Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Anhe, Macierzanka, Złota , Monia tak postanowiłam. Monia nie usuwam konta, nadal będę Was śledzić(zwłaszcza u Ciebie , Laury czy Landryneczki- jako jedyne chyba mnie tu zauważałyście), moooże i się udzielę jak będzie jakaś miła wiadomość czy coś ale nie będę już się udzielać głębiej ani nic. Niestety trochę się zawiodłam, od jakiegoś czasu na ani jedno pytanie nie uzyskałam odpowiedzi ani porady i nie dotyczyły one jakiejś skomplikowanej rzeczy. Jesteście tu zżyte ze sobą, to fajne, ale ja tu chyba nie pasuję.
Miłego dnia :*
Przedszkolanko ja też Cię bardzo proszę nie odchodź o nasLaura lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
no widze widze ze to wrzawa
u mnie tez ponuro, smutno itd ...i jakoś mnie głowa ćmi
do końca pracy mam 3h..a potem mój Misiek leci na piłke a ja w domku sama, ale w sumie musze sie przygotować na jutrzejsze zajęcia z dwulatkami wiec jakoś to przetrwam, ale nie lubie jak go nie maAnhe lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Wiem,że nie robicie tego specjalnie, ale jakoś i tak mi się przykro zrobiło. Dziwne rzeczy mi wychodzą na wykresie i już sama niczego nie ogarniam, ale nieważne.
Kochana, ja nie widze Twojego wykresu. Jak mogę go obejrzeć, żeby Ci podpowiedzieć?
-
Laura wrote:Też się cieszymy bardzo że to tak od razu wszystko, każde badanie :). Może jednak będę mogła zajść naturalnie bez wspomagania in vitro :)
Bardzo dobrą masz opiekę, a może do tych wszystkich badań weźmiesz jeszcze pod uwagę lapaoskopie - wiem że sie boisz, ale może to jest dla Cibie szansa, zobaczą co tam w środku słychać u Ciebie i wtedy może będzie Wam łatwiej podjąć decyzję co z in vitro Kibicuję Ci w każdym podjętym działaniu
Laura lubi tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Moze opisze,ost @ 7.02,potem gin wyznaczyl dni plodne i byly staranka,pecherzykl pekl i od czwartku biore luteine na ewentualne podtrzymanie,a jak nie to wywolanie @. Ogolnie @ powinnam dostac 10,ale czy jak biore luteine to ewentualnie wywola ja szybciej? Jak bralam na wywolanie @ to przyszla po 5 dniach ,a teraz nie wiem
z gory dziekuje
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:Moze opisze,ost @ 7.02,potem gin wyznaczyl dni plodne i byly staranka,pecherzykl pekl i od czwartku biore luteine na ewentualne podtrzymanie,a jak nie to wywolanie @. Ogolnie @ powinnam dostac 10,ale czy jak biore luteine to ewentualnie wywola ja szybciej? Jak bralam na wywolanie @ to przyszla po 5 dniach ,a teraz nie wiem
z gory dziekuje
U mnie jest tak, że luteinę zaczynam brać 4 dni po owulacji i biorę przez dni 10. Potem odstawiam i wciągu 2 dni mam @. Jak @ nie przyjdzie to mam brać dalej na podtrzymanie i natychmiast się zgłosić. Nigdy nie dostałam @ biorąc luteinę. Dopiero po jej odstawieniu.
Nie wiem, czy opis moich przeżyć rozwiewa Twoje wątpliwości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 14:42
dżona lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Wiem,że nie robicie tego specjalnie, ale jakoś i tak mi się przykro zrobiło. Dziwne rzeczy mi wychodzą na wykresie i już sama niczego nie ogarniam, ale nieważne.
Żeby poradzić Ci coś konkretnie, potzeba tochę obserwacji i danych, na podstawie jednego cyklu trudno cokolwiek doradzić, szczególnie zeby nie palnąć jakiejś głupoty i zebyś Ty potem na jej podstawie nie oszalała
Może spróbujesz trochę wcześniej mierzyć temp. i o jednakowej porze zeby nie było aż takich ozbierzności - to radzę z własnego doświadczenia, bo moje wykresy stały się bardziej klarowne i dwufazowe
Jeśli chcesz możemy popisać na priv
Z. lubi tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl