X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Lenka Macierzanko nie będę się narzucała .
    Przywitałam się wcześniej nikt nie zauważył więc co ja się będę ...
    Raaaanyyy! Zaczyna się...
    Ja na przykład nie witam się z każdym z osobna, chyba że jest mało ludzi, a jak jest tłum, to witam ogólnie! :)
    No a post czasem śmignie, jak jest ich dużo!
    Przecież każdej z nas coś czasem umknie, a Tobie nie zdarza się pominąć czyjegoś postu???
    Włączaj sie do rozmowy i tyle! Przeciez nikt tego tu nie robi specjalnie!

Ja już chyba jestem za stara na takie pisanki-obrażanki :)
    Swoje lata mam i kurze łapki też :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 13:44

Lena87, Złota, Misty87, dżona, Z., sara_nar, Kaśka28, Ania07, santoocha, Bursztynka lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:

Wrzuć na luz :)
    Mnie też nie zawsze przywitacie i nie płaczę z tego powodu :) ..

Zachowujecie się czasami jak byście były pępkiem świata ..
    Jak dzieci .. :/ Normalną rzeczą jest, że nie zawsze się przywita ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 13:45

Macierzanka:), dżona, Z., Ania07, santoocha lubią tę wiadomość

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Sama nie wiem co o tym mysleć.Koleżanka w pracy poczęstowała mnie kanapka bo swoich zapomniałam no i nie minęło 5min a juz była w toalecie.Od rana mnie mdli.Tylko to chyba za wcześnie na objawy??
    Nie będę Cię nakręcać oczywiście, ale każda kobieta ma swoje objawy...
    może to właśnie to, a może coś innego...
    A wiesz co innego może być powodem mdłości?

1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ja się nie obrażam tylko chodzi mi o to że było nas wtedy mało ale jak echo ok potem znów coś napisałam NIC i kolejna wiad. nadal nic ja też nie mam zamiaru się prosić o pisanie ze mną nie chcecie ok. Zauważyłam że teraz tylko temat ciąż się kręci . więc gratuluję mamą przyszłym żeby nie było że nie pogratulowałam .

• Magdas Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popieram Lenę i Macierzankę mnie też nie zawsze zauważą ale jest tyle postów,że nie ma co się dziwić. Kurczę jak wszystkie zaczniemy tupać nóżką, bo ktoś nas nie zauważył to nie będzie fajnie...
    Wbijaj i pisz swoje ja tam tak robię ni z gruszki ni z pietruszki coś napiszę a,że czasem nie ma odpowiedzi no trudno ;)

Lena87, Macierzanka:), dżona, Z., Ania07 lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Nie będę Cię nakręcać oczywiście, ale każda kobieta ma swoje objawy...
    może to właśnie to, a może coś innego...
    A wiesz co innego może być powodem mdłości?
    Rano mnie zemdliło zanim z łóżka wstałam.A teraz w poludnie po kanapce :/
    Nic takiego nie jadłam,tylko jednego pączusia.no chyba,że to po nim??

• Magdas Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Dobra ja się nie obrażam tylko chodzi mi o to że było nas wtedy mało ale jak echo ok potem znów coś napisałam NIC i kolejna wiad. nadal nic ja też nie mam zamiaru się prosić o pisanie ze mną nie chcecie ok. Zauważyłam że teraz tylko temat ciąż się kręci . więc gratuluję mamą przyszłym żeby nie było że nie pogratulowałam .
    Oj Landryneczko nie denerwuj się, no to ,że temat ciąż się przewija to naturalne bo zobacz ilu dziewczynom się już udało i też chcą się podzielić swoim szczęściem :) Mnie ich posty napawają optymizmem :D aż m zazdroszczę tych mdłości :D sama już chętnie powisiałabym nad kiblem :D

Macierzanka:), Lena87, dżona, Z., Ania07 lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna, to musimy poczekać cierpliwie! Zobaczymy jutro i w inne dni czy się to utrzyma. A nawet jeśli to nie objaw, to wykres masz na tyle ładny, że dobrze rokuje :)

1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Oj Landryneczko nie denerwuj się, no to ,że temat ciąż się przewija to naturalne bo zobacz ilu dziewczynom się już udało i też chcą się podzielić swoim szczęściem :) Mnie ich posty napawają optymizmem :D aż m zazdroszczę tych mdłości :D sama już chętnie powisiałabym nad kiblem :D
    Ja się cieszę ze im się udało .
    Ale niektórym się nie udaje i jest im przykro i nie chodzi tu tylko o mnie. Wiem ze to jest ogólnie forum dla starających i mam ale ja osobiście odpuszczam . Bd prowadziła tylko wykres i tyle .
    Życzę powodzenia wszystkim aby wam się udało a przyszłym mamą zdrowych maluszków :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Czarna, to musimy poczekać cierpliwie! Zobaczymy jutro i w inne dni czy się to utrzyma. A nawet jeśli to nie objaw, to wykres masz na tyle ładny, że dobrze rokuje :)
    Zgadzam się.Teraz na spokojnie czekam na rzwój sytuacji :)

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:

mnie tez czasem nikt nie widzi ale co tam tyle osób to nie sposób wszystko dopatrzeć i wszystkie posty dlatego ja włączam sie do rozmowy jak tylko jestem i potem to juz idzie :) landrynko nie ma co sie obrazac

Macierzanka:), Magdas, dżona, Ania07 lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczko wczoraj tez bylam nie widoczna a bylas xa forum jedyna Macierzanka mnie zauwazyla. Wiec nieraz moze umknac

Macierzanka:), Magdas, dżona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz mi trochę lepiej.Napiłam się gorzkiej herbatki i jest dobrze.Jajniki kłują,brzusio lekko boli.Czekam,czekam ...... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZARNA LUZZZZZ!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Landryneczko wczoraj tez bylam nie widoczna a bylas xa forum jedyna Macierzanka mnie zauwazyla. Wiec nieraz moze umknac

Ewelina, ale również fochy strzelasz na Nas ..

Zresztą tu nie o to chodzi Czy ktoś strzela fochy czy nie ..
    Jesteśmy tu żeby pogadać sobie o byle czym ,
    Więc skoro nikt Nas nie widzi .. to dołączam się do tematu i wypowiadam się .. Chyba to jest najprostszy sposób ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 14:08

Ewelina23, Kasiula09, Little Frog, Ania07, dżona, Z. lubią tę wiadomość

Wysłany: 27 lutego 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście, że temat ciąż i dzięki Bogu!
    Gorzej by było jakby się te ciąże nie pojawiały!
    Poza tym nasze zafasolkowane są dla nas dużym wsparciem!
    I one od nas to samo powinny dostać, a nawet więcej!
    Uczymy się coraz więcej i więcej sobie doradzamy.

Mnie się też nie udaje no i ma mi być przykro,że się komuś udało??? Bez jaj!!!!
    Mnie tak jak Magdę ich posty napawają optymizmem! Dają nadzieję, że jednak się uda...

Magdas, Misty87, Ania07, dżona, Z. lubią tę wiadomość

1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Ewelina, ale również fochy strzelasz na Nas ..

Zresztą tu nie o to chodzi Czy ktoś strzela fochy czy nie ..
    Jesteśmy tu żeby pogadać sobie o byle czym ,

Więc skoro nikt Nas nie widzi .. to dołączam się do tematu i wypowiadam się .. Chyba to jest najprostszy sposób ..
    Raz mi sie zdarzylo. A wczoraj napisalam ze tylko Macierzanka mnie widziala i pozniej pisalam normalnie i nie strzelilam focha.
    Nieraz wiem ze umyka bo duzo nas tu . Ale nie poto tu testesmy zeby fochy strzelac tylko sie wspierac!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 14:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    CZARNA LUZZZZZ!!
    Pewnie,że luzzzz :)

• Magdas Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Ja się cieszę ze im się udało .
    Ale niektórym się nie udaje i jest im przykro i nie chodzi tu tylko o mnie. Wiem ze to jest ogólnie forum dla starających i mam ale ja osobiście odpuszczam . Bd prowadziła tylko wykres i tyle .
    Życzę powodzenia wszystkim aby wam się udało a przyszłym mamą zdrowych maluszków :*
    Landryneczko ale zobacz mi się jeszcze nie udało, Bursztynka jeszcze nie wie, Czarna też jeszcze nie wie, Macierzanka, Lena no można jeszcze wymieniać i wymieniać która nie jest jeszcze w ciąży. Wiem,że każda by chciała od razu byc w ciązy no ale nie zawsze tak jest. A życie jest jakie jest zawsze będą nas otaczać mamy oczekujące na swoje maleństwa . I zarówno ja czy Ty jakby się udało to też byśmy pisały. Mi np osobiście fajnie jest poczytać jak tam się ciąże rozwijają, dowiadywać się czego się można spodziewać. Nie możesz tak podchodzić do tego. Tu wszystkie sobie kibicujemy nawzajem i jest o wiele łatwiej, jak dziewczyny sprowadzą na ziemię jak za bardzo się człowiek nakręca:)

Bursztynka lubi tę wiadomość

Wysłany: 27 lutego 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A poza tym, co gotujecie?

Ja wymyśliłam dzisiaj pizzę, na spodzie z gotowanych warzyw i otrąb, z pieczarkami, łososiem i mozarellą :)

Ewelina23, Lena87, Nati89, Z., sara_nar lubią tę wiadomość

1237397y6kr97ild4.gif
‹‹ 1166 1167 1168 1169 1170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ