyłam z ciekawości to zawsze w drugiej połowie cyklu miałam powyzej 37 i żadnej choroby to nie wrózyłoW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Oj pod pacha to ja jak nie jestem chora zawsze mam 36.6
Ewelina23 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:Złota ale Ty mówisz o temp pod pachą? bo jeśli tak to ja jak mierzyłam z ciekawości to zawsze w drugiej połowie cyklu miałam powyzej 37 i żadnej choroby to nie wrózyło
Nie, temperatura w ustach. Mi wróży, bo ja nigdy nie przekraczam 37,00. Ani w ciągu dnia, ani wieczorem, ani rano.
Czyli musi mnie choróbsko brać. Ostatni raz powyżej 37 miałam, jak miałam zapalenie górnych dróg oddechowych. Wtedy moja temperatura osiągnęła porażający pułap 37,1 -
Ania07 wrote:Witam ponownie byłam u gina rano. Przyjął mnie pierwszą, bez kolejki, bez rejestracji, od ręki miałam dopochwowe usg. Jest tylko kropeczka. Gin twierdzi, że to dopiero 3 tydzień, bo owulacja była późno i dlatego nic jeszcze nie widać, ale jest bardzo duża śluzówka i ewidentnie ciąża jest Zrobili mi betę. Jutro powtórka.
już na wizycie dziś byłaś ? wow szybko ale to dobrze ze przynajmniej masz juz potwierdzone przez wykwalifikowaną osobęAnia07 lubi tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:Rudasek ja ogólnie mam kremowy i wodnisty śluz a dziś to w ogóle mam bardzo dużo że bez wkładki to by sie nie obyło
Dziekuje Kasiulka
no ja tak miałam wczoraj a dziś juz mniej...nie wiem o co kaman
jak nie przyjdzie @ do weekendu to w sobote testuje...
sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Chyba ktos mial sie przedewszystkim nie denerwowac!
My tu bd a jak komus nie pasuje to droga wolna
Ewelina23, Magdas, Misty87, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość