Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No Żaba, nie dość, że podobnie jak Ty jestem facetem (jeszcze Fidelis jest ), to lubię to i owo
Sara, ja siedzę tutaj i prawie drzemię, a ceny no cóż... "PL.pl"
U mnie też na faworki mówiło się chrust Ja się kręcę koło pączków, które dla męża kupiłam... może sobie zrobię dziś wyjątek jednakLena87, Little Frog, Z., Ania07 lubią tę wiadomość
-
Cześć wszystkim z którymi dzisiaj się nie "widziałam"
Ale pompa u mnie z pączkiem kupiłam 4 z wiśniami i ten który zjadłam nie miał ani grama nadzienia to przekroiłam pozostałe 3 i w jednym jest kapka tego. Mam chęć pójść do sklepu i im pokazaćLena87, Macierzanka:), sara_nar, Z., dżona, Ania07, Bursztynka lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMagdas wrote:Cześć wszystkim z którymi dzisiaj się nie "widziałam"
Ale pompa u mnie z pączkiem kupiłam 4 z wiśniami i ten który zjadłam nie miał ani grama nadzienia to przekroiłam pozostałe 3 i w jednym jest kapka tego. Mam chęć pójść do sklepu i im pokazać
Ja jestem taka, że jak bym miała blisko to bym poszła
Musiałam jechać do sklepu, żeby obiadek zrobić ..
Wstąpiłam po drodze do Mamy a Ona oponki robiła oczywiście z pustymi rączkami nie wyszłam od NiejWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 12:40
Little Frog, Z., Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość
-
santoocha, bo dowód każdy obywatel po ukończeniu 18go roku życia mieć musi. A prawo jazdy, to już taki luksus i nie są wymagane. Ajjj szkoda słów na ten nasz dziadowski kraj. Zaraz mąż ma mi przynieść kartacza to dobrze, że pracuje na przeciwko.
Lena87, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluje dla zafasolkowanej.
Wiecej nas do zarazania reszty naszych kobitek
Zabko ciesze sie ze jestes juz z nami .
Witam te z ktore pszybyly .
Ja zajadam sie paczkami i faworkami i niemoge przestac. Wzielam do pracy 4 paczulki dwie bulki i faworki.
Ewelina opanuj sie hahaMacierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:No to mnie znowu ominęło, że Fidelis się przyznał.... To jest nas już trzech
Hej Magdas, może im je odnieś i poproś o takie z nadzieniem
Ania07 lubi tę wiadomość
-
Magdas wrote:Cześć wszystkim z którymi dzisiaj się nie "widziałam"
Ale pompa u mnie z pączkiem kupiłam 4 z wiśniami i ten który zjadłam nie miał ani grama nadzienia to przekroiłam pozostałe 3 i w jednym jest kapka tego. Mam chęć pójść do sklepu i im pokazać
uuu ja bym poszła i powiedziała ze płaciłam za pączki z nadzieniem a nie bez niczegoLena87, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, nie zwracajcie uwagi na każde piknięcie w podbrzuszu, bo jesteśmy kobietami zawsze coś tam się będzie działo, w końcu jesteśmy cykliczne
Trzymam nadal kciuki za te, które wypatrują @ -
Z., Bursztynka, Magdas, Groszek, Daszka...
A gdyby jednak zawitała do którejś to będziemy kibicować w następnym cyklu i razem damy radę!
Kasia, dzięki za swojszczaka był przepyszny!
Ewelina szykuje się laba! w końcu się wyśpisz!
A Ty już jesteś ovo-ciocią u innych mamusiek!
Fidelisie, przesunęło Ci owulkę ze wzgędu na zaznaczony śluz. Ovu daje krechę przeważnie w ostatni dzień płodnego, albo tuż po nim, w zależności jeszcze od tempki. Ale Ty się tym nie sugeruj tylko bzykaj zdrowo
Malinkowa, ja też dzisiaj bez pączusiów... ale ja przez dietę Mężowi tylko kupiłam
Złota, tak to niech Ci tempka szaleje! Byle wyżej!
Evik, moim zdaniem na skok jescze poczekaj i wykorzystaj dobrze ten płodny śluz.
Nati, fajnie mieć to za sobą. Wyniki są OK. Mojego też czeka niedługo przeprawa po raz kolejny...
Żabek też wrócił Cieszę się. Czasem metoda "po rusku" działa najlepiej! Siadaj i opowiadaj!
Melula, Ty optymistko Uwielbiam Cię czytać
Lena, zdrowaś już ?Ewelina23, Z., Magdas, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Witam sie
Nadrobilam Was i przy okazji nadrabiania zdazylam sie zmartwic. A dokladniej chodzi o wyniki meza Nati, ktore wczesniej Nati podala... morfologia plemnikow- % prawidlowych.
U mojego meza wyszlo 4% prawidlowych! niby norma ale w porownaniu do 31%?
Kurcze myslalam ze jest ok bo w normie a teraz mam watpliwosci co myslicie? Moze ktorys jeszcze maz robil to badanie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny