Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Frog wrote:U mnie też się nazywa to zupą śmieciową A moja mama nazywa jeszcze bułki z nasionami itp, że też są to bułki ze śmieciami
Dziękuję Wam, znów jestem głodna, a na zrobienie czegoś nie ma chętnych
A mój tata nazywa śmieciami też orzechy w cieście i kukurydze w sałatce -
Dziewczynki bo ja już nie wiem...
Jaki śluz jest w ciązy, w pierwszym tygodniu-dwóch ?
@ nie mam, objawów tez..nie chce poki co testu robić, wstrzymuje sie do weekendu
może po śluzie poznam lub po jego braku hehehhe -
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Hm troche sie poczulam urazona Twoim postem, Landryneczko.
Fakt, starajace sie ogolnie..., moze nas w ciazy nie powinno tu byc.
Przez takie fochy dziecinne odechciewa sie pisac.Misty87, Magdas, Macierzanka:), dżona, Ania07, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Hm troche sie poczulam urazona Twoim postem, Landryneczko.
Fakt, starajace sie ogolnie..., moze nas w ciazy nie powinno tu byc.
Przez takie fochy dziecinne odechciewa sie pisac.
Nie przejmuj się jedną sfrustrowaną małolatą Przejdzie je i wróci z uśmiechem.
Musi Ci się chcieć, bo przecież ogólnie jestesmy wspaniałeMisty87 lubi tę wiadomość
-
Ja potrzebuję naszych
"Fasolówek" juz niebawem "Ciężarówek"
Rudasku o śluzie ciążowym to ja nic nie wiem jeszcze, ale mamusie pewnie pomogą
Misty tulu tulu! Najważniejsze, żebyś się głupotami teraz nie przejmowała, bo nerwy nie wskazane!
I z nami innymi chciej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 14:42
Misty87, Ewelina23, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:No nawet mi z tad nie uciekaj bo w 5 sekund znajde!!!!
Sorry, wkurzylam sie. -
Misty87 wrote:A bo widzisz, ja rozumiem wszystko, stres, rozgoryczenie, buzujace hormony, ale bez przesady... nie mozna sie uwazac za pepek swiata!
Sorry, wkurzylam sie.
tulimyMisty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:A bo widzisz, ja rozumiem wszystko, stres, rozgoryczenie, buzujace hormony, ale bez przesady... nie mozna sie uwazac za pepek swiata!
Sorry, wkurzylam sie.
My tu bd a jak komus nie pasuje to droga wolnaMisty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Nie mierzy sie tempki w ciagu dnia bo bd ona skakac w zaleznosci od ruchu
Wiem, ze się nie mierzy. Zmierzyłam, bo się źle czuję, a ja nigdy nie przekraczam 37,00, nawet przy ciężkiej grypie - już taki mój urok - stąd moje zdziwienie, a w konsekwencji pytanie. -
Złota wrote:Wiem, ze się nie mierzy. Zmierzyłam, bo się źle czuję, a ja nigdy nie przekraczam 37,00, nawet przy ciężkiej grypie - już taki mój urok - stąd moje zdziwienie, a w konsekwencji pytanie.W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Złota wrote:Magdas, oby ten wyścig skończył się remisem - podwójna wygraną!W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Rudasek wrote:a pomoże ktoraś w związku ze śluzem..bax jego brakiem podczas pierwszych tyg ciązy ???
Juz nie bede sie denerwowac, nie ma sensuMacierzanka:), dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Wiem, ze się nie mierzy. Zmierzyłam, bo się źle czuję, a ja nigdy nie przekraczam 37,00, nawet przy ciężkiej grypie - już taki mój urok - stąd moje zdziwienie, a w konsekwencji pytanie.
Złota, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:a pomoże ktoraś w związku ze śluzem..bax jego brakiem podczas pierwszych tyg ciązy ???
Ania07 lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Kochana ja na poczatku ciazy mialam bardzo duzo kremowo-bialego gestego rozciagliwego sluzu, to tez mi dalo do myslenia
Juz nie bede sie denerwowac, nie ma sensu
DZiekuje Kochana...pytam, bo z wt/sr powinnam dostać @ i nic..zero objawów..nie chce jeszcze testowac i szukam innych ew objawów fasolki:) jeśli chodzi o śluz to pytam bo juz sama nie wiem, wczoraj bylo mi tak mokro ze masakra, i własnie na bieliznie biały, podczas siusiu tez poleciała taka "klucha"
a dziś to niby sucho...ehhhhhhhhhh