Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuska127 wrote:zazwyczaj 30-32 dniDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:To rób test jesli ovu byla tak jak wyznaczone to powinno wyjsc a nawet jak byla 25dc tak jak tobie sie zdaje to to tez juz 13dp wiec czemu zwlekasz z testem?
Nie korciło, ostatnio ciągle wykonywałam testy i nic;( dlatego teraz czekam tyciu dłużej dla pewności Szczególnie, że jeszcze wczoraj OF pokazywało mi że owulacje miałam dopiero 31 dc. a dziś zmieniło mi magicznie na 18 dc. ale dziś już zrobie teścik na bank -
Daszka wrote:Wpadłam na moment się porzywitać, wczoraj skończylismy remont mam trochę do zrobienia ale jestem zadowolona z efektu
pozdrawiam niedzielnie kobietki
u nas pięknie słonecznie, musimy iść odebrać kotka od koleżanki bo nam go przechowała na czas remontu:)
o właśnie, my też zastanawiamy się co z kotkiem podczas remontu niestety u rodziców jest pies... -
Macierzanka, pytałaś gdzie ten olej dorwałam tak tanio. Aż sprawdziłam na rachunku - 21,90 za połówkę. A to w aptece w mojej miejscowości. Pan od razu wiedział o jaki pytam i że sprzedaje się jak świeże bułeczki Tak, dostałam książeczkę. Nie chce mi się za bardzo działać z tą pastą z sera, bo nawet nie mam blendera... Wzięłam z ciekawości od razu łyżkę, przełknęłam, ale zrobiłam, błąd bo zaczęłam smoktać w buzi i szukać smaku, no i doszukałam się odruchu wymiotnego. Popiłam szybko wodą z sokiem i przeszło ale najgorzej że mój to widział i mówi że nie przełknie. Powiedziałam mu że w takim razie będą mu w ukrycie dodawać do jedzenia to mówi że woli pić i zapić. Jemu jest wskazane, bo ma podwyższony cholesterol.
A powiedz mi, jak myślisz co mam teraz zrobić z wiesiołkiem, który brałam na śluz? Bo wiesiołek też ma omegi 3 i 6... -
Aaaa i wogóle witam was nowonarodzona. Najpierw obudziłam się dziś po 6ej i było mi niedobrze po wczorajszym winku. Udało mi się usnąć i o 8ej się obudziąłm z bólem małpowym i od razu mnie mega zalało. Wzięłam pierwsza nospę trochę złagodziło i przysnęłam ale tylko na chwilę. Potem druga nospa i mało pomogło. Tylko leżałam i odliczałam sekundy - 40 sek skurczowego bólu i 20 sek odpoczynku. Matko jakbym rodziła !!! W końcu wygoniłam męża do apteki po p/bólowe, bo jak na złość nic nie miałam w domu (rzadko korzystam). Ibuprom zdziałał cuda
Ja kiedyś kiedyś miałam takie bolesne, że prawie mdlałam. Ale na anty to wogóle nie bolało. I po odstawieniu pierwszy okres małobolesny więc myślałam że mi to już przeszło. A tu fak widzę że znowu będę miała takie akcje. Oczywiście powiem o tym gince. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadrobilam 2,5 dnia jestem z siebie dumna:))))
Kotkapsotka bardzo trudna sutuacja z przyjaciółka....ale możesz czuć sie winna jeśli zajdziesz w ciąże....na pewno ona tak nie pomyśli...
Lena tez sie Cieszę ,ze tu jestes:))) jak sie czujesz?
Zabcia dobrze, ze jestes i pełna optymizmu:)))
Rudasku przykro mi ze małpa przyszła....
Ewelinka jak zdrowie? Juz lepiej?
Daszka zawsze jak przychodzi @ jest trudno.....podobna mi sie Twój optymizm i siła:)
Każdy ma szanse na zdrowe bebe:)
Sylvia współczuję ze@ przyszła....ale w nowym cyklu nadzieja:)
Aniu dziękuję za zyczenia, ale imieniny wyprawialam mężowi z tygodniowym opóźnieniem bo był chory, wież miałam rodziców i babcie na kolacji i podwieczorku:))) i nie przemęczać sie tam, łez i dbaj o siebie:)
Santoocha tez myśle, ze Twój organizm dochodzi:)))
Melula, nowy cykl nowa nadzieja:))
Sara piesek sie znalazł-szkoda....koniecznie idź na rtg płuc, można NFZ ale mozna tez prywatnie .....a co to są lekami na bazarku?
Monia je tez miałam w tym cyklu dziwny sluz. Trochę o tym poczytałem i jasno kremowy ale rozciagliwy to sluz plodny, nie musi byś przezroczysty:))) Monia a czym sie różni wykres na promamie? Czy tak samo wyznacza ovu? Moja siora jest na 28dni i jest naszej...
Kasiula cieszę sie, ze wszystko ok:))
Hej Landryneczka dobrze Cię widzieć))
Macierzanka no to czekamy na impre dla ciotek z ovu:)) tort wyszedł super mniam;))
Z. Tule:)) ja tez zawsze płacze jak@ przychodzi.....
Misty ale Rodzicom radość zrobiłaś)) moja mama pewnie tez zrobiłaby focha:)) i żądam stanowczo abyś się nie ograniczała jesteś jedną z nas i możesz pisać co chcesz , kochamy Cię
Lauro to trudna decyzja. Ale 14 lat to szmat czasu...
Bursztynka tule kochana a byłam pewna ze będziesz zielona.....((
Z., Ewelina23, Laura, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDriada0102 wrote:Bursztynka tule mocno
Ewel u mnie już lepiej
Dziś na obiadek mam kluski śląskie mniam
a co u was?
Dzis troszke lepiej sie czuje nie boli mnie juz tak gardlojak ostatnie dni ale nadal z nosa cieknie -
nick nieaktualny
-
wróciłam z lasu ze spaceru. psy wybiegane a ja głodna - zaraz zjem donaty zimno i buro na dworze aż się nie chce nic...
Ewela a próbiowałaś zrobić sobie szklankę wody - musi być mocno ciepła - 2 cytryna wyciskasz i ząbek czosnku i łyżkę miodu. tą miksturę wypijasz i na drugi dzień jest superFidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150