Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Ewelina, ale również fochy strzelasz na Nas ..
Zresztą tu nie o to chodzi Czy ktoś strzela fochy czy nie ..
Jesteśmy tu żeby pogadać sobie o byle czym ,
Więc skoro nikt Nas nie widzi .. to dołączam się do tematu i wypowiadam się .. Chyba to jest najprostszy sposób ..
Dokładnie to jest forum a nie kółko wzajemnej adoracji, każda ma prawo wyrazić swoje opinie. Przecież nikt nikogo nie gryzie jak się wypowie...
Ale dobra ja kończę temat i idę kończyć swoją zupę
Ja robię zupę cebulową która chodziła za mną na piechotęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 14:15
Lena87, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Macierzanka:) wrote:A poza tym, co gotujecie?
Ja wymyśliłam dzisiaj pizzę, na spodzie z gotowanych warzyw i otrąb, z pieczarkami, łososiem i mozarellą
Ja mam zupe smieciowe i pierogi leniwe
Ps. Dziewczyny, nie denerwujmy sie ! Takie fajne forum i za chwile nie bedzie… dosc mamy stresow w swoim zyciu, na spokojnie…
Ps2. Pogodzilam sie juz z moim okresem- widocznie tak musialo byc, to nie ten czas…Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 14:18
Lena87, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
No to mój niedźwiadek dzisiaj musi mieć podany obiad
bo ma cięzki dzień w pracy! Ale myślę, że jak zaciążę, to będzie mnie trochę rozpieszczał
Magda, uwielbiam cebulową!
Groszek, śmieciowa? ja też czasem praktykuję? A z jakich "śmieci"?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 14:17
Lena87 lubi tę wiadomość
-
To tak... na temat tego, że ktoś czuje się olany/niezauważony (jak zwał tak zwał) to już się wypowiadałam, a co do tego, że są tu również przyszłe mamusie, to nie tylko jest to wsparcie, ale też mają "wyższy poziom" i są w stanie odpowiedzieć na jakieś wątpliwości, czy napisać jakąś radę z innej perspektywy.
A co do jedzenia, to myślałam, że dziś wszystkie na śniadanie, obiad i kolację jedzą pączki, oponki i faworki/chrustyLena87, Macierzanka:), Ania07, Misty87, Magdas, dżona, Kasiula09, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Magdas wrote:Matko Macierzanka jak to robisz? bo brzmi przepysznie
http://feeleat.blogspot.com/2013/07/niskoweglowodanowa-pizza-na-brokuowym.html
A można też modyfikować spód wedle uznania (ja dodaję też czasem szpinak, abo inne farfocle )
Żaba, ja sama przypominam pączek - nawet mam własną oponkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 14:21
Little Frog, Magdas, Z. lubią tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Dobra ja się nie obrażam tylko chodzi mi o to że było nas wtedy mało ale jak echo ok potem znów coś napisałam NIC i kolejna wiad. nadal nic ja też nie mam zamiaru się prosić o pisanie ze mną nie chcecie ok. Zauważyłam że teraz tylko temat ciąż się kręci . więc gratuluję mamą przyszłym żeby nie było że nie pogratulowałam .
Moja droga, nie jesteś tu jedyna. Tu nikt się nie prosi o pisanie, tylko każdy dzieli swoimi uczuciami, radościami i smutkami.
To nie Wersal. Mówi się Ahoj/cześć/hej/witam, jak się dołącza do rozmowy i leci. Nie ważne ile Ci odpowie na przywitanie. Ważne, że jak masz problem, to serdecznie poradzą. I za to WAM DZIEWCZYNY SERDECZNIE DZIĘKUJE
Chcesz fochać - fochaj, nikt nie broni, ale świat nie będzie od tego lepszy, życie łatwiejsze i na pewno to w zajściu w ciąże nie pomaga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 14:21
Little Frog, Macierzanka:), Magdas, Z., Ania07, Kaśka28, santoocha lubią tę wiadomość
-
Groszek wrote:Hihi smieciowa z roznych smieci pt. Pomidory, kapusta, por, groszek i takie tam. Inaczej zwana warzywna
No tak właśnie myślałam
Nie zapomnij o GROSZKU
Ja też to nazywam "Co-się-nawinie"Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 14:24
-
nick nieaktualnyWitam ponownie byłam u gina rano. Przyjął mnie pierwszą, bez kolejki, bez rejestracji, od ręki miałam dopochwowe usg. Jest tylko kropeczka. Gin twierdzi, że to dopiero 3 tydzień, bo owulacja była późno i dlatego nic jeszcze nie widać, ale jest bardzo duża śluzówka i ewidentnie ciąża jest Zrobili mi betę. Jutro powtórka.
Little Frog, Złota, Macierzanka:), Magdas, Lena87, Ewelina23, Misty87, Kasiula09, Nati89, sara_nar, Z., dżona, Kaśka28, santoocha, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
Groszek wrote:Hihi smieciowa z roznych smieci pt. Pomidory, kapusta, por, groszek i takie tam. Inaczej zwana warzywna
Dziękuję Wam, znów jestem głodna, a na zrobienie czegoś nie ma chętnych -
Ania07 wrote:Witam ponownie byłam u gina rano. Przyjął mnie pierwszą, bez kolejki, bez rejestracji, od ręki miałam dopochwowe usg. Jest tylko kropeczka. Gin twierdzi, że to dopiero 3 tydzień, bo owulacja była późno i dlatego nic jeszcze nie widać, ale jest bardzo duża śluzówka i ewidentnie ciąża jest Zrobili mi betę. Jutro powtórka.
Ania07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hm troche sie poczulam urazona Twoim postem, Landryneczko.
Fakt, starajace sie ogolnie..., moze nas w ciazy nie powinno tu byc.
Przez takie fochy dziecinne odechciewa sie pisac.Lena87, Little Frog, Macierzanka:), Ewelina23, Złota, Magdas, Kasiula09, sara_nar, Z., dżona, Ania07, Kaśka28, santoocha, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny