X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:

Lena, zdrowaś już ? :)

Czuję się lepiej niż wczoraj :) grzeję się dalej mam nadzieję, że jak szybko przyszła tak ucieknie ;)

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staram się wrote:
    hej moge sie dolaczyc?? rowniez sie staram o dzidzie juz prawie pol roku niestety nic;/
    Już dołączyłaś! Witamy
    Częstujemy pączkami! :)
    i wspieramy!

Hej Kejti!
    Kasiula, no to...(z góry przepraszam) dobrze! Dzidzia zdrowa jest :)
    Ewelina będziesz! Już dziewczyny nadrabiają jak mogą :)

Kasiula09, Ewelina23, Ania07 lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam...
    Wrocilam...

Serduszko bije bardzo wyraznie. Ale dostalam na podtrzymanie.
    :(

santoocha, dżona, Ania07 lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Hej Wam...
    Wrocilam...

Wszystko będzie w porządku <3 Ściskam !

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty, nie martw się na zapas. Serduszko bije :):) Przytulam Was mocno!! :)

• Magdas Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff poszłam bo to sklep prawie koło bloku i powiedziałam co i jak i w ramach rekompensaty dostałam 8 pączków z nadzieniem:P matko aż mi głupio było mówię,że nie ja chcę tylko chociaż 3 ale z nadzieniem ale tam kierownik sklepu powiedział,że ich bład i wcisnął 8 :P

Little Frog, Kasiula09, Macierzanka:), Z., Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • staram się Znajoma

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje za przyjęcie :) ja staram sie o dzidzie pol roku okazalo sie ze mam podwyzszona prolaktyne i biore na to tabletki BROMERGON. i dziwi mnie jedna rzecz a raczej zastanawia bo zawsze jak mialam dostac okresu wczesniej zawsze bolaly mnie piersi i mialam je bardzo wrazliwe a teraz odkad biore te tabletki nic a nic mnie nie boli jak myslicie mozliwe jest to przez te tabletki ??

• Kasiula09 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Hej Wam...
    Wrocilam...

hej :) to fajnie ze serduszko bije :) a tym sie nic nie martw czasem tak jest niestety ale jak lekarz przepisał Ci leki to bedzie dobrze :) trzeba mysleć pozytywnie :)

preg.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty wszystko będzie dobrze zobaczysz:) najważniejsze,że serduszko bije. A teraz się nie stresuj, wyluzuj i wypoczywaj :)

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Kasiula09 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    uff poszłam bo to sklep prawie koło bloku i powiedziałam co i jak i w ramach rekompensaty dostałam 8 pączków z nadzieniem:P matko aż mi głupio było mówię,że nie ja chcę tylko chociaż 3 ale z nadzieniem ale tam kierownik sklepu powiedział,że ich bład i wcisnął 8 :P

a widzisz dobrze było pójść i jeszcze wiecej pączków masz :)

Lena87, Magdas lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:

Pójdą w Cycki ! :D

Kasiula09, Magdas, Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    No proszę, jednak chodzą po tym świecie uczciwi ludzie....no chyba, że wpadłaś w oko kierownikowi? :D

Ewelina23, Kaśka28 lubią tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje, balam sie bardzo bo bylam pewna, ze nie ma zarodka, jak zobaczylam mine doktor. Ale serduszko bylo widac wyraznie,zarodeczek tak z boku malusi. Ale kazala sie oszczedzac,nawet wyjazd do PL odradzala, ale obiecalam, ze pojde za tydz do lekarza.
    Az sie poplakalam. Czulam...moja intuicja nie zawodzi.

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe chyba nie chcieli podpaść bo prawie codziennie coś tam u nich kupujemy :D oby w cycki szły :D matko ale jakie świeżutkie dopiero co przywiezione z piekarni tak pachną,że myślałam, że po drodze będę jadła

Little Frog, sara_nar lubią tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Dziekuje, balam sie bardzo bo bylam pewna, ze nie ma zarodka, jak zobaczylam mine doktor. Ale serduszko bylo widac wyraznie,zarodeczek tak z boku malusi. Ale kazala sie oszczedzac,nawet wyjazd do PL odradzala, ale obiecalam, ze pojde za tydz do lekarza.
    Az sie poplakalam. Czulam...moja intuicja nie zawodzi.
    Misty spokojnie dobrze,że dała Ci leki. Teraz będzie wszystko dobrze zobaczysz i nie smuć się już.

• Groszek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dostalam okres.. Glupia, myslalam ze sie uda za pierwszym razem :-(
    No to potestowane. Juz wiem ze @ sie u mnie moze spoznic, mozna plamic przed okresem i w ogole wszystko mozna… ehh zdolowana jestem :-(

Zeby sie wyladowac posprzatalam, wymylam caly dom, obiad sie juz gotuje :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 13:07

relge6yd309xm1zq.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty, wiem że łatwo pisać, ale myśl pozytywnie. Zadręczanie się nie pomoże... Dostałaś leki i zalecenie, żeby się oszczędzać, więc się oszczędzaj :*

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty <3 to oszczędzaj się i nie denerwuj bo to dzidzi szkodzi <3
    wspieram mocno! wszystko będzie dobrze!

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra nie przeszkadzam papa

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    A ja dostalam okres.. Glupia, myslalam ze sie uda za pierwszym razem :-(
    No to potestowane. Juz wiem ze @ sie u mnie moze spoznic, mozna plamic przed okresem i w ogole wszystko mozna… ehh zdolowana jestem :-(

Zeby sie wyladowac posprzatalam, wymylam caly dom, obiad sie juz gotuje :-(
    No widzisz, ile nas głupich.... Nie, to nie jest głupota - to nadzieja :) To teraz podciągnąć rękawy i w następnym cyklu brać się do roboty :) Trzymam kciuki! :)

Z. lubi tę wiadomość

‹‹ 1164 1165 1166 1167 1168 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ