Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
alka89 wrote:Ile dni po owulce test powinien wyjsc? Bo do @ nie chce czekac
To zależy od czułości testu. Niektórym dziewczynom wychodzi najwcześniej 10 dpo. Ogólnie powinno się zrobić w dniu @. A i wtedy czasem nie wychodzi mimo, że jest ciąża.
Najbardziej wiarygodna jest beta z krwi, jak jesteś niecierpliwa.
Ogólnie robienie testu wcześniej jest bez sensu. Jak wyjdzie plus to się będziesz cieszyć i obawiać bo może dojść do samoistnego poronienia. Wyjdzie negatywny i tak będziesz mieć nadzieje na pozytyw "bo może za wcześnie" i sie tylko człowiek nakręca.
Chociaż oczywiście rozumiem Twoje emocje bo ja też siedzę w tym czasie jak na szpilkach i czekam na rozwój sytuacji.alka89, Anhe lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Bursztynka wrote:Ja też rzadko biorę. Mąż mi właśnie kupił ibuprom sprint caps. Czekam aż zaczną działać. Sama nospa i to ta mocna nie daje rady.
Nospa jest słabym lekiem... Jak wzięłaś ibuprom to za ok. 30 min powinnaś się poczuć lepiejDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Bursztynka na mnie no-spa nie działa wcale no chyba że bym wzięła 3 tabletki na raz a tak nie chcę i ten dzień jakoś przetrzymuję no ale ja nie chodzę do pracy więc mogę przeleżeć cały dzień.
-
Hej dziewczyny.
Widzę, że ruch tu od rana Bursztynku kochany tulam - wiem co znaczy taka @ ja tylko ibuprom 2 tablety i okład gorący i starczało na 2-3 godzinki biedna Ty :*
co u reszty? Która tam się z testem miga?Bursztynka, Fidelissa lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyWpadłam na moment się porzywitać, wczoraj skończylismy remont mam trochę do zrobienia ale jestem zadowolona z efektu
pozdrawiam niedzielnie kobietki
u nas pięknie słonecznie, musimy iść odebrać kotka od koleżanki bo nam go przechowała na czas remontu:)Z. lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki ja tylko na chwilke nawet net zaczal normalnie dziaialc ale pewnie jak bedzie wiecksze obciazenie na serwerze to juz nie bedzie tak kolorowo...ale trzeba sie cieszyc tym co sie ma
Bursztynka tulam
Olka najwczesniej i najpewniej bylaby beta zaden sikacz nieda ci takiej pewnosci i w 10 dniu po ovu mogloby juz cos w becie wyjsc takze jak juz nie potrafisz sie doczekac to chyba to jedyne wyjscie
Ja zaraz mykam do rodzicow na obiadek bede jakby co wieczorkeimWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 12:07
Fidelissa lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️