Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczynki!!!!!!!!!!!
Cóż za piękny dzień! Nie dość, że można się obżerać pączkami do woli, to do tego (UWAGA!!) wracam do Was!!!!!!!!!!! Normalnie łzy szczęścia stoją mi w oczach
Jednak rozwiązania "siłowe" czasami dają dobre efekty.
Przewróciłam BIOS do góry nogami, a wystarczyło tylko lekko klepnąć w napęd i płytka z Windowsem się odtworzyła.
Brak kompa mi sprzyjał może przez 2-3 dni, ale 10 to gruba przesada....
Miłego dnia i pysznych pączusiówsantoocha, dżona, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
Daszka wrote:witam porannie,ja już wrociłam z piekarni po pączki byłam i chlebek mąż szlifuje ściany ja mam czas chwilę dla siebie zanim zacznę obiad robić
poł dnia wczoraj nie miałam plamień dziś od wieczora znów nie bardzo lekko wkładka przybrudzona, bardziej gesty śluz zabarwiony ciemną krwią nic nie rozumiem zero dolegliwosci bolowych(zawsze już umierałam z bólu zwłaszcza nad ranem) wczoraj poł dnia kuło mnie po lewej stronie ( z lewego Jajnika miałam owu w tym miesiacu) takie lekki kłucie tylko dziwne przelewanie ale nie wiem czy to jelita czy co w sumie, piersi są prawie nie bolace za to cale twarde cieżkie i jak by zbite.
nie wiem czy moze to skonsultować, nigdy nie miałam takiej mini miesiączki zawsze dawała porządnego kopa a to tak naprawdę ciągnie się od poniedziałku.
Może jeseś w ciąży a to tylko plamienie, zrób test za pare dni -
Little Frog wrote:Dzień dobry dziewczynki!!!!!!!!!!!
Cóż za piękny dzień! Nie dość, że można się obżerać pączkami do woli, to do tego (UWAGA!!) wracam do Was!!!!!!!!!!! Normalnie łzy szczęścia stoją mi w oczach
Jednak rozwiązania "siłowe" czasami dają dobre efekty.
Przewróciłam BIOS do góry nogami, a wystarczyło tylko lekko klepnąć w napęd i płytka z Windowsem się odtworzyła.
Brak kompa mi sprzyjał może przez 2-3 dni, ale 10 to gruba przesada....
Miłego dnia i pysznych pączusiów
Hejka w końcu dołaczyłas -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
udało mi się zjeść coś na śniadanie... a o pączkach nie mogę w ogóle myśleć...
dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Daszka sama nie wiem, wczoraj testowalam i negatyw byl, od soboty podbrzusze mi gra z jajnikami a @ nie ma juz 2 dzien (albo dopiero jak kto woli ;-p) - co miesiac malpa jak w zegarku.
Tylko zawsze mnie tak bolalo dzien czy dwa przed @ i nie mialam zadnego plamienia.. A tu wczoraj sluz tak jakby koncowka okresu.
Co miesiac przychodzilo i bum.. Lalo sie konkretnie.
Nie wiem co robic. Stresuje sie, boje sie testowac znowu
Czekam na cos… ale nie wiem na co a Ty masz jakis plan, Daszka?
Lece gotowac, bd wieczorem ) moze cos wymyslimy razem??Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2014, 09:36
-
nick nieaktualnyGroszek wrote:Daszka sama nie wiem, wczoraj testowalam i negatyw byl, od soboty podbrzusze mi gra z jajnikami a @ nie ma juz 2 dzien (albo dopiero jak kto woli ;-p) - co miesiac malpa jak w zegarku.
Tylko zawsze mnie tak bolalo dzien czy dwa przed @ i nie mialam zadnego plamienia.. A tu wczoraj sluz tak jakby koncowka okresu.
ja mam bardziej brudzenie niż krwawienie nie jest to mocne i nie leje się, lekko wkładka pobrudzona ujełabym to jak koncówka okresu, przez całe plamienie od pon wogole mnie podbrzusze nie boli to jest dziwne nie wiem nie wiem nic nie wiem ;(
-
Groszek wrote:Daszka sama nie wiem, wczoraj testowalam i negatyw byl, od soboty podbrzusze mi gra z jajnikami a @ nie ma juz 2 dzien (albo dopiero jak kto woli ;-p) - co miesiac malpa jak w zegarku.
Lece gotowac, bd wieczorem ) moze cos wymyslimy razem??
Groszek który dzień po owu? Może za wcześnie?))
Powodzenia!
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Paticzka gratulacje robi się w lutym coraz zieleniej a jeszcze jutro mamy
Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150