Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
staram się wrote:hej moge sie dolaczyc?? rowniez sie staram o dzidzie juz prawie pol roku niestety nic;/
Częstujemy pączkami!
i wspieramy!
Hej Kejti!
Kasiula, no to...(z góry przepraszam) dobrze! Dzidzia zdrowa jest
Ewelina będziesz! Już dziewczyny nadrabiają jak mogąKasiula09, Ewelina23, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
uff poszłam bo to sklep prawie koło bloku i powiedziałam co i jak i w ramach rekompensaty dostałam 8 pączków z nadzieniem:P matko aż mi głupio było mówię,że nie ja chcę tylko chociaż 3 ale z nadzieniem ale tam kierownik sklepu powiedział,że ich bład i wcisnął 8
Little Frog, Kasiula09, Macierzanka:), Z., Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
dziekuje za przyjęcie ja staram sie o dzidzie pol roku okazalo sie ze mam podwyzszona prolaktyne i biore na to tabletki BROMERGON. i dziwi mnie jedna rzecz a raczej zastanawia bo zawsze jak mialam dostac okresu wczesniej zawsze bolaly mnie piersi i mialam je bardzo wrazliwe a teraz odkad biore te tabletki nic a nic mnie nie boli jak myslicie mozliwe jest to przez te tabletki ??
-
Misty87 wrote:Hej Wam...
Wrocilam...
Serduszko bije bardzo wyraznie. Ale dostalam na podtrzymanie.
hej to fajnie ze serduszko bije a tym sie nic nie martw czasem tak jest niestety ale jak lekarz przepisał Ci leki to bedzie dobrze trzeba mysleć pozytywnie -
Magdas wrote:uff poszłam bo to sklep prawie koło bloku i powiedziałam co i jak i w ramach rekompensaty dostałam 8 pączków z nadzieniem:P matko aż mi głupio było mówię,że nie ja chcę tylko chociaż 3 ale z nadzieniem ale tam kierownik sklepu powiedział,że ich bład i wcisnął 8
a widzisz dobrze było pójść i jeszcze wiecej pączków maszLena87, Magdas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:uff poszłam bo to sklep prawie koło bloku i powiedziałam co i jak i w ramach rekompensaty dostałam 8 pączków z nadzieniem:P matko aż mi głupio było mówię,że nie ja chcę tylko chociaż 3 ale z nadzieniem ale tam kierownik sklepu powiedział,że ich bład i wcisnął 8
Pójdą w Cycki !Kasiula09, Magdas, Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Magdas wrote:uff poszłam bo to sklep prawie koło bloku i powiedziałam co i jak i w ramach rekompensaty dostałam 8 pączków z nadzieniem:P matko aż mi głupio było mówię,że nie ja chcę tylko chociaż 3 ale z nadzieniem ale tam kierownik sklepu powiedział,że ich bład i wcisnął 8
Ewelina23, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje, balam sie bardzo bo bylam pewna, ze nie ma zarodka, jak zobaczylam mine doktor. Ale serduszko bylo widac wyraznie,zarodeczek tak z boku malusi. Ale kazala sie oszczedzac,nawet wyjazd do PL odradzala, ale obiecalam, ze pojde za tydz do lekarza.
Az sie poplakalam. Czulam...moja intuicja nie zawodzi. -
hehe chyba nie chcieli podpaść bo prawie codziennie coś tam u nich kupujemy oby w cycki szły matko ale jakie świeżutkie dopiero co przywiezione z piekarni tak pachną,że myślałam, że po drodze będę jadła
Little Frog, sara_nar lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Misty87 wrote:Dziekuje, balam sie bardzo bo bylam pewna, ze nie ma zarodka, jak zobaczylam mine doktor. Ale serduszko bylo widac wyraznie,zarodeczek tak z boku malusi. Ale kazala sie oszczedzac,nawet wyjazd do PL odradzala, ale obiecalam, ze pojde za tydz do lekarza.
Az sie poplakalam. Czulam...moja intuicja nie zawodzi.W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
A ja dostalam okres.. Glupia, myslalam ze sie uda za pierwszym razem
No to potestowane. Juz wiem ze @ sie u mnie moze spoznic, mozna plamic przed okresem i w ogole wszystko mozna… ehh zdolowana jestem
Zeby sie wyladowac posprzatalam, wymylam caly dom, obiad sie juz gotujeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 13:07
-
nick nieaktualny
-
Groszek wrote:A ja dostalam okres.. Glupia, myslalam ze sie uda za pierwszym razem
No to potestowane. Juz wiem ze @ sie u mnie moze spoznic, mozna plamic przed okresem i w ogole wszystko mozna… ehh zdolowana jestem
Zeby sie wyladowac posprzatalam, wymylam caly dom, obiad sie juz gotujeZ. lubi tę wiadomość