Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:Lenka Macierzanko nie będę się narzucała .
Przywitałam się wcześniej nikt nie zauważył więc co ja się będę ...
Ja na przykład nie witam się z każdym z osobna, chyba że jest mało ludzi, a jak jest tłum, to witam ogólnie!
No a post czasem śmignie, jak jest ich dużo!
Przecież każdej z nas coś czasem umknie, a Tobie nie zdarza się pominąć czyjegoś postu???
Włączaj sie do rozmowy i tyle! Przeciez nikt tego tu nie robi specjalnie!
Ja już chyba jestem za stara na takie pisanki-obrażanki
Swoje lata mam i kurze łapki teżWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 13:44
Lena87, Złota, Misty87, dżona, Z., sara_nar, Kaśka28, Ania07, santoocha, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Lenka Macierzanko nie będę się narzucała .
Wrzuć na luz
Mnie też nie zawsze przywitacie i nie płaczę z tego powodu ..
Zachowujecie się czasami jak byście były pępkiem świata ..
Jak dzieci .. Normalną rzeczą jest, że nie zawsze się przywita ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 13:45
Macierzanka:), dżona, Z., Ania07, santoocha lubią tę wiadomość
-
czarna164 wrote:Sama nie wiem co o tym mysleć.Koleżanka w pracy poczęstowała mnie kanapka bo swoich zapomniałam no i nie minęło 5min a juz była w toalecie.Od rana mnie mdli.Tylko to chyba za wcześnie na objawy??
może to właśnie to, a może coś innego...
A wiesz co innego może być powodem mdłości? -
nick nieaktualnyDobra ja się nie obrażam tylko chodzi mi o to że było nas wtedy mało ale jak echo ok potem znów coś napisałam NIC i kolejna wiad. nadal nic ja też nie mam zamiaru się prosić o pisanie ze mną nie chcecie ok. Zauważyłam że teraz tylko temat ciąż się kręci . więc gratuluję mamą przyszłym żeby nie było że nie pogratulowałam .
-
Popieram Lenę i Macierzankę mnie też nie zawsze zauważą ale jest tyle postów,że nie ma co się dziwić. Kurczę jak wszystkie zaczniemy tupać nóżką, bo ktoś nas nie zauważył to nie będzie fajnie...
Wbijaj i pisz swoje ja tam tak robię ni z gruszki ni z pietruszki coś napiszę a,że czasem nie ma odpowiedzi no trudnoLena87, Macierzanka:), dżona, Z., Ania07 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Nie będę Cię nakręcać oczywiście, ale każda kobieta ma swoje objawy...
może to właśnie to, a może coś innego...
A wiesz co innego może być powodem mdłości?
Nic takiego nie jadłam,tylko jednego pączusia.no chyba,że to po nim?? -
Landryneczka wrote:Dobra ja się nie obrażam tylko chodzi mi o to że było nas wtedy mało ale jak echo ok potem znów coś napisałam NIC i kolejna wiad. nadal nic ja też nie mam zamiaru się prosić o pisanie ze mną nie chcecie ok. Zauważyłam że teraz tylko temat ciąż się kręci . więc gratuluję mamą przyszłym żeby nie było że nie pogratulowałam .
Macierzanka:), Lena87, dżona, Z., Ania07 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMagdas wrote:Oj Landryneczko nie denerwuj się, no to ,że temat ciąż się przewija to naturalne bo zobacz ilu dziewczynom się już udało i też chcą się podzielić swoim szczęściem Mnie ich posty napawają optymizmem aż m zazdroszczę tych mdłości sama już chętnie powisiałabym nad kiblem
Ale niektórym się nie udaje i jest im przykro i nie chodzi tu tylko o mnie. Wiem ze to jest ogólnie forum dla starających i mam ale ja osobiście odpuszczam . Bd prowadziła tylko wykres i tyle .
Życzę powodzenia wszystkim aby wam się udało a przyszłym mamą zdrowych maluszków :* -
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Czarna, to musimy poczekać cierpliwie! Zobaczymy jutro i w inne dni czy się to utrzyma. A nawet jeśli to nie objaw, to wykres masz na tyle ładny, że dobrze rokuje
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Lenka Macierzanko nie będę się narzucała .
mnie tez czasem nikt nie widzi ale co tam tyle osób to nie sposób wszystko dopatrzeć i wszystkie posty dlatego ja włączam sie do rozmowy jak tylko jestem i potem to juz idzie landrynko nie ma co sie obrazacMacierzanka:), Magdas, dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Landryneczko wczoraj tez bylam nie widoczna a bylas xa forum jedyna Macierzanka mnie zauwazyla. Wiec nieraz moze umknac
Ewelina, ale również fochy strzelasz na Nas ..
Zresztą tu nie o to chodzi Czy ktoś strzela fochy czy nie ..
Jesteśmy tu żeby pogadać sobie o byle czym ,
Więc skoro nikt Nas nie widzi .. to dołączam się do tematu i wypowiadam się .. Chyba to jest najprostszy sposób ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 14:08
Ewelina23, Kasiula09, Little Frog, Ania07, dżona, Z. lubią tę wiadomość
-
Oczywiście, że temat ciąż i dzięki Bogu!
Gorzej by było jakby się te ciąże nie pojawiały!
Poza tym nasze zafasolkowane są dla nas dużym wsparciem!
I one od nas to samo powinny dostać, a nawet więcej!
Uczymy się coraz więcej i więcej sobie doradzamy.
Mnie się też nie udaje no i ma mi być przykro,że się komuś udało??? Bez jaj!!!!
Mnie tak jak Magdę ich posty napawają optymizmem! Dają nadzieję, że jednak się uda...
Magdas, Misty87, Ania07, dżona, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Ewelina, ale również fochy strzelasz na Nas ..
Zresztą tu nie o to chodzi Czy ktoś strzela fochy czy nie ..
Jesteśmy tu żeby pogadać sobie o byle czym ,
Więc skoro nikt Nas nie widzi .. to dołączam się do tematu i wypowiadam się .. Chyba to jest najprostszy sposób ..
Nieraz wiem ze umyka bo duzo nas tu . Ale nie poto tu testesmy zeby fochy strzelac tylko sie wspierac!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 14:12
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Ja się cieszę ze im się udało .
Ale niektórym się nie udaje i jest im przykro i nie chodzi tu tylko o mnie. Wiem ze to jest ogólnie forum dla starających i mam ale ja osobiście odpuszczam . Bd prowadziła tylko wykres i tyle .
Życzę powodzenia wszystkim aby wam się udało a przyszłym mamą zdrowych maluszków :*Bursztynka lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.