Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A coś Wam powiem- w akcie dobroci dla mojego Tomka postanowiłam spuścić go trochę ze smyczy i pozwoliłam mu pojechać jutro na mecz Polska-Szkocja.
Niech zna łaskę swej pani!
Ale zapowiedziałam, że musi mi się odwdzięczyć przy okazji moich urodzin, myślę o jakimś spa, ale tu u mnie nic nie maLittle Frog, Macierzanka:), dżona, Anhe, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Laura, to się nazywa konkretne podejście. Cał plan działania i tak jak napisała Santoocha - bez czekania tygodniami na kolejne wizyty. Wszystko sprawnie i szybko
A u mnie w szkole luzik, w sumie jesteśmy 4: ja, 2 tajlandki i amerykanka Póki co da się przeżyć, chociaż dalej się tam gubię ;]Laura, Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
-
Anhe, Macierzanka, Złota , Monia tak postanowiłam. Monia nie usuwam konta, nadal będę Was śledzić(zwłaszcza u Ciebie , Laury czy Landryneczki- jako jedyne chyba mnie tu zauważałyście), moooże i się udzielę jak będzie jakaś miła wiadomość czy coś ale nie będę już się udzielać głębiej ani nic. Niestety trochę się zawiodłam, od jakiegoś czasu na ani jedno pytanie nie uzyskałam odpowiedzi ani porady i nie dotyczyły one jakiejś skomplikowanej rzeczy. Jesteście tu zżyte ze sobą, to fajne, ale ja tu chyba nie pasuję.
Miłego dnia :* -
Laura wrote:Dziewczyny jeszcze jedno bo zapomniałam. Jutro będziemy wiedzieć po pól godzinie wyniki mężusia nasienia i mojego śluzu. Abstynencja męża musi być od 24 do 48 godzin tak nas dzisiaj w klinice powiadomili, żeby plemniczki były swieżutkie ;) bo chcą sprawdzić produkcje żołnierzyków po 24 godzinach. Także jesteśmy już po
Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 13:47
Laura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Anhe, Macierzanka, Złota , Monia tak postanowiłam. Monia nie usuwam konta, nadal będę Was śledzić(zwłaszcza u Ciebie , Laury czy Landryneczki- jako jedyne chyba mnie tu zauważałyście), moooże i się udzielę jak będzie jakaś miła wiadomość czy coś ale nie będę już się udzielać głębiej ani nic. Niestety trochę się zawiodłam, od jakiegoś czasu na ani jedno pytanie nie uzyskałam odpowiedzi ani porady i nie dotyczyły one jakiejś skomplikowanej rzeczy. Jesteście tu zżyte ze sobą, to fajne, ale ja tu chyba nie pasuję.
Miłego dnia :*
Przedszkolanko, czasem trzeba powtórzyć pytanie, jak ktoś zagląda z rzadka, to nie śledzi specjalnie wątku. Nie ma opcji, że nie pasujesz. ja tez nie jestem zżyta z nikim specjalnie, czasem nikt nie reaguje na moje posty, ale tak chyba czasem ma każda zaglądająca tu dziewczyna. Nie odchodź jeszcze, daj szansę nam i sobie Z chęcią odpowiem na każde Twoje pytanko, o ile starczy mi wiedzy i doświadczeniaEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Anhe, Macierzanka, Złota , Monia tak postanowiłam. Monia nie usuwam konta, nadal będę Was śledzić(zwłaszcza u Ciebie , Laury czy Landryneczki- jako jedyne chyba mnie tu zauważałyście), moooże i się udzielę jak będzie jakaś miła wiadomość czy coś ale nie będę już się udzielać głębiej ani nic. Niestety trochę się zawiodłam, od jakiegoś czasu na ani jedno pytanie nie uzyskałam odpowiedzi ani porady i nie dotyczyły one jakiejś skomplikowanej rzeczy. Jesteście tu zżyte ze sobą, to fajne, ale ja tu chyba nie pasuję.
Miłego dnia :*
Mnie tez wszystkie niewidza ale pisza po miedy soba bo sie pytaja o cos i wymieniata sie doswiadczeniami.
Nie odchodz! -
Laura wrote:Dziewczyny jeszcze jedno bo zapomniałam. Jutro będziemy wiedzieć po pól godzinie wyniki mężusia nasienia i mojego śluzu. Abstynencja męża musi być od 24 do 48 godzin tak nas dzisiaj w klinice powiadomili, żeby plemniczki były swieżutkie ;) bo chcą sprawdzić produkcje żołnierzyków po 24 godzinach. Także jesteśmy już po
Cieszę się że masz takiego świetnego lekarza z tak dobrym podejściem - wszystko jasno, konkretnie, tak jak trzeba Niech ten system szybko przyjdzie do Polski ... błagam
Życzę powodzenia ogromnie i trzymam za Was kciuki
Laura, Lena87, Z. lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
przedszkolanka:) wrote:a ja mam mieć owu za 1,5 tyg. a wczoraj jakby pozytywny test... za 20 min. powtórzę,zobaczymy jak dzisiaj ale to niemożliwe,że owu, poprostu jakiś hormon może się pojawił?
Mam nadzieję, że nie dlatego, że otrzymałaś mało odpowiedzi
Przeoczyłam Twojego posta, przepraszam!
Rany, ja chyba też przestanę udzielać żeby kogoś nie urazić...Fidelissa, Z. lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Mam nadzieję, że nie dlatego, że otrzymałaś mało odpowiedzi
Przeoczyłam Twojego posta, przepraszam!
Rany, ja chyba też przestanę udzielać żeby kogoś nie urazić...
Dziewczęta, no nie popadajmy w paranoję, desperację i nie wiadomo co. Dziś jest taki sądny dzień. Jutro będzie nowy, bez błędów i omyłek, jak zwykła mawiać Ania Shirley.
Przecież nikt nikogo specjalnie chce przeoczyć, czy zlekceważyć.
uszy do góry!
Uśmiechać się do monitorów, Już!dżona, Laura lubią tę wiadomość