Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Jak wspanile na mnie dziala gorskie powietrze, o 8 nie spac?
Piekny dzien dzis!
Bursztynka oby @ nie znalazla drogi do Ciebie przez najblizsze mc!
Milego dnia wszystkim!
Sle swieze wiruskiLittle Frog, Macierzanka:), Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Widze ze Wy tutaj juz od dluzszego czasu sie trzymacie razem i wspieracie w ciezkich chwilach gdy na tescie pojawia sie ta okropna jedna kreska albo gdy przychodzi okres. My z Mezem staramy sie o dzidziusia od czerwca zeszlego roku i ciagle nie wychodzi:-( Maz ciagle mnie wspiera i mowi zebym sie tak nie przejmowala ze wkoncu sie uda ale ja z kazdym razem coraz bardziej zaczynam w to watpic..
dżona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga90 wrote:Hej dziewczyny. Widze ze Wy tutaj juz od dluzszego czasu sie trzymacie razem i wspieracie w ciezkich chwilach gdy na tescie pojawia sie ta okropna jedna kreska albo gdy przychodzi okres. My z Mezem staramy sie o dzidziusia od czerwca zeszlego roku i ciagle nie wychodzi:-( Maz ciagle mnie wspiera i mowi zebym sie tak nie przejmowala ze wkoncu sie uda ale ja z kazdym razem coraz bardziej zaczynam w to watpic..czarna164 wrote:Witajcie w ten przepiękny dzien!U mnie dziś kolejny dzień zaliczony od porannego wymiotowania.Masakra jakaś.Dzis jadę po moją nową kanapę Czekam na dalszy rozwój sytuacji.
PAWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 08:46
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
hej niedzielnie:)
dziś mąż mnie opuszcza bo idzie do pracy na popołudnie a ja się wybieram do mamy:) wieczorem mają wpaść znajomi
JA już pogodzona,że z tego cyklu du.a i mamy większą przyjemność z
Fidelissa lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:hej niedzielnie:)
dziś mąż mnie opuszcza bo idzie do pracy na popołudnie a ja się wybieram do mamy:) wieczorem mają wpaść znajomi
JA już pogodzona,że z tego cyklu du.a i mamy większą przyjemność z
Macierzanko dziękuję za odpowiedzi
Bursztynka to Cię @ trzyma w niepewności:)
Aga90 cześć i powodzenia
Santocha miłego dnia i szerokiej drogi powrotnej
Misty czytałam o tym jak powiedziałaś rodzicom,aż serce podskakuje z radości to musi być cudowne przekaywać taka wieść i widzieć radość rodziców
Landrynka TY może zrób kolejny test:D
To tyle pamiętam
Życzę Wam miłej niedzieli:)Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Witam w piękny, ciepły i słoneczny poranek Jak humorki? Mnie słoneczna pogoda pobudza do życia i tak wiele nie myśle, bardzo się zbliżyliśmy z mężem do siebie bo ostatni tydzień był kiepski .. ale wszystko juz jest pięknie
Monia ja też jutro do gin zobaczymy co powieMacierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Witam Wszystkie:))) Po niezłej sobocie, przyszła leniwa niedziela:)) leżę w piżamę i do 17 mam czas wolny:))jest bosko...
Nadrobie zaległości tylko sie obudzę))
Czy Ania i Misty dojechały?
Czy Bursztykna i Czarna zrobiły test?
Cały czas sie wzruszam i dół brzucha mnie boli, a poza tym wszystko śmierdzi:))).....ale niczego sie nie doszukuje:))) -
Potforzasta, 4, 20 zrzucone to dużo! Weź sobie 4kg cukru do rąk to zobaczysz, że to dużo!
Driada, może Ty sobie podaruj pójście do pracy!
Anhe, na serducha zawsze jest czas! Tu nie ma taryfy ulgowej
Bursztynka, gdzie Ty dorwałaś taki tani budwigowy? Kurde! U mnie o,5l kosztuje 28zł, a 1l 44... przełamałaś się, ale to Ci posłuży, ja też nie jestem w stanie wypić, ale mój mąż pije z łyżki a potem szybko czymś popija, natomiast wg diety dr Budwig, odpowiednie łączenie oleju z dietą leczy różne schorzenia. DOształaś taką książeczkę do tego?
Aga90, życzę Ci wiele siły i determnacji! Razem damy radę! Trzymam kciuki!
Santoocha, na szczęście jest weekend, więc produkcja jest zawsze wolnijesza niż w tygodniu
Z. co Ty tu robiłaś o 2 w nocy?
Żabko, dzień dobry, no faktycznie noc widzę, że spokojna. Ja padłam już drugi raz na filmie, co jest dla mnie znakiem, że chyba jestem przemęczona, bo nigdy mi się to nie zdarzało.
Czarna, popieram Kasię, zrób test!
Krokodylica, miłego dnia!
Magdas, mi też tempka leci na łeb, więc "rychtuję" się na nowy cykl powoli, "FAK", będę w ciąży na wiosnę!
Monia, nie stresuj się! Ja tam wolę chodzić do gina, niż do rodzinnego
Nati, widzę tryska opotymizmem Tak trzymać
A ja wybieram się z mężem na niedzielną wycieczkę, więc dzisiaj wpadnę tylko na nadrabianie
Życzę wszystkim miłego dnia!
Fidelissa, Z., potforzasta lubią tę wiadomość
-
Driada0102 wrote:Z lekarzem jest cieżko bo jest na zapisy i jutro już pewnie mnie nie przyjmie.
W pracy mnie dziś zestresowali i przez to mnie brzuch rozbolał.
Okazało się, że mój kierwnik nie przekzał szefostwu, że jestem w ciąży i sama to zrobiłam w 1min dostałam cały zestaw dla dziewczym co pakują prace i że od tego momentu pracuje na pakowaniu bo moja praca jest niebezpieczna itd. Tak się zestresowałam, ze moj kierownik będzie zły, że łzy miałam w oczach z przerażenia, że nic nie pamiętam z tego działu. Po 5min mnie zawołali i pow że wracam do siebie i jak dam im kartkę od położnej z potwierdzeniem ciąży przenoszą mnie na górę
Wspieram:)) -
Fidelissa wrote:Driada dlaczego Cię tak stresują? Nic z tego nie nie rozumiem, to w końcu gdzie pracujesz ?
Wspieram:))Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Z. co Ty tu robiłaś o 2 w nocy?
A wróciłam z imprezki, i chciałam sprawdzić czy tutaj jest grzecznie
Ogólnie imprezowanie i picie alkoholu mi nie służy, szczególnie podczas @, do tego posprzeczałam się z mężem, więc ewidentnie wolę domowe posiadówki w bliskim gronie
Co tam u Was?Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017