Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
alka89 wrote:Zapisal mi dwie paczki,mam brac i czekac na rozwoj sytuacji,tak mi powiedzial,wien,ze @ przychodzi po odstawieniu bo tak ostatnio bylo,czyli bede brala do terminu @ ,zrobie test jak negatyw to odstawie luteine i moze przyjdzie
Powodzenia Też bym się trzymała tego schematu - 10dni, w terminie @ test i w razie jak negatyw odstaw, jak @ nie przyjdzie za 3 dni znowu może powtórz test
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Misty87 wrote:Hej, wpadlam na chwilke, przerwa na dowcipny progesteron
Zaraz jedziemy ustalac menu z kucharka.
Kilka dziewczyn pytalo, jak sie czuje. Wlasnie o dziwo bardzo dobrze, zero mdlosci, apetyt mam, nic nie boli oprocz piersi. Czasem leciutko macice poczuje. Oby tak dalej.
Musze sie jutro umowic tu do gina...
Witaj Misty a może to Taterki i dobra atmosfera tak dobrze na Ciebie wpływa Dobrego wyboru menu dla gości Udanego dnia
Misty87 lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
dżona wrote:Powodzenia Też bym się trzymała tego schematu - 10dni, w terminie @ test i w razie jak negatyw odstaw, jak @ nie przyjdzie za 3 dni znowu może powtórz test
Jo,ale do teminu @ to tak dluuugodżona lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Złota wrote:Najlepiej w terminie spodziewanej miesiączki. Ja mam wyznaczony termin @ na poniedziałek 10 marca. Ale pewnie w sobotę mnie nerwy zjedzą i test zrobię.
u mnie tak samo wlasnie na 10Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
przedszkolanka:) wrote:Wiem,że nie robicie tego specjalnie, ale jakoś i tak mi się przykro zrobiło. Dziwne rzeczy mi wychodzą na wykresie i już sama niczego nie ogarniam, ale nieważne.
Laura jestem pewna,że uda Wam się naturalnie :*
zawsze staram Cie sie odpisywać, ale czasem nie jestem w stanie nadrobić tego co piszemy
wiesz wydaje mi sie na wykresie byłoby lepiej jakbyś mierzyła zawsze o stałej godzinie.. bo może tu siedzi wina że są takie góry i doliny.
Ja od tego cyklu mierze waginalnie i mój wykres wygląda całkiem inaczej.. jest bardziej stonowany i płytszy nie wiem jak to nazwać życze powodzenia i szybciutko upragnionych II i najważniejsze.. nie zostawiaj nas
ja tez miałam często wrażenie kiedyś że jestem olana, ale zrobiłam godzine przerwy i wróciłam znowu trzymam kciuki -
alka89 wrote:To testujemy w sobote,moze same zrobimy sobie prezent na Dzien Kobiet
No ok, to w sobotę. Ale dobrze, że negatywny test jeszcze niczego nie musi oznaczać. Czasem pozytywny wychodzi dopiero parę dni po terminie @.alka89, dżona lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:No ok, to w sobotę. Ale dobrze, że negatywny test jeszcze niczego nie musi oznaczać. Czasem pozytywny wychodzi dopiero parę dni po terminie @.
No,zobaczymy,a ogolnie to masz jaks przyczyne ,ze nie mozesz zajsc/Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
bez stymulacji moje jajniki nie pracują. Za niski mam poziom estrogenów i progesteronu. Progesteronu to w sumie bez luteiny w ogóle nie produkuję. W konsekwencji nie mam owulacji, albo nie pękają mi pęcherzyki. Generalnie to ja cała jestem jedną wielką chorobą, ale się nie daję
alka89, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:bez stymulacji moje jajniki nie pracują. Za niski mam poziom estrogenów i progesteronu. Progesteronu to w sumie bez luteiny w ogóle nie produkuję. W konsekwencji nie mam owulacji, albo nie pękają mi pęcherzyki. Generalnie to ja cała jestem jedną wielką chorobą, ale się nie daję
Ja ogolnie nie robilam innych badan,ale mam nadzieje,ze nic wiecej nie dojdzie. Kiedys robilam progesteron i tyroksyne wolna w 22 dniu cyklu i chyba bylo ok,no chyba,ze to sie tez zmienia co cyklTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.