X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Melula Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie @ na całej linii... także zaczęłam nowy cykl i pokładam w nim swoje nadzieje...
    zafasolkowanej wielkie gratulacje!

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paticzka wrote:
    dziewczyny pomużcie czy moge isc na bete teraz pomiimo ze zjadłam pomatrancza

możesz smiało iść o ile jeszcze krew pobierają, ja chodziłam po sniadaniu :) a i gratuluje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 09:51

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    u mnie @ na całej linii... także zaczęłam nowy cykl i pokładam w nim swoje nadzieje...
    zafasolkowanej wielkie gratulacje!
    u mnie nadal to samo plamienie/ brudzenie nie wiem jak to nazwać 4 dzień i teraz myślę co robić skonsultować to czy zostawić własnemu biegowi...?

• Melula Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wczoraj miałam taką dziwną sytuację... jak siusiałam do poleciała krew, ale jak podcierałam to już nie było, tylko śluz z krwią. Nie wiedziałam, jak zrobić i zaczęłam nowy cykl, dziś @ się rozkręciła na dobre...

• Groszek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka, nie wiem kiedy byla owulka :-( nie obserwowalam tempki.
    Jajniki mnie bolaly 12 i 13lutego i sluz kurzego bialka w okolicach tych dni, a kiedy byla owu nie wiem, nic nie wiem :-( cykle 27dni. Miesiaczka ostatnia 30 styczen

relge6yd309xm1zq.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski!
    Idę wysterylizować kotkę i zaraz do Was wracam.

Bursztyn, nie wyłamuj się! To dopiero 11dpo. Może jest jeszcze szansa.
    :*

• Evik Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane kobietki. Jestem tu nowa. Kiedyś tu byłam podczytywałam ale miałam przerwę. Dzidziusia pierwszego poroniłam 4 miesiące temu. Teraz trzeci cykl staramy się z mężem o nasza iskierkę. Jest to mój pierwszy cykl z ovu kalendarzykiem. Dołączam do Was jeśli mogę:) i przy okazji bardzo proszę czy mogłybyście zerknąć na mój wykres bo ja się całkiem nie orientuje. Dni mam płodne na co wskazuje piękny śluz ale tampka stoi i jest bardzo niska, czy to tak ma być? Czy jest szansa na owulację w tym cyklu?Czuje ze zaraz mi się śluz skończy bo już kilka dni mam rozciągliwy a owulacji brak

goskos86, dżona lubią tę wiadomość

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • goskos86 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Evik :-)

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh kolezanka z biura (jestesmy tylko we 2) wlasnie mi powiedziala ze jest w ciazy...
    Ciesze sie ale tez chce! Dzwonie dzisiaj po termin laparo!

Lena87 lubi tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Sylvka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    Sylvka, nie wiem kiedy byla owulka :-( nie obserwowalam tempki.
    Jajniki mnie bolaly 12 i 13lutego i sluz kurzego bialka w okolicach tych dni, a kiedy byla owu nie wiem, nic nie wiem :-( cykle 27dni. Miesiaczka ostatnia 30 styczen

To powtórz test jutro rano:) Powodzenia

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• Melula Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik wrote:
    Hej kochane kobietki. Jestem tu nowa. Kiedyś tu byłam podczytywałam ale miałam przerwę. Dzidziusia pierwszego poroniłam 4 miesiące temu. Teraz trzeci cykl staramy się z mężem o nasza iskierkę. Jest to mój pierwszy cykl z ovu kalendarzykiem. Dołączam do Was jeśli mogę:) i przy okazji bardzo proszę czy mogłybyście zerknąć na mój wykres bo ja się całkiem nie orientuje. Dni mam płodne na co wskazuje piękny śluz ale tampka stoi i jest bardzo niska, czy to tak ma być? Czy jest szansa na owulację w tym cyklu?Czuje ze zaraz mi się śluz skończy bo już kilka dni mam rozciągliwy a owulacji brak
    Witaj wśród Staraczek!
    Moim zdaniem tempka może wzrosnąć, ale nie musi. Robiłaś testy owulacyjne? Może warto spróbować w następnym cyklu. Widzę, że masz "zwykły" termometr, gdzie mierzysz temperaturę?

dżona lubi tę wiadomość

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik wrote:

Witaj, witaj :)

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik wrote:
    Witam i ja też parę dni temu tu dołączyłam świetne są dziewczyny pomocne ;)

• Sylvka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daszka wrote:
    Witam i ja też parę dni temu tu dołączyłam świetne są dziewczyny pomocne ;)

Pomocne i kochane:)

Daszka lubi tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• Z. Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co? Rano jak szlam do pracy to mialam ochotę na pączusia ale jak na nie spojrzalam to mnąie jakos tak dziwnie odrzucilo... myslicie ze to jakis znak czy sobie wmawiam jakies dziwne objawy ciazowe? :)

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • dżona Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paticzka wrote:
    https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/88c0bacda0c4d45644f3af6585effc55.jpg

Gratuluję :)

100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
    🛑😔 92zOvuFdiend.pl
    Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
    *08.2018 ... psychoterapia
    *1,5 roku z Naprotechnologią
    *kilkanaście cykli z Letrozolem
    * mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
    *01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
    *10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
    *06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
    *07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
    *10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
    *Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
    *Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
    "Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."

j36regz2ei8e5moa.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. Jak dla mnie to teraz sobie wmawiasz :) Ja też mam tak czasami, że czegoś mi się strasznie chce, a później jak to zobaczę, to tracę ochotę :)

Z. lubi tę wiadomość

• Evik Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie, termometr mam zwykły;/ i mierzę temperature w ustach. Rano mam niziutką, w dzień już ok 36,8. Testów owulacyjnych nie robiłam szczerze mówiąc jeszcze nigdy. Jeśli w tym cyklu się nie uda to sprobuję chyba w następnym z testami?

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki..co u WAs :)napisze ktoraś w skrócie jakies 20 stron..bo nie jestem w stanie nadrobic :)
    jakieś nowości, fasolki ???
    u mnie @ miala przyjsc wczoraj a tu ani widu ani słychu, ale nie nakrecam sie bo pewnie zrobi mi niespodzianke i sie spóźni....:):)
    Całuje Was !!!

Z. lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Z. Jak dla mnie to teraz sobie wmawiasz :) Ja też mam tak czasami, że czegoś mi się strasznie chce, a później jak to zobaczę, to tracę ochotę :)

Haha pewnie masz racje :) ale wmawiam sobie juz ze jak przyjdzie @ to nie bede rozpaczac :)

Little Frog lubi tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
‹‹ 1161 1162 1163 1164 1165 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ